- 30 Eylül 2011
- 7.271
- 9
kızlar valla harikasınız hepimizin paracıkları bereketli olsun.allah keselerimize zeval vermesin..nasıl sıkı takip ediyorsunuz valla hayran kalıyorum.ben annem usulü yapıyorum düşükse yap bi çeyrek-at kenara-ve unut
ben bişey sormak istiyorum parasını değerlendiren arkadaşlara,paracıklarımızı biriktirdik mesela kimin ne hedefi var ? şu kadar liram oluncaya kadar biriktiricem şunu alıcam diyeniniz varmı (arsa araba ev vs..)geleceğe dair birikimlerinizi değerlendirme konusunda hayallerinizi merak ettim
hepimize altıncıklarla dolu günler diliyorum
Günaydın hatunlar,
Umarım herkes iyidir.
Yoğunum bugün ancak buralardayım.
Öperim hepinizi..:)
ben de at kenara ve unut taktiğini uyguluyorumkızlar valla harikasınız hepimizin paracıkları bereketli olsun.allah keselerimize zeval vermesin..nasıl sıkı takip ediyorsunuz valla hayran kalıyorum.ben annem usulü yapıyorum düşükse yap bi çeyrek-at kenara-ve unut
ben bişey sormak istiyorum parasını değerlendiren arkadaşlara,paracıklarımızı biriktirdik mesela kimin ne hedefi var ? şu kadar liram oluncaya kadar biriktiricem şunu alıcam diyeniniz varmı (arsa araba ev vs..)geleceğe dair birikimlerinizi değerlendirme konusunda hayallerinizi merak ettim
hepimize altıncıklarla dolu günler diliyorum
herkese iyi geceler kızlar yarın onsun 1650 doların 1.84 olması dileğiyle..
4000 tl az mı :44: bana kalırsa çoook iyi bir rakam. bir aylık birikim mi bu canım.günaydın lady bugün alım fırsatı doğar mı ben de ona bakınıyorum...
topu topu 4000 im var. 102.7 den anca 20 gr bozabildim
günaydın lady bugün alım fırsatı doğar mı ben de ona bakınıyorum...
topu topu 4000 im var. 102.7 den anca 20 gr bozabildim
Dolar düşüsün diye bekliyorum.
Bir de yarın önemli toplantılar, açıklamalar olacak.
Şu an banka fiyatları alış:99 satış 100
100 benim için yüksek.
Alım için 16.30 kadar beklenmesi taraftarıyım.
Yine de sen bilirsin. Ben biraz daha bekleyeceğim. Al satta acele yok.:))
Bu arada çok iyi bir fiyattan bozmuşsun tebrik ederim.:)
lady ben bugün altın hesabı açtım ve bugün altın almayı düşünüyorum ama ilkkez altın al-sat yapacağım. ne kadar bir miktarla başlarsam ne kadar karım olur,al-satları günlük mü haftalık mı aylık mı yapıyorsun genelde...düşünce alıp çıkınca satıyorsun,küçük rakamlarda çok da bir getiri olmaz vs. vs. bir sürü soru var... neyse bir başlayayım en azından denemiş olurum
yok canım benim de acelem yok ben de düşmesini bekliyorum. dolar düşüşe geçti sanırım ama ilk defa düşüşe geçer geçmez ons da çok fazla yükselme olmadı. o yüzden de 100 lerde sanırım.
Dolar düşüsün diye bekliyorum.
Bir de yarın önemli toplantılar, açıklamalar olacak.
Şu an banka fiyatları alış:99 satış 100
100 benim için yüksek.
Alım için 16.30 kadar beklenmesi taraftarıyım.
Yine de sen bilirsin. Ben biraz daha bekleyeceğim. Al satta acele yok.:))
Bu arada çok iyi bir fiyattan bozmuşsun tebrik ederim.:)
4000 tl az mı :44: bana kalırsa çoook iyi bir rakam. bir aylık birikim mi bu canım.
ya arkadaşlar bişey sorucam..mesela ben az önce altın almak için baktım altın gr alış 100,35360 tl. idi. al-sat işi yapan arkadaşlar ben gr ı 100 tl. den almak istiyorum mesela.bir iki saat beklesem iner-çıkar mı? yani gün içinde de alış-satış fiyatları değişebiliyor mu?
ya arkadaşlar bişey sorucam..mesela ben az önce altın almak için baktım altın gr alış 100,35360 tl. idi. al-sat işi yapan arkadaşlar ben gr ı 100 tl. den almak istiyorum mesela.bir iki saat beklesem iner-çıkar mı? yani gün içinde de alış-satış fiyatları değişebiliyor mu?
altın gün içinde tabiki inip çıkar ama kimse inip çıkacağını bilemez bilse herkes zengin olur.
bence al sat yapmadan önce piyasayı biraz takip et.
Gram Altın fiyatları 101.08 TL 22 Kasım 2011 - altin.doviz.com
bak bu gün içi değişimi takip için ii bi site.
şahsen ben çocukluğumda biriktirdiğim bayram paralarından itibaren altına yatırım yaparım daha al sata yeni cesaret ettim. 1 yıldır da altın hesabım var üstelik.
canım ons değeri düşük olsa bile dolar düşmedikten sonra hiçbir anlamı olmuyor. dolar da düşecekki onsla birlikte o zaman süper oluyor.ben de at kenara ve unut taktiğini uyguluyorum
Allah nasip ederse ben de ev almak için biriktiriyorum. daha doğrusu eşimle biriktiriyoruz. bizim için hayırlı ise olsun diyorum...
farmasi ons düşerse altın fiyatları da düşüyor değil mi? sanki bazen ons düştüğünde fiyatlara pek etki etmiyor gibi geldi de
bir de gramı 98e düşerse tam altın ne kadar olur ortalama olarak.
biz 100ün altına düştüğünde alırız herhalde altınımızı.
yok ben çok hızlı ve sabırsızımdır o konularda canımmesela bugün altın hesabı açmaya karar verdim ve bir miktar altın aldım az önce.....az sonra satarsam da şaşırma