Kirli Çıkılar )))

iyiyim çok şükür dünya telaşesi işte uğraşıyoruz.
ladyfog nerelerde acaba çok merak ediyorum uzun zamandır girmiyor bi terslik yoktur inşallah.
haklısın canım ladyfog uğramamış buralara arada girip çıkıyorum kızlar neler yazmışlar diye
ladyfogun yazılarına rastlamadım ben de merak ettim doğrusu.
umarım herşey yolundadır.:KK16:
günaydın arkadaşlar...
nasılsınız bakalım,birikim işi nasıl gidiyor... :KK76: farmasi canım,varlığın da yokluğun da hemen belli oluyor...mümkün olduğunca buralarda ol e mi? :KK4: eveet yeni bir aya girdik bu ay da bereketli,hayırlı,güzel işlerde kullanacağımız bol birikimler diliyorum... :) benim gibi, para harcarken, hiçbirşey sorgulamayan birini de yola getirip, bişey alırken,şu gereksiz,şunu daha uygun fiyata alabilirim,işimi 50 tl. ye halledebilecekken neden 100 tl. vereyim gibi sözler dedirttiniz ya...helal olsun size...:KK1: şaka bir yana şu an sağlıklıyız,çalışabiliyoruz,gelirimiz var.... şimdi birikim yapmalıyız ki ilerde en ufak bir engelde, hiç olmazsa maddi anlamda hemen tökezlemeyelim... :)

merhaba canım güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim.
inşallah daha sık buralarda olmaya gayret ederim canım
bir de senin için olumlu ekonomik gelişmeler yaşanmasına sevindim çok haklısın parayı önemli olan kazanmaktan da ziyade lüzumsuz şeylere harcamamak.:KK34:
yaşasın birikimci kirli çıkılar :13::13::13::KK52::KK52:En Büyük KK:nazar:

karanfilce, farmasi,
Kızlar ilginiz için teşekkürler.
İyiyim, bir problem yok.Sadece yoğun zamanlar geçiriyorum.
Gün içinde gelip bakıyorum.
Gelmişken al sat durumumu da anlatayım.
Şu an altın almanın al sat yapanlar için risk olduğunu düşünüyorum.
Ben cuma günü 1.83 seviyesinden dolar aldım.
%20 kadar altın tutuyorum aşırı yükseliş ihtimaline karşılık.
Dolarda 1.82 güçlü direnç oldu.1.90 ları görebileceğini sanıyorum.
Çıkmama durumunda ise ons düştüğünde altına çapraz geçiş yapabilirim.
Şu an durumum %20 TL, %20 altın,% 60 dolar şeklinde.
Umarım hepiniz iyisinizdir.
Sevgiler...

karanfilce, farmasi,
Kızlar ilginiz için teşekkürler.
İyiyim, bir problem yok.Sadece yoğun zamanlar geçiriyorum.
Gün içinde gelip bakıyorum.
Gelmişken al sat durumumu da anlatayım.
Şu an altın almanın al sat yapanlar için risk olduğunu düşünüyorum.
Ben cuma günü 1.83 seviyesinden dolar aldım.
%20 kadar altın tutuyorum aşırı yükseliş ihtimaline karşılık.
Dolarda 1.82 güçlü direnç oldu.1.90 ları görebileceğini sanıyorum.
Çıkmama durumunda ise ons düştüğünde altına çapraz geçiş yapabilirim.
Şu an durumum %20 TL, %20 altın,% 60 dolar şeklinde.
Umarım hepiniz iyisinizdir.
Sevgiler...

merhaba canımmmmmmmmmmmmmm :KK19:
iyi olduğuna çok sevindim.
ben de pazartesiyi görmek istedim dolar alış işlemi için ama kısmet artık.
asıl işin aslı dünyadaki bazı bankaların piyasaya dolar süreceklerini okudum umarım asparagas değildir :KK34:bunun da doları aşağı çekeceği yönündeki yorumlar sebebiyle biraz beklemek istedim. ama ons yukarı dolar aşağı oyunu devam ettiği sürece sorun olmaz nasılsa.
umarım ons artar dolar biraz daha geriler de dolar alabilirim.

