• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Bende İstanbul da yapamazdim heralde hiç gitmedim bile ama çok büyük yer beni bazen pazar alanı bile boğuyor kalabalık ://
ben çok kalabalık bi yerde değilim hem ist hem değil :D çok merkez beni de boğuyor artık alıştım sanırım sakin hayata

ben çok kalabalık bi yerde değilim hem ist hem değil :KK70: çok merkez beni de boğuyor artık alıştım sanırım sakin hayata
Biraz önce eşim aradı işten çıkartıldı sanıp sevinmiştim (: bu zamanda millet iş arar biz cikartsinlar diye gözünün içine bakıyoruz :)

Biraz önce eşim aradı işten çıkartıldı sanıp sevinmiştim :-) bu zamanda millet iş arar biz cikartsinlar diye gözünün içine bakıyoruz :)
benim eşim aylardır evde iş aradı istediği gibi olmayınca evden çalışıyor evde erkek olması hiç güzel bir şey değil :KK12:

benim eşim aylardır evde iş aradı istediği gibi olmayınca evden çalışıyor evde erkek olması hiç güzel bir şey değil :KK12:
Aynen yaa. Rahatsız olmasın diye kendimi kasıp duruyorum ben o evdeyken. Erkeklerin ne işi var hem evde gitsinler çalışsınlar onlar :D

Kız benimki evde oldu mu mutfağa falan giriyor arada çok nadir de olsa sorar benim yapabileceğim ne var diye

Pencere silmez ama iç kapıları falan sil diyorum iyi oluyor

Binde birde olsa evde böyle bı işi üstünmden alması o kadar iyi geliyor ki (:

Back
X