- 28 Şubat 2011
- 13.991
- 16.354
- 498
Boyun kaçSabah tartım 75 düz :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boyun kaçSabah tartım 75 düz :))
Ohh afiyet olsunBugün ev pizzasi var piazzadan kalan hamurla da bı tepsi poğaça yaptımattım buzluğa :)
Yaa lezzet yarissa ben kendimi birinci olmasam da ilk 5 e girerim diye düşünüyorum çünkü elimin lezzetine gerçekten inanıyorum hani hava atmak için falan değil ciddenSenin tarif baya guzel aslinda...yaninda pilav kizarmis et guzel duruyodu valla.. aciktimmmm
1.55Boyun kaç
3 cocuklumusun?Yaa lezzet yarissa ben kendimi birinci olmasam da ilk 5 e girerim diye düşünüyorum çünkü elimin lezzetine gerçekten inanıyorum hani hava atmak için falan değil cidden
Ama sunum pek yok bende hurrraaa yediğimiz için sunmaya fırsat olmuyor![]()
Yavaş yavaş verirsin üzme kendini :)
İns abla bakalım önümüzdeki maçlara bakacağız artık :))Ama katıldıkça geliştiriyorsun:)Bak yasmin'e :)8 aydır burada ve bu sefer kazanabilir:)
sen bana yolla ben veririm oyYaa lezzet yarissa ben kendimi birinci olmasam da ilk 5 e girerim diye düşünüyorum çünkü elimin lezzetine gerçekten inanıyorum hani hava atmak için falan değil cidden
Ama sunum pek yok bende hurrraaa yediğimiz için sunmaya fırsat olmuyor![]()
En az 10 kilo vermen lazım:)
Evet3 cocuklumusun?
İnşaallah canımİns abla bakalım önümüzdeki maçlara bakacağız artık :))
Küçükler mi?
Sağolasın insYavaş yavaş verirsin üzme kendini :)
Şuan hedef 65 10 kilo kaldı zati :)En az 10 kilo vermen lazım:)
Cidden çok severim pişirip dağıtmayı ben komşular çok yemiştir çiğ köftemi keskegimi paylaştıkça tat alıyorsun yemeklerdensen bana yolla ben veririm oy![]()
Hehhh tam adamina geldin:)) ben tam niyet ettim iskenderi yapiyorum benim kiz 10 aylik mizirdaniyor bi yandan.. hasta olmus megerse.. yap asama asama foto cek sunum yap.. ancak oluyo:))
Verirsin inşaallahSağolasın ins
Şuan hedef 65 10 kilo kaldı zati :)
Cidden çok severim pişirip dağıtmayı ben komşular çok yemiştir çiğ köftemi keskegimi paylaştıkça tat alıyorsun yemeklerden
senin gibi bi komşum olsun isterdimSağolasın ins
Şuan hedef 65 10 kilo kaldı zati :)
Cidden çok severim pişirip dağıtmayı ben komşular çok yemiştir çiğ köftemi keskegimi paylaştıkça tat alıyorsun yemeklerden
Eşimin yarışmadan kk dan haberi yokHehhh tam adamina geldin:)) ben tam niyet ettim iskenderi yapiyorum benim kiz 10 aylik mizirdaniyor bi yandan.. hasta olmus megerse.. yap asama asama foto cek sunum yap.. ancak oluyo:))
Oo buyutmussun sen artik:) en kucuk bile yuruyosa bu is ok:)) yorucu bacim yorucu.. neyime benim yarisma:))Eşimin yarışmadan kk dan haberi yok
O uyuyorken yapacaktım başladım baktım benimki uyanmış açım diyor neyse bı kaç loto çektim hadi ya köy şunu artık kime ne foto atcan diyoröyle öyle sunum olmadı yani :))
Nevreste en büyüğü 9 en küçüğü 1.5 yaşında :)
Kız güzel oluyor gerçekten yapmak dağıtmak ben ramazanda o kadar çok sağa sola tabak veiroyirm ki Allah yüzüme gülüyor ya iştesenin gibi bi komşum olsun isterdimne aç gözlü çıktım he
![]()