Kırmızı acı biber sürecem, bişeycik olmaz dedi.

Valla üzmemek için söylemedim ama ben tek bir çocukla biri gelse de azıcık bir nefes alsam diye kapı gözlerdim. 3 yaş, 2 yaş ve iki de bir yaş bebekle beni akıl hastanesine kaparlardı herhalde. Bir çocukla ben tuvalete gidemiyordum. Bu dört ufak yaş grubuyla insan nefes alamaz.
Dört bebek uyutmak, dört bebek yıkamak, 4 bebek bezi değiştirmek, 4 bebekle parka gitmek imkansız. İnsan iki elle dört bebeğe nasıl sahip çıkabilir ki?
Hatta okula başladıklarında biri 4. Sınıf biri 3. Sınıf ikisi 2. Sınıf öğrencisi olacak. Hepsinin ödevini takip et, okul formasını yıka kurut. Dört beslenme hazırla. Çok zor ve büyük emek.
Ben de bir çocukla aynı durumdayım. Birisi gelse çocuğun havası değişiyor ben de en azından rahat bir şeyler yapıyorum 4 çocukla gerçekten zor Allah yardımcısı olsun

Arkadaşlar çocuk emzirirken ya da uyuturken grupta daha aktif oluyorum. Konuyu açıp yorumlara cevap verip yemek yapmaya gittim. 😄 3 yaşı yıkadım. Şimdi ikizleri emzirdim. Sıra iki yaşı yıkamada. Yorumlarına dönemediğim olursa affola. 🫠

Vallahi idolumsun Ana Vanga, ben de ayni senin gibi bebe emzirirken buralarda dolaniyorum, yalniz degilmisim, icten ice vicdan azabi duyuyordum 😅

Benimkilerde ikiz gibi hakikaten ama cidden 2 taneler. Seninkilerin hepsi ayni cinsiyette mi?

Kuzenlerimin ikizleri var, bir kuzenim ikiz oglanlari, baska kuzenimin ikiz kizlari bir de kizlarin 16 ay kucuk erkek kardesleri var.

Hep derim ikiz anasi olmak zor, ikiz erkek anası olmak daha da zor, mesela ben ikiz oglan anasi olsaydim muhtemelen coktan huni takip geziyor olurdum, benimkiler ikisi de kiz en azindan ara ara prenseslik moduna gecip sakinlesiyorlar, o ara ben nefes alıyorum, odalarina gecip bebeklerini doyuruyorlar, uyutuyorlar da bende ev işlerini hallediyorum, ise de dondum 3 ay once (Allah'tan home office) yoksa asla yetisemezdim, sen 4 cocukla pardon bebekle iyi akil sagligini koruyorsun, tebrik ederim 🧿🧿🧿

Aci biber vb. oneriler bizim evin buyukleri tarafından da sikca one suruluyor.

Ben buyugu sutten kesmedim kucuge hamileyken, annem tutturmustu sür memene aci biberi biraksin niye ugrasiyorsun, yarin digeri dogunca ne olacak diyordu, digeri dogdu ikisini birden emzirdim 🤣🤣 Annem o ara akil sagligimdan suphe duyuyordu 🤣😅😅🤣😅🤣 neyseki buyuk olan iki ay daha emip kendi rizasiyla bıraktı 🙃

3 ve 2 yaşında çocuklarım kardeşinin parmağını ısırıyor. Biraz şiddetli ısırıyorlar çünkü gerçekten iz çıkıyor ve bebeğim fena ağlıyor.
Ben pedagojik olarak herşeye dikkat edip uyarıda ve bu davranışı bıraktırmaya çalışıyorum.
Lakin kv kırmızı acı biber sürecem birşey olmaz diyor. O çocukları küfür falan edince sürüyormuş.
Anne öyle şey olur mu çocuk ne kadar ağlar. Çözümü bu değil alerjisi vardır dili falan şişer nefes alamaz falan diyorum ama yok.
Kv nin böyle birşeyi eyleme dökerse benimle nasıl karşı karşıya kalacağını biliyor ama söylemesi, düşünmesi bile can sıkıcı.
Sakın yalnız bırakma dıcem oda çözüm degıl. Kadın kafayı yemiş. Sert söyleyin

Vallahi idolumsun Ana Vanga, ben de ayni senin gibi bebe emzirirken buralarda dolaniyorum, yalniz degilmisim, icten ice vicdan azabi duyuyordum 😅

Benimkilerde ikiz gibi hakikaten ama cidden 2 taneler. Seninkilerin hepsi ayni cinsiyette mi?

Kuzenlerimin ikizleri var, bir kuzenim ikiz oglanlari, baska kuzenimin ikiz kizlari bir de kizlarin 16 ay kucuk erkek kardesleri var.

Hep derim ikiz anasi olmak zor, ikiz erkek anası olmak daha da zor, mesela ben ikiz oglan anasi olsaydim muhtemelen coktan huni takip geziyor olurdum, benimkiler ikisi de kiz en azindan ara ara prenseslik moduna gecip sakinlesiyorlar, o ara ben nefes alıyorum, odalarina gecip bebeklerini doyuruyorlar, uyutuyorlar da bende ev işlerini hallediyorum, ise de dondum 3 ay once (Allah'tan home office) yoksa asla yetisemezdim, sen 4 cocukla pardon bebekle iyi akil sagligini koruyorsun, tebrik ederim 🧿🧿🧿

Aci biber vb. oneriler bizim evin buyukleri tarafından da sikca one suruluyor.

Ben buyugu sutten kesmedim kucuge hamileyken, annem tutturmustu sür memene aci biberi biraksin niye ugrasiyorsun, yarin digeri dogunca ne olacak diyordu, digeri dogdu ikisini birden emzirdim 🤣🤣 Annem o ara akil sagligimdan suphe duyuyordu 🤣😅😅🤣😅🤣 neyseki buyuk olan iki ay daha emip kendi rizasiyla bıraktı 🙃
Hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız emzirme konusunda 🥰 benimkiler
erkek-kız-erkek-erkek Yani hunilik kontenjanındayım sanırım 😄

Ben 8 9 yaşımdaykem küfür ettiğim için annem bir çay kaşığı pul biberi ağzıma sokmuştu, kusarken ki üzüntümü çok iyi hatırlıyorum, bidaha küfür etmedim ama buna gerçekten gerek yoktu

3 ve 2 yaşında çocuklarım kardeşinin parmağını ısırıyor. Biraz şiddetli ısırıyorlar çünkü gerçekten iz çıkıyor ve bebeğim fena ağlıyor.
Ben pedagojik olarak herşeye dikkat edip uyarıda ve bu davranışı bıraktırmaya çalışıyorum.
Lakin kv kırmızı acı biber sürecem birşey olmaz diyor. O çocukları küfür falan edince sürüyormuş.
Anne öyle şey olur mu çocuk ne kadar ağlar. Çözümü bu değil alerjisi vardır dili falan şişer nefes alamaz falan diyorum ama yok.
Kv nin böyle birşeyi eyleme dökerse benimle nasıl karşı karşıya kalacağını biliyor ama söylemesi, düşünmesi bile can sıkıcı.
sür çocuguma o biberide bende alıp aynı biberi senin daha güzel yerlerine süreyim derdim.

gulerek sert bir sey soyleyin, mesela anne hele bir yap da ben de sana surerim vs diyin yari saka yari tehdit o anlar. bozulursa ayy saka yaptim dersiniz

X