Evet o tarifin aynısını bu yıl tekrar yaptı:)Bu sene mi??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet o tarifin aynısını bu yıl tekrar yaptı:)Bu sene mi??
O geçen yıl yoktu.KesinElalis tavuk yapmak istemiştir et yemeklerinde :))
Evet o tarifin aynısını bu yıl tekrar yaptı:)
Siz kabul etmezseniz eninde sonunda yaparım demek amaçlı şeyettiydimO kim olduğunu biliyorAma o arkadaş tarifini tavuk yemeklerinde tekrar yaptı
![]()
Yazdı az önceOnu ben bulup geliyorum kimmiş acaba...hmmmmm![]()
Nevroş uğraştırma beni söyle özelden ... bak aramızda kalacak. Hepsine tek tek bakmıyim şimdi :))O geçen yıl yoktu.Kendisi poğaçalar kategorisine kadar bize uğramadı
![]()
YaaağğğğaaaO yüzden onu hemen ait olduğu yere 7.takıma transfer ettik :))
Emeğine sağlık canımSiz kabul etmezseniz eninde sonunda yaparım demek amaçlı şeyettiydim
Pişman değilim![]()
Buralara da lazım yarısını burda bırakınO yüzden onu hemen ait olduğu yere 7.takıma transfer ettik :))
Aaaa sen misin kız :) tahmin etmeliydim.. o yüzden iki kere tavuk çökertme yaptın :))Siz kabul etmezseniz eninde sonunda yaparım demek amaçlı şeyettiydim
Pişman değilim![]()
Ancak keşfettimO geçen yıl yoktu.Kendisi poğaçalar kategorisine kadar bize uğramadı
![]()
Bizden gizli sohbet mi ediyorsunuz
Verdiği kiloları buraya bırakalım :))Buralara da lazım yarısını burda bırakın![]()
Açılın benimmmmOnu ben bulup geliyorum kimmiş acaba...hmmmmm![]()
Neler mesela
Kesin benim tarifin açığını arıyorlar nevroşBizden gizli sohbet mi ediyorsunuz![]()