Yaşımı göstermediğim için olabilir mi
Nasıl başardın bunu![]()

Canım yaşadıklarımı geri dönüp tekrar yaşayamam şimdi iyi gidiyoruz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşımı göstermediğim için olabilir mi
Nasıl başardın bunu![]()
Yorumların komik oluyor bazenOra cok zamanimi almiyoki artik:)) ancak atesli konular olursa:))
Bakıyım ben söylerim gösterip göstermediğiniYaşımı göstermediğim için olabilir mi
Canım yaşadıklarımı geri dönüp tekrar yaşayamam şimdi iyi gidiyoruz![]()
Hayırlısı canım zamanı var demek:)
Ben 40 yasindayim nerdeyse canim, bu yuzden normal. Allahim tez vakit hayrlica sizlerede nasib etsin
Herkesin bi imtihanı var canım benim. Sen de geçeceksin bu imtihandan. Sıkma o güzel canını![]()
Rabbim daha fazla aratmasın canım
![]()
Görenlere sorabilirsinBakıyım ben söylerim gösterip göstermediğini![]()
Bende İstanbul da yapamazdim heralde hiç gitmedim bile ama çok büyük yer beni bazen pazar alanı bile boğuyor kalabalık ://bende ilk evlendiğimde ist dan Anadolu da bi ilin bi ilçesine gitmiştim aslında 12 bin nüfusu vardı ama yapamadım alışamadık sonra merkeze taşındık sonra ist a geri döndük sonra başka yere gittik derkenşimdi yine ist 2 ay oldu kimseyi tanımıyorum malesef
Benden iyi takip efiyon nevostan al haberi:))
Bende 20 idim hey gidi günler29 canım37 oldum
![]()
Benim neyim eksik görenlerdenGörenlere sorabilirsin![]()
bende mi var herkeste oluyor mu bazen çok yaşlanmış hissediyorum bazen de 17 yaşında gibi30 lu yaşlara gelince insanın böğrüne bir öküz oturuyor
Ne ara 30 a geldim lan ben diye
Hakkımızda herşeyin hayırlı si herkesin sınavı farklı tivitii rabbim yar ve yardımcın olsunAmin kızlar herşeyin hayırlısı Allah razı olsun![]()
Beterin beteri var canım, 36 yaşındayım 13,5 yıldır evliyim ve 0 çocukAmin kızlar herşeyin hayırlısı Allah razı olsun![]()
Aynen ben de öylebende mi var herkeste oluyor mu bazen çok yaşlanmış hissediyorum bazen de 17 yaşında gibi30 dan sonra
Bazen cok ciddiye aliyolar ama:)) bozusuyoruzz:)) ben var ya burda nasil yaziyosam gercektede oyle konusurum.Yorumların komik oluyor bazen![]()
Mutlu ol diye bakıyorumBenden iyi takip efiyon nevostan al haberi:))
Sen de inanBeterin beteri var canım, 36 yaşındayım 13,5 yıldır evliyim ve 0 çocuk
Sen İnan ve savaşmaya devam et![]()
Hakkımızda hayırlısı,Beterin beteri var canım, 36 yaşındayım 13,5 yıldır evliyim ve 0 çocuk
Sen İnan ve savaşmaya devam et![]()
Sagol:)) mutluyum canim zatenMutlu ol diye bakıyorum![]()
Bı kerede bende ciddiye alıp yazmıştım hatırlıyorumBazen cok ciddiye aliyolar ama:)) bozusuyoruzz:)) ben var ya burda nasil yaziyosam gercektede oyle konusurum.