- 9 Ağustos 2023
- 3.347
- 7.412
Doğru tutarlı olmak lazım. Eskiden kıyamazlardı ama şimdi her sözüm kanun hükmünde. Hak verdiler artık.3uz gibiler ,bunlar yaşanacak sadece uyarıları net yapın ve her defasında aynı tepkiyi verin. Acı biber mi kaldı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğru tutarlı olmak lazım. Eskiden kıyamazlardı ama şimdi her sözüm kanun hükmünde. Hak verdiler artık.3uz gibiler ,bunlar yaşanacak sadece uyarıları net yapın ve her defasında aynı tepkiyi verin. Acı biber mi kaldı ?
Ben de bir çocukla aynı durumdayım. Birisi gelse çocuğun havası değişiyor ben de en azından rahat bir şeyler yapıyorum 4 çocukla gerçekten zor Allah yardımcısı olsunValla üzmemek için söylemedim ama ben tek bir çocukla biri gelse de azıcık bir nefes alsam diye kapı gözlerdim. 3 yaş, 2 yaş ve iki de bir yaş bebekle beni akıl hastanesine kaparlardı herhalde. Bir çocukla ben tuvalete gidemiyordum. Bu dört ufak yaş grubuyla insan nefes alamaz.
Dört bebek uyutmak, dört bebek yıkamak, 4 bebek bezi değiştirmek, 4 bebekle parka gitmek imkansız. İnsan iki elle dört bebeğe nasıl sahip çıkabilir ki?
Hatta okula başladıklarında biri 4. Sınıf biri 3. Sınıf ikisi 2. Sınıf öğrencisi olacak. Hepsinin ödevini takip et, okul formasını yıka kurut. Dört beslenme hazırla. Çok zor ve büyük emek.
Oy hepsi minnak bunların , Allah bağışlasın bendede 4 tane var en küçüğü 3 yaşında3-2-1-1
Arkadaşlar çocuk emzirirken ya da uyuturken grupta daha aktif oluyorum. Konuyu açıp yorumlara cevap verip yemek yapmaya gittim. 3 yaşı yıkadım. Şimdi ikizleri emzirdim. Sıra iki yaşı yıkamada. Yorumlarına dönemediğim olursa affola.
Sakın yalnız bırakma dıcem oda çözüm degıl. Kadın kafayı yemiş. Sert söyleyin3 ve 2 yaşında çocuklarım kardeşinin parmağını ısırıyor. Biraz şiddetli ısırıyorlar çünkü gerçekten iz çıkıyor ve bebeğim fena ağlıyor.
Ben pedagojik olarak herşeye dikkat edip uyarıda ve bu davranışı bıraktırmaya çalışıyorum.
Lakin kv kırmızı acı biber sürecem birşey olmaz diyor. O çocukları küfür falan edince sürüyormuş.
Anne öyle şey olur mu çocuk ne kadar ağlar. Çözümü bu değil alerjisi vardır dili falan şişer nefes alamaz falan diyorum ama yok.
Kv nin böyle birşeyi eyleme dökerse benimle nasıl karşı karşıya kalacağını biliyor ama söylemesi, düşünmesi bile can sıkıcı.
İnşallah benimkiler de sağ salim büyürlerOy hepsi minnak bunların , Allah bağışlasın bendede 4 tane var en küçüğü 3 yaşında
Hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız emzirme konusunda benimkilerVallahi idolumsun Ana Vanga, ben de ayni senin gibi bebe emzirirken buralarda dolaniyorum, yalniz degilmisim, icten ice vicdan azabi duyuyordum
Benimkilerde ikiz gibi hakikaten ama cidden 2 taneler. Seninkilerin hepsi ayni cinsiyette mi?
Kuzenlerimin ikizleri var, bir kuzenim ikiz oglanlari, baska kuzenimin ikiz kizlari bir de kizlarin 16 ay kucuk erkek kardesleri var.
Hep derim ikiz anasi olmak zor, ikiz erkek anası olmak daha da zor, mesela ben ikiz oglan anasi olsaydim muhtemelen coktan huni takip geziyor olurdum, benimkiler ikisi de kiz en azindan ara ara prenseslik moduna gecip sakinlesiyorlar, o ara ben nefes alıyorum, odalarina gecip bebeklerini doyuruyorlar, uyutuyorlar da bende ev işlerini hallediyorum, ise de dondum 3 ay once (Allah'tan home office) yoksa asla yetisemezdim, sen 4 cocukla pardon bebekle iyi akil sagligini koruyorsun, tebrik ederim
Aci biber vb. oneriler bizim evin buyukleri tarafından da sikca one suruluyor.