sonrası hedeflerim şöyle olacak inşallah tabi ;
aldığım dolarla onsa bağlı altın hareketi yapmak istiyorum
ya da dolar yükselirse TL ye geçerim düşerse yeniden alırım.
altının TL gr fiyatı artarsa elimdeki altını çıkarırım parça parça .
tabi bütün bunlar için kendimce belirlediğim seviyeleri görmem lazım:KK34::KK19:

hepimize bol bereketli kazançlı günler diliyorum canım.Allah 'a emanet ol.çok öpüyorum.:KK19:

Son düzenleme:
.

slm kirli cikilar, nasilsiniz??

farmasicim ben aralik icin bildirimi yapayim + 1 ceyrek

artsin cogalisn eksilmesin altinlarimiz birikimlerimiz :KK8::KK8::KK8::KK8:

.

kızlar ya siz gram altın alacağınız zaman ya da hesaba ekleyeceğiniz zaman bekliyor musunuz düşsün diye ? şimdi ben napayım bekliyim mi acaba düşer mi ?
üff hiç bu yatırım mevzularından anlamıyorum inşallah sayenizde öğrenicem..

.

slm kirli cikilar, nasilsiniz??

farmasicim ben aralik icin bildirimi yapayim + 1 ceyrek

artsin cogalisn eksilmesin altinlarimiz birikimlerimiz :KK8::KK8::KK8::KK8:

.

canım bu ay geçti 1 . sayfada yayınlandı liste.
önümüzdeki ay inşallah yazalım .
bildirimde bulunmayanları da adet olduğu üzere listeden çıkardım tekrar girmek için önümüzdeki ay bildirim yapıyorsunuz o kadar bereketli olsun birikimleriniz :KK19:

canım bu ay geçti 1 . sayfada yayınlandı liste.
önümüzdeki ay inşallah yazalım .
bildirimde bulunmayanları da adet olduğu üzere listeden çıkardım tekrar girmek için önümüzdeki ay bildirim yapıyorsunuz o kadar bereketli olsun birikimleriniz :KK19:

1. sayfada kasim ayi bildirim listesi var

ben aralik icin bildiri yaptim

ayrica kasim ayi icin de ekimin son gününde bildiri yapmistim, neden cikartildim anlamadim :KK50::KK50::KK50:

ayrica kasim ayi icin de ekimin son gününde bildiri yapmistim, neden cikartildim anlamadim :KK50::KK50::KK50:

canım öncelikle altının bereketli olsun:KK9: aralık ayı için bildirimlerimizi aralığın son haftasında yapacağız inşallah. 1. sayfadaki liste kasım ayının listesi. sen büyük ihtimalle ekimin son gününde gönderdiğin için listeye dahil olamamışsındır. bildirimini bu ay son günde değil de son haftada yaparsan seni de listede görürüz inşallah.:KK34:

canım 1. sayfadaki liste KASIM ayına ait
yani şöyle sen en son ekim ayında bildirim yapmışsın o EKİM ayına ait oluyor.

yani kısacası her ayın 29 unda o ay için yaptığımız bildirimleri yapıyoruz ve o ayın listesini takip eden ayın ilk günü 1 . sayfada yayınlıyoruz.

sen bu ay yani 29 kasımda bildirim yapmadın canım:KK34: o nedenle listede yoksun.
umarım açıklayabilmişimdir.:KK19:

kızlar ya siz gram altın alacağınız zaman ya da hesaba ekleyeceğiniz zaman bekliyor musunuz düşsün diye ? şimdi ben napayım bekliyim mi acaba düşer mi ?
üff hiç bu yatırım mevzularından anlamıyorum inşallah sayenizde öğrenicem..

canım altın almadan önce elbette biraz da olsa piyasayı takip ediyoruz.
kim ister ki yüksekten altın alıp sonra da aldığı altın düşsün öyle değil mi?
ama şu da var uzun vadeli düşünüp de elimizde TL olarak durursa harcarız diye düşünüyorsak da her seviyeden altın alımı yapılabilir neden olmasın? tamamen şahsi görüşlerimdir.
en son karar size aittir.:KK34:

