En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
ben 3 yarışmadır aynı tabağı kullanıyıorum ve 10 yıllık
O tabak 30 tl ye karaca da var cnm benim meze tabağı belki 50 yıllık.. eşimin babaannesi verdi orjinal bakır tabak :))

ben 3 yarışmadır aynı tabağı kullanıyıorum ve 10 yıllık
Benim de vardı o tabaktan. Servis için güzel oluyor. Tiramisu ile pilavı o tabakla sunum yaptım ama kırıldılar. Senin tabağını görünce hep aklıma geliyorlar, bulabilsem yine alacağım, keramet var o tabaklarda, yoksa biz becerikli falan değiliz.

senin tarif bingo hacı
Ben patlıcan kebabı ile bu tarifin arasında kalmıştım.. hatta ikisini de yaptım.. sunumu da yaptım nevroşa sordum o da kuşbaşı dedi.. iyiki öyle dedi :))

O tabak 30 tl ye karaca da var cnm benim meze tabağı belki 50 yıllık.. eşimin babaannesi verdi orjinal bakır tabak :))
anam 30 tl mi olmuş 12 tane var bende mübarekler kırılmadı da yenisini alayım

Pahalıymış be, züccaciyeden 10 liraya alınır

Ben patlıcan kebabı ile bu tarifin arasında kalmıştım.. hatta ikisini de yaptım.. sunumu da yaptım nevroşa sordum o da kuşbaşı dedi.. iyiki öyle dedi :))
kesinlikle kuşbaşı daha iyi

Sunum yaptın madem buraya koysana merak ettim, o yemeği nasıl sundun

Sunum yaptın madem buraya koysana merak ettim, o yemeği nasıl sundun
Aslında konuma koydum da kaldırdık sonra haksızlık olmasın belki yapan çıkar diye ama artık yapamazlar nasılsa koyim

Böyle işte öbür sunumla aynı

Çok güvenli rahat bir şekilde formu doldurabilirsiniz

Biz de yedik az evvel ama akşama misafir var. Kelle çorbası yapacağım, yapmışken boğazımdan geçmez 1 kase Elalis e ayırayım
Kayınvalidemin bahçesinden biber,domates getirdim.Çocuklar kızartma istedi ondan biraz geç yaptım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…