Farmasi altın alımı yapmayı düşünüyorum bilezik şeklinde 22 ayar sence zamanımı yoksa düşer-çıkar mı? Şuan bekliyoruz biraz düşmesini.
Bilgisi olan arkadaşlar da cevap verebilirlerse sevinirim.
hayırlısı olsn bakalım bu ay ne kadar olcak ama benım anlamadıgım beım bırıkımım guncellenmemıs yaa 1 sayfaya baktım ılk yaptıgım bıldıırm war
canım birikimini tekrar bildirebilir misin?
bi kirli çıkı da benim uhuuu günler sağolsun
sımd ı 2 gram altınım war ılk ekım ayından 55 tl daha vardı bırlestırıp yazıcaktın ama sorun oldu sanırım lıstede yazanlar bu aya aıt kasıma yanı
canım 1 çeyrek ve dövizlerin de var değil mi?
aynen hepsını yazmadım cnm kaldırdım ya unutuyorum ayrı ayrı koydugum yerden en azından burdan takıpbını yapım dedım deftere yazmadım sımdı dogum muhabetıne kaldırdım ortalıktan ben herseyımı ayrı ayrı yerlerde saklarım onun ıcın ama ıyı hatırladın 1 ceyrek yaptm ve dolar euro nakıtte o kadar
bu ayki 400 tl mi de aldım .şimdiden yaklaşık 50 tl sini harcadım.ama evin pek ihtiyacı yok umarım bu ay da hatrı sayılır bir miktarda birikim yapabilirim.
hayırlı bereketli olsun canım benim...
herkese günaydınlar
farmasicim nasılsın
topiğe arada bakıyorum katılasımda geliyor aslında ama bizim birikimler aydan aya bankaya yatıyor onun dışında ne kumbaram var nede az az biriktirdiğim paralarım bizim toplu gidiyor bankaya
çok şükür iyiyim canım ,sen de umarım iyisindir.
gel katıl tabiki bir kumbara yap bozukluklarını biriktir canım ayda ne çıkarsa 20- 30 tl hiç azımsama.damlaya damlaya inşallah göller denizler okyanuslar olurlar
Allah razı olsun karanfilcemmmmmmmmmmmmm
nasılsın kardeş ?
kızlar nihayet 1 ay daha geride kaldı .
inşallah önümüzde bol bereketli günlerin yaşanacağı güzel bir ay bizleri bekliyordur
hepimizin işi gücü rastgitsin diyorum