evet kızlar aylık bildirim yapamasam da
malum sene sonu geliyor ben de oturup bi hesap kitap yaptım.
nisandan beri çalışıyorum bu süreçte gelirim 8 ayda 13.750 (ne tam maaşlı ne tam serbest biraz dalgalı bir gelir durumum var-malesef son 1.5 aydır da işlerim çok azaldı tabi gelir de inşallah bu sene daha iyi olur)
biriktirdiğim toplam 7.500 lira.
harcadıklarım toplam 6.250 yapıyor
1000 lirasına telefon ve anneme robot aldım 1000 lira da kurbana-sadaka vs gitti.
kalan rakamı 8 e bölersem aylık 550 lira filan harcamışım
bunun ortalama 75 lirası yol 75 lirası eve pazar market alışverişi 50 lirası ev için ödediğim fatura 50 lirası dışarda yemek 100 lirası kıyafet (yazın pek bişey almadım da kışın kabandı çizmeydi derken ay bazında bu kadar eder herhalde) 50 lirası kozmetik (yine yazın fazla bişey yoktu ama şimdi lazere başladım yine aylık bu kadar eder) 50 lirası anneme-kardeşime. toplamı 450 yapıyor. cep telefonu faturası ve hesaplanmayan diğer şeyler örneğin ramazanda hasta olduğum için doktora gittim muayene ve endoskopi yapıldı ve bunun gibi hesapta olmayan diğer şeyler de aylık bi 100 lira tutmuş demek ki :KK70:
lazer devam edecek-kışın en az 2 seans daha yaptırırım sanırım- kıyafete para vermeyip seansların parasını verecem hesapta bakalım.
bi de babam araba aldı bi 1000 lira filan oraya gidecek biriktirdiklerimden.
benim hal-i pür melalim budur efendim :KK37:

canım altın almadan önce elbette biraz da olsa piyasayı takip ediyoruz.
kim ister ki yüksekten altın alıp sonra da aldığı altın düşsün öyle değil mi?
ama şu da var uzun vadeli düşünüp de elimizde TL olarak durursa harcarız diye düşünüyorsak da her seviyeden altın alımı yapılabilir neden olmasın? tamamen şahsi görüşlerimdir.
en son karar size aittir.:KK34:

canım bana cevap verdiğin için teşekkür ederim.. Ne kadarlık bir düşme olunca tamam düştü alayım diyorsunuz..daha önce hiç altın, dolar, vs.. takip etmedim..
çok fazla da düşmez heralde dimi gram altın ? bir de altınla dolar ters orantılı mı ? altın çıkarsa dolar düşüyor mu?

merhaba arkadaşlar...nasılsınız bakalım? başkası için yüklü miktarda altın alımı yapıcam ama 102 5 tl. gr için oldukça yüksek bence...gerçi alacağım kişi uzun vadede bozmuycam kaçtan aldığın çok da önemli değil dedi ama yine de 102.5 çok yüksek.....gün içinde düşermi ki?
:KK53:

merhaba kızlar

hayırlı haftalar olsun inş hepimize..

biz de eşimle uuzn vadeli alım yapıyoruz bir miktar para var hesapta ama ben alım yapmıyorum bekliyorum yine 98 97 lere düşerse o zaman alım yapıcam ..

acelem yok nasılsa :KK34:

merhaba kızlar

hayırlı haftalar olsun inş hepimize..

biz de eşimle uuzn vadeli alım yapıyoruz bir miktar para var hesapta ama ben alım yapmıyorum bekliyorum yine 98 97 lere düşerse o zaman alım yapıcam ..

acelem yok nasılsa :KK34:

biz de alım için bekliyoruz. BU ay da biriktirirsek ikisini birleştirip alırız diyoruz, altın düşerse tabi.

altının gr ı 101.7 tl. ye kadar düştü bugün.....iki haftadır takipteyim ilk defa bu kadar düşüyor.... ben de öğle saatlerinde 102.4 tl. yi görünce baya bi altın almıştım:KK52: neyseki uzun vadede alıyoruz...yoksa bir günde bu kadar zararı bünye zor kaldırır... :KK1:

günaydın arkadaşlar....hayırdır,kimse uğramamış :KK45: altın düşmeye devam ediyooooor,bakalım ne zaman şöyle güzel bir çıkış yakalar... :KK49:

102 tlden 2 gram aldım bende.birde bu banka hesaplarından euro ve dolar alınıyor.elıme gecen bozuk paraları yatırıp euro alıyorum 20 euro aldım en azından oda orda bırıksın dıye.

X