- 8 Haziran 2013
- 57.258
- 151.987
- 898
Senin ki nasıl bişey, anlat heleoo ısıtmalı ekmekli bişey![]()
![KK39 :KK39: :KK39:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk39.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin ki nasıl bişey, anlat heleoo ısıtmalı ekmekli bişey![]()
bana sordun mu kardeş istiyomusun diyeYeni arkidişiniz![]()
Sunumu efsane olabilecek bir tarif gerisini sen düşünSenin ki nasıl bişey, anlat hele![]()
Ortanca olmak iyidirbana sordun mu kardeş istiyomusun diyeezildim ben artık yaa kaçıncı çocuk bu üstüme gelen.çocukluğumu yaşatmadınız bi
![]()
Pofff, şimdiden oylama gözümde canlanıyor.Sunumu efsane olabilecek bir tarif gerisini sen düşün![]()
Aynen öyle olabilir
haşlama mıYok ya benim tarif sıradan olacakAdı bile yok
![]()
söylememSenin ki nasıl bişey, anlat hele![]()
bence deSunumu efsane olabilecek bir tarif gerisini sen düşün![]()
Tarif yok demek istiyorumhaşlama mı![]()
Tamam hadi çabuk yap bekliyoruzbence deuzun zamandır yememiştim,diyetime de uygun.her an dayanamayıp yapabilirim.yani sabah 5 te kalksam yetişir
![]()
Yine harikalar yaratacaksin, biliyorum.söylemem![]()
Canım Nuryolu'nun 4 madalyası varYine harikalar yaratacaksin, biliyorum.senden ancak 2 madalya sonrası kurtulabiliriz
yani birincilik konusunda
![]()
Nevreste
nuryolu artık niye katılmıyor
Kakao ve Ben de oyle
![]()
aa hakikaten neden onlar yokYine harikalar yaratacaksin, biliyorum.senden ancak 2 madalya sonrası kurtulabiliriz
yani birincilik konusunda
![]()
Nevreste
nuryolu artık niye katılmıyor
Kakao ve Ben de oyle
![]()
Hatırlıyorum, süper sunumlar, sofralar muhteşemdi yaaa.Canım Nuryolu'nun 4 madalyası varYeni madalya alma hakkı yok:)Ama yarışmalara katılabilir.Madalya olmayınca katılmak istemiyor olabilir:)
Kakao ve Ben neden katılmıyor bilmiyorum:)Foruma sık gelmiyor zaten:)Ancak geziyor
![]()
Adra'da foruma çok sık uğramıyorHatırlıyorum, süper sunumlar, sofralar muhteşemdi yaaa.Katilmasam da eskiden beri takip ediyorum.
Bide
adra
![]()
GöreceyukBuldum tarifimi., siz dalga geçmeye devam edin. Hahahahahepinizi silip süpürcem
![]()
Sen yapmasaydın ben yapardım