- 6 Ağustos 2010
- 38.824
- 68.251
haklısın canım ladyfog uğramamış buralara arada girip çıkıyorum kızlar neler yazmışlar diyeiyiyim çok şükür dünya telaşesi işte uğraşıyoruz.
ladyfog nerelerde acaba çok merak ediyorum uzun zamandır girmiyor bi terslik yoktur inşallah.
ladyfogun yazılarına rastlamadım ben de merak ettim doğrusu.
umarım herşey yolundadır.
günaydın arkadaşlar...
nasılsınız bakalım,birikim işi nasıl gidiyor... farmasi canım,varlığın da yokluğun da hemen belli oluyor...mümkün olduğunca buralarda ol e mi? eveet yeni bir aya girdik bu ay da bereketli,hayırlı,güzel işlerde kullanacağımız bol birikimler diliyorum... :) benim gibi, para harcarken, hiçbirşey sorgulamayan birini de yola getirip, bişey alırken,şu gereksiz,şunu daha uygun fiyata alabilirim,işimi 50 tl. ye halledebilecekken neden 100 tl. vereyim gibi sözler dedirttiniz ya...helal olsun size... şaka bir yana şu an sağlıklıyız,çalışabiliyoruz,gelirimiz var.... şimdi birikim yapmalıyız ki ilerde en ufak bir engelde, hiç olmazsa maddi anlamda hemen tökezlemeyelim... :)
merhaba canım güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim.
inşallah daha sık buralarda olmaya gayret ederim canım
bir de senin için olumlu ekonomik gelişmeler yaşanmasına sevindim çok haklısın parayı önemli olan kazanmaktan da ziyade lüzumsuz şeylere harcamamak.
yaşasın birikimci kirli çıkılar :13::13::13: