Kirli Çıkılar )))

canım altının geleceği ile ilgili hiçbirimiz net birşey diyemeyiz ama okuduğum haberlere göre dünyadaki bazı bankaların piyasaya dolar sürecekleri ve doların düşeceği yönünde bu da altının gramını etkiler lakin bu sefer de altının onsu yükselirse gene farkeden birşey olmaz o nedenle kararı kendin ver istersen .
uzun vadeli al sat yapacağın birşey olmadıktan sonra biraz haberleri izleyip yorumları okuyup ve de uzun vadeli yatırım yapıyorsak uzun vadede altına her seviyeden girilebilir olduğunu görürüz.
ama al sat yapanlar için biraz tl de biraz dolar da biraz da altında kalmak faydalı sevgiyle kal canım

canım 1 çeyrek ve dövizlerin de var değil mi?

aynen hepsını yazmadım cnm kaldırdım ya unutuyorum ayrı ayrı koydugum yerden en azından burdan takıpbını yapım dedım deftere yazmadım sımdı dogum muhabetıne kaldırdım ortalıktan ben herseyımı ayrı ayrı yerlerde saklarım onun ıcın ama ıyı hatırladın 1 ceyrek yaptm ve dolar euro nakıtte o kadar

tamam canım 1. sayfaya ekledim.
bereketli olsun

kızlar nihayet 1 ay daha geride kaldı .
inşallah önümüzde bol bereketli günlerin yaşanacağı güzel bir ay bizleri bekliyordur
hepimizin işi gücü rastgitsin diyorum

bu ayki 400 tl mi de aldım .şimdiden yaklaşık 50 tl sini harcadım.ama evin pek ihtiyacı yok umarım bu ay da hatrı sayılır bir miktarda birikim yapabilirim.

herkese günaydınlar
farmasicim nasılsın
topiğe arada bakıyorum katılasımda geliyor aslında ama bizim birikimler aydan aya bankaya yatıyor onun dışında ne kumbaram var nede az az biriktirdiğim paralarım bizim toplu gidiyor bankaya

çok şükür iyiyim canım ,sen de umarım iyisindir.
gel katıl tabiki bir kumbara yap bozukluklarını biriktir canım ayda ne çıkarsa 20- 30 tl hiç azımsama. damlaya damlaya inşallah göller denizler okyanuslar olurlar

sağol farmasicim iyiyim cok şükür

günaydın arkadaşlar...
nasılsınız bakalım,birikim işi nasıl gidiyor... farmasi canım,varlığın da yokluğun da hemen belli oluyor...mümkün olduğunca buralarda ol e mi? eveet yeni bir aya girdik bu ay da bereketli,hayırlı,güzel işlerde kullanacağımız bol birikimler diliyorum... :) benim gibi, para harcarken, hiçbirşey sorgulamayan birini de yola getirip, bişey alırken,şu gereksiz,şunu daha uygun fiyata alabilirim,işimi 50 tl. ye halledebilecekken neden 100 tl. vereyim gibi sözler dedirttiniz ya...helal olsun size... şaka bir yana şu an sağlıklıyız,çalışabiliyoruz,gelirimiz var.... şimdi birikim yapmalıyız ki ilerde en ufak bir engelde, hiç olmazsa maddi anlamda hemen tökezlemeyelim... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…