Kirli Çıkılar )))

Farmasi bende bildirim yapmadım bu ay yanlız senden ricam benim yarın belli olacak yarın akşam 5 e kadar sana bildirim yapacağım eğer olmaz dersen geçen aydakiyle aynı

Bu ayı da geride bıraktık. 1320tl bizim için iyi bir rakam oldu bu ay.
Herkesin birikimi hayırlı olsun

hayırlı olsun altınlarınız kızlar

senin adına çok sevindim ececik
evine vakit ayırabilecek olman çok güzel bir haber
canım çok tşk ederim evet bende çok seviniyorum gerçi gündüz çalışmayıda özlerim ama stresten kurtulurum en azından
umbirikte bu ay 45 tl birikmiş
bereketli olsun canım
hoşgeldin şeker.
çok sevindim senin adına.
tam gaz ileri valla hayırlısıyla.
saol bitanemm hayırlısıyla inşlhh
tek kelimeyle '' harikasın'' tatlı hemşommmmmmmmmmmmm
Allah daim etsin sağlıkla inşallah.
bereketli olsun birikimlerin
saol canımıniçi

Farmasi bende bildirim yapmadım bu ay yanlız senden ricam benim yarın belli olacak yarın akşam 5 e kadar sana bildirim yapacağım eğer olmaz dersen geçen aydakiyle aynı

tamam canım bildirimini yarın yap , bekliyeceğim inşallah
şimdiden hayırlı olsun canım

ay benim hiç kumbiriğim olmadı

öylesine bir kavanoz da mı yok canım

bereketli olsun canım

teşekkürler kızlar

birikim zamanı buradaki grupla biriktirmeye başladığımız tarih mi olacak? öncesi de olabilir mi?

canım ben kendi adıma cevap vereyim soruna
biz burda çoğu arkadaşla bozukluklarımızı her ay kumbaraya atarak birikim maceramıza başladık
amacımız kenara ne kadar atabildiğimizi,irademizi para arttırmak konusunda ne kadar zorlayabildiğimizi görmekti..
yani kısacası güzel olan tabiki burda birikime başladığın tutarı yazdırmak listeye
yoksa hepimizin evinde başka birikimleride var ..

teşekkür ederimm yanıtın için
ben bu ayın bildirimlerine yetişemedim önümüzdeki aya yazdırırım artık

saat dokuz civarı yine 102 tl yi gördü altın.
şimdi baktım inmiş.

:44::44::44:

Son düzenleme:
sen ne durumdasın .
geçen ay başı çok kederliydin,bu ay değişiklik olack mı.
bu ay birikim olmayacağı belli gibiydi zaten değil mi?
umarım yeni ayda düzene koyabilirsin...

bu ay cok eşelemedim
ama benim param dahi yetmediki
ogluma borclandım
kıradan bıraz kullandım kendime
bir an evvel toparlamam gerek bıraz gıysı aldım kendıme uygnlarından 15 tl fılan badı aldım bogazlı
bı dahakı ay yanı bu ay maasımla bahsı gecen altınların parasını verıcem akrabama cok oldu artık gercı oda bana 4 altın fılan verecek oglum ıcın ama olsun o daha sonra verır durumları ıyı degıl
bı dahakı ayda ucu ucuna yetecek oglumun parasınıda gerı koyacagım
ınsallah ocak dıyorum lahanacım ya ınsallah hersey mınımumda onumuzdekı ay en azından yarısına kadar elımde kalan parayla ıdare edecegım
ve ocakta fırma degısebılırım yanı bu fırmada 1 senemı tamamlayıp yerım degısecek aynı sahıplerı patronları aynı ıs yıne ama maasım 300 lıra fark edecek
erkek arkadasımında aksam ıste toplantı var otel satılmıs bakalım ne olacak onların durumu

102.65 halk banktan 14 gr altın aldım aman daral geldi bekle beklegecen daha düscek diye almadım takip takip nereye kedear ya zaten uzun vade yatırımım bu toplamda 34 gr altınım oldu.

selam kızlar,
altın alan arkedeşlerim hayırlı, berektli olsun altınlarınız..
Bende bu sabah, 102 küsürden 7 gr. altın aldım

hakkında hayırlısı olsun inş.
ama önüne bir kriter koyman güzel.
senden ocağa kadar idare edip,yılbaşında hayırlısı ile yeni bir serüvene başlarsın.
her ay bir olmuyor tabii çokta sıkma kendini...

Lahanacım ; inşallah yaptıgım hesaplara göre ocak ayı maaşımla kenara para atabiliyorum Allahın izniyle.. 9 ay kaldı nikaha..Allah yardım etsin didinip duruyoruz inşallah ailelerimizde insaflı olurlarda ucundan tutarlar

hadi yine iyiysin :) şaka bir yana çok hızlı değişiyor altın...2 saat önce 101.7 tl. den almıştım gr ını,şu an satış 102,7 tl.

bu aralar ne olcağı hiç belli değil galiba,her an değişebiliyor.ii alım yapmışsın canım

sağol canım önerilerin için dikkate alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…