• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Eşimin yarışmadan kk dan haberi yok

O uyuyorken yapacaktım başladım baktım benimki uyanmış açım diyor neyse bı kaç loto çektim hadi ya köy şunu artık kime ne foto atcan diyor :KK70: öyle öyle sunum olmadı yani :))

Nevreste Nevreste en büyüğü 9 en küçüğü 1.5 yaşında :)
Beyler zamanla alışıyor:70:
Maşaallah canım Allah bağışlasın:nazar:Büyük 4. sınıfa gidiyor o zaman :)

Kız güzel oluyor gerçekten yapmak dağıtmak ben ramazanda o kadar çok sağa sola tabak veiroyirm ki Allah yüzüme gülüyor ya işte

Bazen yemeğin olmadığında komşudan geri gelen dolu tabak o kadar hayra geçiyor ki :KK70:
Ayy ne güzel öyle komşuları olması insanın. Buralarda komşuluk yok canım ama ben yine de elimden geldikçe onlara öğretmeye çalışıyorum :))

Beyler zamanla alışıyor:KK70:
Maşaallah canım Allah bağışlasın:nazar:Büyük 4. sınıfa gidiyor o zaman :)
Evet abla birde ben sabah bırakıp öğlen yemeğine gidip geliyorum sürekli inan evin işi koşturan kostur bitmiyor

Bugün üzerinde öyle bir yorgunluk vardı ki bazen yeterrrrr diye bağırmak istiyorum

Bazen onlar için ya bu çabam değer diyoruoyle arada deredeyim yani

Bugüne şükür ...

Eşimin yarışmadan kk dan haberi yok

O uyuyorken yapacaktım başladım baktım benimki uyanmış açım diyor neyse bı kaç loto çektim hadi ya köy şunu artık kime ne foto atcan diyor :KK70: öyle öyle sunum olmadı yani :))

Nevreste Nevreste en büyüğü 9 en küçüğü 1.5 yaşında :)
Sen kaç yasındasın bunu da ben merak ettim:D

Evet abla birde ben sabah bırakıp öğlen yemeğine gidip geliyorum sürekli inan evin işi koşturan kostur bitmiyor

Bugün üzerinde öyle bir yorgunluk vardı ki bazen yeterrrrr diye bağırmak istiyorum

Bazen onlar için ya bu çabam değer diyoruoyle arada deredeyim yani

Bugüne şükür ...
Rabbim sağlık versin canım:anne:Benim de 3 tane ama zamanla alışıyoruz:)

Ayy ne güzel öyle komşuları olması insanın. Buralarda komşuluk yok canım ama ben yine de elimden geldikçe onlara öğretmeye çalışıyorum :))
Yaaa şöyle bir gerçek var yaparsan yapıyor insanlar alışkın olmayan alışmaya başlıyor

Alt komşu ile sürekli tabak gelir gider mesela

İki gündür tabağı bende ne yapsam da göndersem diyorum

Pizza verecektim bugün baktım hamuru kalın geldi vermedim :D

Kız güzel oluyor gerçekten yapmak dağıtmak ben ramazanda o kadar çok sağa sola tabak veiroyirm ki Allah yüzüme gülüyor ya işte

Bazen yemeğin olmadığında komşudan geri gelen dolu tabak o kadar hayra geçiyor ki :KK70:
imrendim valla komşuluk falan yok buralarda geçen sene aşure yaptım hepsi kaldı evde kimse yoktu eşimde akşam yapsaydın dedi akıl edemedim sıcak sıcak vereyim diye insanlar asansörde bi günaydın a bile karşılık vermiyor ya da zoraki veriyor

Back
X