• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Yaaa şöyle bir gerçek var yaparsan yapıyor insanlar alışkın olmayan alışmaya başlıyor

Alt komşu ile sürekli tabak gelir gider mesela

İki gündür tabağı bende ne yapsam da göndersem diyorum

Pizza verecektim bugün baktım hamuru kalın geldi vermedim :KK70:
Bende tabak geri yolluyosam diyelim.. evde olmayinca o kisi sinir oluyorum:)) sonra marketten cikolata filan alip koyuyorum icine:)

Eşimin yarışmadan kk dan haberi yok

O uyuyorken yapacaktım başladım baktım benimki uyanmış açım diyor neyse bı kaç loto çektim hadi ya köy şunu artık kime ne foto atcan diyor :KK70: öyle öyle sunum olmadı yani :))

Nevreste Nevreste en büyüğü 9 en küçüğü 1.5 yaşında :)
maşallah ya benimde bi kızım var 9.5 başka yok ben çok anlamıyorum ya bu çocuk bakma işlerinden şimdi hepten uzak kaldım torun bakarım artık kısmetse :D

imrendim valla komşuluk falan yok buralarda geçen sene aşure yaptım hepsi kaldı evde kimse yoktu eşimde akşam yapsaydın dedi akıl edemedim sıcak sıcak vereyim diye insanlar asansörde bi günaydın a bile karşılık vermiyor ya da zoraki veriyor
Küçük yerlerde oluyor yaaa büyük yerlerde koca koca binalarda kimi nasıl tanican

En fazla karsi komsuni tanırsın

Beni mburasi küçük yer ilk tasindigimsa köy olarak geçiyordu sonradan merkeze bağlandı falan

Market bile yoktu abowwwww ne günlerdi sen koca şehirden git böyle bı yere evlen

Tabi duvarla bile konuştuk zamanla :))

Küçük yerlerde oluyor yaaa büyük yerlerde koca koca binalarda kimi nasıl tanican

En fazla karsi komsuni tanırsın

Beni mburasi küçük yer ilk tasindigimsa köy olarak geçiyordu sonradan merkeze bağlandı falan

Market bile yoktu abowwwww ne günlerdi sen koca şehirden git böyle bı yere evlen

Tabi duvarla bile konuştuk zamanla :))
bende ilk evlendiğimde ist dan Anadolu da bi ilin bi ilçesine gitmiştim aslında 12 bin nüfusu vardı ama yapamadım alışamadık sonra merkeze taşındık sonra ist a geri döndük sonra başka yere gittik derken :D şimdi yine ist 2 ay oldu kimseyi tanımıyorum malesef

Back
X