• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Kız benimki evde oldu mu mutfağa falan giriyor arada çok nadir de olsa sorar benim yapabileceğim ne var diye

Pencere silmez ama iç kapıları falan sil diyorum iyi oluyor

Binde birde olsa evde böyle bı işi üstünmden alması o kadar iyi geliyor ki :-)
Benim eşim de yardım eder bazen :) Oyuncakları toplar :)

Aynen yaa. Rahatsız olmasın diye kendimi kasıp duruyorum ben o evdeyken. Erkeklerin ne işi var hem evde gitsinler çalışsınlar onlar :KK70:
kahvaltıdan kalkıyoruz masa topla bulaşık bilmem ne derken hop ben acıktım duruyor duruyor ben acıktım süpürge açma yok şimdi burayı silme gına geldi ama o evde ben olmayacağım artık :D

Benim eşim de yardım eder bazen :) Oyuncakları toplar :)
Keşke hep destek olsa benimki eskiden bu kadarı da yoktu benim sorumluluğun çok olduğunu gördükçe işin ucundan tutmaya başladı sagoslun

Kız benimki evde oldu mu mutfağa falan giriyor arada çok nadir de olsa sorar benim yapabileceğim ne var diye

Pencere silmez ama iç kapıları falan sil diyorum iyi oluyor

Binde birde olsa evde böyle bı işi üstünmden alması o kadar iyi geliyor ki :-)
benim eşim de yapar zaten de evden çalıştığı için konsantrasyonu bozuluyormuş sağ olsun bu aralar biraz rahatsızım hepten ona kaldı her şey

benim eşim de yapar zaten de evden çalıştığı için konsantrasyonu bozuluyormuş sağ olsun bu aralar biraz rahatsızım hepten ona kaldı her şey
Dursun evde o️⛰️️ zaman ne güzel işte hep iş yapmayı p hem bahane bulsa daha kötü

Edit: yanlışlıkla basınca bişey çıkmıyor diye gönderdim koca dağ çıktı iyi mi :))

Back
X