Kirli Çıkılar )))

est canım sen yaz biz hep okuruz

lady danışmak istedigim bişey var ufak bi yatırımcıyım uzun vade düşünüyodum ben ama bu iniş çıkışlarla gram artırabilirim diye düşündüm sen olsan ne yapardın bana ne tavsiye edersin..

bide dolarla altın alıp satmak daha mı gram artırır :26:

mrb arkadaşlar. topiğiniz çok gzl. sürekli okuyorum ama yorum yapmıyorum. benimde altın hesabım var. bugün tam 102.21den bozma fırsatım vardı. ama int şifremi unutunca ve 3 kez yanlış girince artık neti kullanamıyorum
kaçırdım fırsatı

ben netin başındayım ama be ben de bişey yapmadım. almak için yüksek satmak için düşük sanki bekkliyorum bakalım ne olcak

sinirboyu canım soruma sen de cevap verebilir misin ? üstteki soruma

cnm finans uzamnı değilim tabi yatırım tavsiyesi veremem
şu sıra altın çok dar bi aralığa sıkıştı ons olarak 17760 1780 arasında. hani daha fazla hareket olsa dolarla alıp satmak kazandırabilir ama bu kadar aralık ancak alım satımdaki makas farkını kapatır sanırsam değmez gibi geliyor bana.

Kusura bakma. Çat kapı misafir geldi.:)Yazamadım sana.
Dolarla altın al sat yapmak her zaman daha karlıdır.
Dolarla tl den daha fazla altın alıp satarsın.
altın tl makası ortalama 1 lira ya da 90 krş iken dolar ons makası 20 centtir.
Ancak hem ons hem dolar yükselirken satış işlemini tl olarak yapmak daha karlıdır.
Benim uyguladığım formül şu:
Ons çıktı altınla dolar al.
Ons düştü dolarla altın al.
Gr düştü tl ile al.
Gr yükseldi tl ye çevir.
Bunu yapmak için de şunları bilmelisin.
Ons ve dolar çıkarsa altn gr çok yükselir.İşte bu esnada tl ile işlem yapılır.
Ons çıktı dolar düştü altından dolara geçilir.
ons ve dolar düştü ise tl ile altın alınabilir.
Umarım anlatabilmişimdir.
Unutmadan kesinlikle ama kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Son düzenleme:
kızlarr cok sevınclıyım arkadasıma ceyrek yaptırdım bana getırcek 165,00den yapmıs esımın haberı yok tabı burayı okursa olucak ben mutlu oldm olsn o kenardakı paraya hıc bı zaman ıhtıyacımız olmıcak onunda rahatlıgıyla ıyı hissetim kendımı dogumu atlattımmı kalırsa elımde kı buyuk ıhtımal kalıcak bı tane de aldırcam

hatun kısıler ben kacıyorum
bı sure evde oglusla yalnızım
bunu en ıyı sekılde degerlendırıcem
bıraz alısverıs yapıcam parayı babamdan alıcam tabı olsun olsun
arada utanmamakta lazım
mısır kestane fılan alcam yemekten sonra canımın ıcıyle oturup dızı ızlıcez hurremı canımın ıcı kı buarada dunyanın ve evrenın en tatlı mınıgı bende kırmızı filan yanakları gozlerı boncuk boncuk
hadi ben kactım
Ah hayırlısıyla banada sızın gıbı kazanclar dılıyorum
avon yılbası kataloguna baktımda cok guzel seyler var alsam 100 tl bı ıhtıyac cıkarıyorum
almamam gerek alma alma- sakın alma

ohh oh ne gusel canm kısın en gusel yapılcak seyler mıısr patlatmak kestane kıs aksamalrda uzun zaten avondanda ıhtıyacın yoksa alma sakın 100 de cok kenarıya koysan o paranı daha ıyı sen bılısınde tut kendını

canım yazdıklarını kaydediyorum çok güzel bilgi sağolasın

bu arbitraj hakkında da beni bilgi sahibi yapar mısın ladyfog canım ...bunun için dolar hesabım var bankada ama dolar almadım daha 0 da yani dolarla altın alıp satabilmem için bankaya gitmem lazım mı yoksa internetten alabiliyor muyum ?

vadesiz dolar hesabınız varsa oraya önce tl ile dolar alıp daha sonra da arbitraj yapabilirsiniz. internetten yapılıyor.

kızlar bu hafta resmen rekor kırıyorum.allah bereketini bol etsin paracıklarımızın.2 gündür çok iyi gidiyor benim yatırım aman maşallah diyeyim
geçen bahsetmiştim kızımın bilezikleri benimde 8 sene önce aldığım ve hiç kullanmadığım beyaz altın küpem ve ince bir yüzüğüm vardı diye.kuyumcu bileziklerimi ata altına çevirmedi dursun abla dedi.bende bugün diğer kullanmadıklarımla bi yarım yaptım 70 liramda kaldı.oda cüzdanımın taaa derinliklerinde yerini aldı.70 in üstünü önümüzdeki günlerde tamamlayıp 24 ayar 1 gr almayı düşünüyorum.bugün param yetişmedi bakalım ne zaman tamamlayabilirim:26:
bu hafta özetlersek
-kızımın bayram harçlığıyla 1 çeyrek
-kumbirikte ordan burdan topladıklarımla 1 gr 24 ayar
-bugün takasla 1 yarım
-cüzdanda kalan 3.80 tl kumbirike

bu sayfalara ne zaman uğrasam gaza geliyorum.yalnız altın hesabını araştırdım hepiniz maşallah sıkı takip ediyorsunuz yani bu bana göre değil sanırım düştümü yükseldimi sat al oyyy hiç benlik değil.benim en çok anladığım iş paran oldukça altın al.tabii fiyatları az çok takip ederek.ben kasa kiralarını araştırıcam kızlar bakalım ne kadar istiyorlar.o zaman daha rahat birikim yapar yaptığımı kasaya atarım.
hepimize çil çil altınlar diliyorum

Allahım sen beni öldürceksin he:)
mutluluğun daim olsun inş.
herkesin evladına uzun ömürler versin Allah.
ama son fikrini beğenmedim hiç.
bende beğendim yeni kataloğu ama senin bişiy alman yasak:)

bereketli olsun birikimlriniz...

bu ay benden de iyi haberler var Allahın izniyle

eşim bayramda mesai yapmıştı aylığımıza güzel bir şekilde yansıyacakmış

Rabbim hayırlı kazançlar versin hepimize inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…