Ben buyugu sutten kesmedim kucuge hamileyken, annem tutturmustu sür memene aci biberi biraksin niye ugrasiyorsun, yarin digeri dogunca ne olacak diyordu, digeri dogdu ikisini birden emzirdim Annem o ara akil sagligimdan suphe duyuyordu neyseki buyuk olan iki ay daha emip kendi rizasiyla bıraktı
Sürmez yani herhalde, bence beni yokladı. Ama ben katiyyen karşı çıktım. Bir çılgınlık yapmaz umarım yoksa bir takım tatsızlıklar yaşanabilirSakın yalnız bırakma dıcem oda çözüm degıl. Kadın kafayı yemiş. Sert söyleyin
Aaa ne cok erkek olmus o evde ikiz oglan cok cok cok cok buyuk sabir, vallahi cesaretine hayranim, Allah kolaylik versinHemen hemen aynı şeyleri yaşamışız emzirme konusunda benimkiler
erkek-kız-erkek-erkek Yani hunilik kontenjanındayım sanırım
Sanırım Rabbim bana benim kendime güvendiğimden daha çok güveniyor. Allah razı olsun çiçeğimAaa ne cok erkek olmus o evde ikiz oglan cok cok cok cok buyuk sabir, vallahi cesaretine hayranim, Allah kolaylik versin
Benimkilerde kız, erkek, kız, kız . Rabbim sağlık versin elbet büyüyeceklerHemen hemen aynı şeyleri yaşamışız emzirme konusunda benimkiler
erkek-kız-erkek-erkek Yani hunilik kontenjanındayım sanırım
Aynenn öylee bi kulağından girip ötekinden çıksın boşverr he de geç o konusmak için konusuyo bildiginlenOhooo onlara kalırsa benden ana da olmaz herbirşeyim yanlış
Böylesini ilkkez duydum ciddenBen 8 9 yaşımdaykem küfür ettiğim için annem bir çay kaşığı pul biberi ağzıma sokmuştu, kusarken ki üzüntümü çok iyi hatırlıyorum, bidaha küfür etmedim ama buna gerçekten gerek yoktu
sür çocuguma o biberide bende alıp aynı biberi senin daha güzel yerlerine süreyim derdim.3 ve 2 yaşında çocuklarım kardeşinin parmağını ısırıyor. Biraz şiddetli ısırıyorlar çünkü gerçekten iz çıkıyor ve bebeğim fena ağlıyor.
Ben pedagojik olarak herşeye dikkat edip uyarıda ve bu davranışı bıraktırmaya çalışıyorum.
Lakin kv kırmızı acı biber sürecem birşey olmaz diyor. O çocukları küfür falan edince sürüyormuş.
Anne öyle şey olur mu çocuk ne kadar ağlar. Çözümü bu değil alerjisi vardır dili falan şişer nefes alamaz falan diyorum ama yok.
Kv nin böyle birşeyi eyleme dökerse benimle nasıl karşı karşıya kalacağını biliyor ama söylemesi, düşünmesi bile can sıkıcı.
gulerek sert bir sey soyleyin, mesela anne hele bir yap da ben de sana surerim vs diyin yari saka yari tehdit o anlar. bozulursa ayy saka yaptim dersiniz3 ve 2 yaşında çocuklarım kardeşinin parmağını ısırıyor. Biraz şiddetli ısırıyorlar çünkü gerçekten iz çıkıyor ve bebeğim fena ağlıyor.
Aaaa tam tersi. Sağlıkla büyüsünlerBenimkilerde kız, erkek, kız, kız . Rabbim sağlık versin elbet büyüyecekler
sür çocuguma o biberide bende alıp aynı biberi senin daha güzel yerlerine süreyim derdim.
Sana kalana kadar ben varım anne bugün varsın yarın yoksun dedim.gulerek sert bir sey soyleyin, mesela anne hele bir yap da ben de sana surerim vs diyin yari saka yari tehdit o anlar. bozulursa ayy saka yaptim dersiniz
Bebeğin parmağına mi sürecekmiş?Cahil evet. Ben az safsalak olup sesimi çıkarmasam sürecek.