Kirli Çıkılar )))

benim hayalimdeki evi çok şükür aldık daha geçmedik içine ama ,ilk etapta içine girmek ,istediğim gibi evimi yeniden döşemek ,onun dışında eve geçtikten sonra şöyle ii bir araba ,bizi on sene götürecek bir araba almak istiyorum ,volvoyu çok seviyorum mesela ..bunu da aldıktan sonra eşimle beraber tek hayalimiz dünya turuna çıkmak ,her izinde farklı bir ülkeye gitmek ,umreye hacca gitmek ..ev ve araba işini hallettikten sonra zaten hayata dair bir hayal kalmıyor ,ondan sonra paso gezeceğiz inş ,paramızı gezmeye harcayacağız.

Günaydın hatunlar,
Umarım herkes iyidir.
Yoğunum bugün ancak buralardayım.
Öperim hepinizi..:)

selam hanımlar benimde en büyük hayalim öncelikle Allah nasip ederse bir ev alabilmek.daha sonrasını hiç düşünmedim.çocuklarımız için yatırım yaparız herhalde.bu arada kumbaraya para atmaya devam ediyomusunuz bakim

ben de at kenara ve unut taktiğini uyguluyorum
Allah nasip ederse ben de ev almak için biriktiriyorum. daha doğrusu eşimle biriktiriyoruz. bizim için hayırlı ise olsun diyorum...

herkese iyi geceler kızlar yarın onsun 1650 doların 1.84 olması dileğiyle..

farmasi ons düşerse altın fiyatları da düşüyor değil mi? sanki bazen ons düştüğünde fiyatlara pek etki etmiyor gibi geldi de
bir de gramı 98e düşerse tam altın ne kadar olur ortalama olarak.

biz 100ün altına düştüğünde alırız herhalde altınımızı.

günaydın lady bugün alım fırsatı doğar mı ben de ona bakınıyorum...
topu topu 4000 im var. 102.7 den anca 20 gr bozabildim

Dolar düşüsün diye bekliyorum.
Bir de yarın önemli toplantılar, açıklamalar olacak.
Şu an banka fiyatları alış:99 satış 100
100 benim için yüksek.
Alım için 16.30 kadar beklenmesi taraftarıyım.
Yine de sen bilirsin. Ben biraz daha bekleyeceğim. Al satta acele yok.:))
Bu arada çok iyi bir fiyattan bozmuşsun tebrik ederim.:)

lady ben bugün altın hesabı açtım ve bugün altın almayı düşünüyorum ama ilkkez altın al-sat yapacağım. ne kadar bir miktarla başlarsam ne kadar karım olur,al-satları günlük mü haftalık mı aylık mı yapıyorsun genelde...düşünce alıp çıkınca satıyorsun,küçük rakamlarda çok da bir getiri olmaz vs. vs. bir sürü soru var... neyse bir başlayayım en azından denemiş olurum

eşim yaklaşık 10 bin tl lik altınlarıma dokunmak istemedi ve tamamen bana verdi
ama bunun dışında ben eşimden gizli 5 bin tl biriktirdim bankada hesabım var..
ay vicdanım rahatsız ama söylemicem işte....

Al sat sabırsızca yapıldığında kayıp getirir.
Ben ayda 3-4 kez yapıyorum.
Çok iyi takip etmeli, soğuk kanlı olmalısın.
Ben elimden geldiğince okuduğumu bildiğimi burada paylaşıyorum.
Sorularına bildiğim kadarıyla cevap veririm ama alım satım sınırlarını kendin belirlemelisin.

yok canım benim de acelem yok ben de düşmesini bekliyorum. dolar düşüşe geçti sanırım ama ilk defa düşüşe geçer geçmez ons da çok fazla yükselme olmadı. o yüzden de 100 lerde sanırım.
ben de alırsam 1000 er 1000 er 4 parçada almayı düşünüyorum.
evet tepelerde yakaladım ama 20 gramdan fazlaya elim bi türlü gitmedi yapamadım. neyse bi alışıyım da ben...
4000 tl az mı :44: bana kalırsa çoook iyi bir rakam. bir aylık birikim mi bu canım.

yok canım 1 aylık birikim 1900 civarıydı. 2000 civarını altın 103 ken 102.7 den bozdurdum böylece şimdi baktım 3934 olmuş.
ama öbür aydan borçlandım. kafadan araba vergisi ve 180 tl yakıt çıktı. annemin parası vardı bir miktar ondan da aldım. ama yine de bu ay baya birikim oldu maşallah. öbür aya düşse de düşsün napimm...

ya arkadaşlar bişey sorucam..mesela ben az önce altın almak için baktım altın gr alış 100,35360 tl. idi. al-sat işi yapan arkadaşlar ben gr ı 100 tl. den almak istiyorum mesela. bir iki saat beklesem iner-çıkar mı? yani gün içinde de alış-satış fiyatları değişebiliyor mu?

Gün içinde fiyatlar değişir evet.Hatta bir gün içinde 2-3 tl oynadığını gördüm ben
Ancak iniş çıkış yönünü kestirmek kolay olmaz.
Yani bunu kesin bilmemiz neredeyse imkansız.

altın gün içinde tabiki inip çıkar ama kimse inip çıkacağını bilemez bilse herkes zengin olur.
bence al sat yapmadan önce piyasayı biraz takip et.
Gram Altın fiyatları 101.08 TL 22 Kasım 2011 - altin.doviz.com
bak bu gün içi değişimi takip için ii bi site.
şahsen ben çocukluğumda biriktirdiğim bayram paralarından itibaren altına yatırım yaparım daha al sata yeni cesaret ettim. 1 yıldır da altın hesabım var üstelik.

eveet nihayet benim de bir altın hesabım oldu gr ı 100,50 tl. den bir miktar aldım .... bakalım satış na zaman ve kaçtan olur :)

yok ben çok hızlı ve sabırsızımdır o konularda canım mesela bugün altın hesabı açmaya karar verdim ve bir miktar altın aldım az önce.....az sonra satarsam da şaşırma

canım ons değeri düşük olsa bile dolar düşmedikten sonra hiçbir anlamı olmuyor. dolar da düşecekki onsla birlikte o zaman süper oluyor.
canım cumhuriyet altını sanırım 6.7 gr civarında .
98 tl olursa altının gram fiyatı , cumhuriyet altını 656-660 tl civarında olur.

yok ben çok hızlı ve sabırsızımdır o konularda canım mesela bugün altın hesabı açmaya karar verdim ve bir miktar altın aldım az önce.....az sonra satarsam da şaşırma

Canım öncelikle sabırlı olmak lazım acelecilik yani şimdi al biraz sonra sat işi zarardan başka birşey getirmez o nedenle temkinli ve sabırlı davranarak ve de sürekli takip ederek
en fazla normal şartlarda 3-4 kez alım satım yapılmasını tavsiye ediyor uzmanlar.
canım her alış satışta en azından 100 tl kazanmış olsak ayda 400 tl olur az paramı Allah bin bereket versin. o nedenle sabır sabır sabır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…