merhaba kızlar geçmiş aşure gününüz mübarek olsun
bereketli birikimlerimiz olması dileğiyle...
saol cnm benim seninde mübarek olsun
yeniden doğdum tebrik ederim senide, hayırlı uğurlu olsun..
Topicte bir durgunluk var sanki, karanfilce, lady nerdesiniz kızlar..
Başıyazmalı bende bekletiyorum eşimin maaşını, geçen ayki maaşımla aldım kendim için ama bu ayki maaş günüde geldi eşiminkinide üstüne koyup almayı düşünüyorum ama düşmesi içinde bekliyeceğim
evet baya bi durgun buaralar,benden başka kimse uğramıyordutwent bu altın al sat işinde en önemli unsur sabır.... sabredersen kar oluyor uzun vadede de olsa...
ama benim gibi sabırsızsan gr fiyatına bakmadan nasıl olsa uzun vadede bozmayacağım der alırsın 102,5 tl. den bilemaşallah ,sen de sabırlılarımızdansın ben değil 1-2 ay bir saat bile bekliyemiyorum
aslında senin yaptığında mantıklı meyracım, uzun vadede zaten karlı çıkarsın, elindeki parayı harcamadan alman ve uzun vadeye bırakman daha mantıklı.. Bende çok beklemyeceğim, ayın 10 benim maaş yatar,20 sindede eşimin 20-25 arası alım yapıcam..Bizde uzun vadede düşünüyoruz.
kızlar selam sizeee
Lahanam artı bizim kirli çıkılar
pazar günü evlenme teklifi aldım resmi olarak
harika bir organizasyon ile istanbul bogazında havai fişekler altında yatta falan filan
onunda kenara atacagı cıkıs parasını bu yola harcamıs
buzdolabının onundede yapsaydı gene aynı mutlu olacaktım
neyse yapıcak bıseyım yok
bırıkım olarak bakmıyorum ve bence hıcte onemlı degıl mılyarlık pırlanta yuzugu sag elımde tasıyorum
5000 lıraya maal olmus
bıseyde dıyemedım bunada yaranılmaz demesın dıye sımdı gene kara kara dusunuyoruz
Aman Allahım!
dolar da düşüyor ons da....
Hayırlı olsun, eşim de bana çook güzel bir evlilik teklifi yapmıştı ama sizinki gibi çok para harcamadan =)))
İnşallah hep mutlu olursun....
altın düşüyoraltın düşüyor 100'e insin alırız inşallah
Alım için bekliyoruz.:)
Alalım da öyle çıksın.
kızlar selam sizeee
Lahanam artı bizim kirli çıkılar
pazar günü evlenme teklifi aldım resmi olarak
harika bir organizasyon ile istanbul bogazında havai fişekler altında yatta falan filan
onunda kenara atacagı cıkıs parasını bu yola harcamıs
buzdolabının onundede yapsaydı gene aynı mutlu olacaktım
neyse yapıcak bıseyım yok
bırıkım olarak bakmıyorum ve bence hıcte onemlı degıl mılyarlık pırlanta yuzugu sag elımde tasıyorum
5000 lıraya maal olmus
bıseyde dıyemedım bunada yaranılmaz demesın dıye sımdı gene kara kara dusunuyoruz
hoşgeldin canım nerelerdesin yahu...
ben pişman olmiyim dedim 1000 tl ye aldım 101,49 dan. daha geride 7000 im var
bizim eski püskü bi arabamız vardı da çok da kullanmıyorduk eşim geçen satmış 4500 e diyor bana al bunları altın al
canım 1. sayfadaki liste KASIM ayına ait
yani şöyle sen en son ekim ayında bildirim yapmışsın o EKİM ayına ait oluyor.
yani kısacası her ayın 29 unda o ay için yaptığımız bildirimleri yapıyoruz ve o ayın listesini takip eden ayın ilk günü 1 . sayfada yayınlıyoruz.
sen bu ay yani 29 kasımda bildirim yapmadın canımo nedenle listede yoksun.
umarım açıklayabilmişimdir.
canım öncelikle altının bereketli olsunaralık ayı için bildirimlerimizi aralığın son haftasında yapacağız inşallah. 1. sayfadaki liste kasım ayının listesi. sen büyük ihtimalle ekimin son gününde gönderdiğin için listeye dahil olamamışsındır. bildirimini bu ay son günde değil de son haftada yaparsan seni de listede görürüz inşallah.
altın alım fırsatı kollayan güzeller gözleriniz bu aralar ekranda olsun
ladyfogcum ben de bugün % 57 tl % 43 altında kaldım
yani bir miktar altın aldım .
Hayırlı olsun canım.
Ben biliyorsun dolardayım.
Tl fiyatına bakmıyorum o yüzden.:)
Sen kaçtan aldın?