haklısın canım ladyfog uğramamış buralara arada girip çıkıyorum kızlar neler yazmışlar diyeiyiyim çok şükür dünya telaşesi işte uğraşıyoruz.
ladyfog nerelerde acaba çok merak ediyorum uzun zamandır girmiyor bi terslik yoktur inşallah.
günaydın arkadaşlar...
nasılsınız bakalım,birikim işi nasıl gidiyor...farmasi canım,varlığın da yokluğun da hemen belli oluyor...mümkün olduğunca buralarda ol e mi? eveet yeni bir aya girdik bu ay da bereketli,hayırlı,güzel işlerde kullanacağımız bol birikimler diliyorum... :) benim gibi, para harcarken, hiçbirşey sorgulamayan birini de yola getirip, bişey alırken,şu gereksiz,şunu daha uygun fiyata alabilirim,işimi 50 tl. ye halledebilecekken neden 100 tl. vereyim gibi sözler dedirttiniz ya...helal olsun size... şaka bir yana şu an sağlıklıyız,çalışabiliyoruz,gelirimiz var.... şimdi birikim yapmalıyız ki ilerde en ufak bir engelde, hiç olmazsa maddi anlamda hemen tökezlemeyelim... :)
karanfilce, farmasi,
Kızlar ilginiz için teşekkürler.
İyiyim, bir problem yok.Sadece yoğun zamanlar geçiriyorum.
Gün içinde gelip bakıyorum.
Gelmişken al sat durumumu da anlatayım.
Şu an altın almanın al sat yapanlar için risk olduğunu düşünüyorum.
Ben cuma günü 1.83 seviyesinden dolar aldım.
%20 kadar altın tutuyorum aşırı yükseliş ihtimaline karşılık.
Dolarda 1.82 güçlü direnç oldu.1.90 ları görebileceğini sanıyorum.
Çıkmama durumunda ise ons düştüğünde altına çapraz geçiş yapabilirim.
Şu an durumum %20 TL, %20 altın,% 60 dolar şeklinde.
Umarım hepiniz iyisinizdir.
Sevgiler...
.
slm kirli cikilar, nasilsiniz??
farmasicim ben aralik icin bildirimi yapayim + 1 ceyrek
artsin cogalisn eksilmesin altinlarimiz birikimlerimiz
.
canım bu ay geçti 1 . sayfada yayınlandı liste.
önümüzdeki ay inşallah yazalım .
bildirimde bulunmayanları da adet olduğu üzere listeden çıkardım tekrar girmek için önümüzdeki ay bildirim yapıyorsunuz o kadar bereketli olsun birikimleriniz
1. sayfada kasim ayi bildirim listesi var
ben aralik icin bildiri yaptim
ayrica kasim ayi icin de ekimin son gününde bildiri yapmistim, neden cikartildim anlamadim
1. sayfada kasim ayi bildirim listesi var
ben aralik icin bildiri yaptim
ayrica kasim ayi icin de ekimin son gününde bildiri yapmistim, neden cikartildim anlamadim
kızlar ya siz gram altın alacağınız zaman ya da hesaba ekleyeceğiniz zaman bekliyor musunuz düşsün diye ? şimdi ben napayım bekliyim mi acaba düşer mi ?
üff hiç bu yatırım mevzularından anlamıyorum inşallah sayenizde öğrenicem..
canım altın almadan önce elbette biraz da olsa piyasayı takip ediyoruz.
kim ister ki yüksekten altın alıp sonra da aldığı altın düşsün öyle değil mi?
ama şu da var uzun vadeli düşünüp de elimizde TL olarak durursa harcarız diye düşünüyorsak da her seviyeden altın alımı yapılabilir neden olmasın? tamamen şahsi görüşlerimdir.
en son karar size aittir.
merhaba kızlar
hayırlı haftalar olsun inş hepimize..
biz de eşimle uuzn vadeli alım yapıyoruz bir miktar para var hesapta ama ben alım yapmıyorum bekliyorum yine 98 97 lere düşerse o zaman alım yapıcam ..
acelem yok nasılsa