- 30 Aralık 2009
- 22.580
- 87.484
- 40
mrb arkadaşlar. topiğiniz çok gzl. sürekli okuyorum ama yorum yapmıyorum. benimde altın hesabım var. bugün tam 102.21den bozma fırsatım vardı. ama int şifremi unutunca ve 3 kez yanlış girince artık neti kullanamıyorum
kaçırdım fırsatı
sinirboyu canım soruma sen de cevap verebilir misin ? üstteki soruma
est canım sen yaz biz hep okuruz
lady danışmak istedigim bişey var ufak bi yatırımcıyım uzun vade düşünüyodum ben ama bu iniş çıkışlarla gram artırabilirim diye düşündüm sen olsan ne yapardın bana ne tavsiye edersin..
bide dolarla altın alıp satmak daha mı gram artırır :26:
Kızlar kusura bakmayın.Bu yazdıklarınızı görmeden cevap verdim yukarda.
hatun kısıler ben kacıyorum
bı sure evde oglusla yalnızım
bunu en ıyı sekılde degerlendırıcem
bıraz alısverıs yapıcam parayı babamdan alıcam tabıolsun olsun
arada utanmamakta lazım
mısır kestane fılan alcam yemekten sonra canımın ıcıyle oturup dızı ızlıcez hurremıcanımın ıcı kı buarada dunyanın ve evrenın en tatlı mınıgı bende kırmızı filan yanakları gozlerı boncuk boncuk
hadi ben kactım
Ah hayırlısıyla banada sızın gıbı kazanclar dılıyorum
avon yılbası kataloguna baktımda cok guzel seyler var alsam 100 tl bı ıhtıyac cıkarıyorum
almamam gerek alma alma- sakın alma
Kusura bakma. Çat kapı misafir geldi.:)Yazamadım sana.
Dolarla altın al sat yapmak her zaman daha karlıdır.
Dolarla tl den daha fazla altın alıp satarsın.
altın tl makası ortalama 1 lira ya da 90 krş iken dolar ons makası 20 centtir.
Ancak hem ons hem dolar yükselirken satış işlemini tl olarak yapmak daha karlıdır.
Benim uyguladığım formül şu:
Ons çıktı altınla dolar al.
Ons düştü dolarla altın al.
Gr düştü tl ile al.
Gr yükseldi tl ye çevir.
Bunu yapmak için de şunları bilmelisin.
Ons ve dolar çıkarsa altn gr çok yükselir.İşte bu esnada tl ile işlem yapılır.
Ons çıktı dolar düştü altından dolara geçilir.
ons ve dolar düştü ise tl ile altın alınabilir.
Umarım anlatabilmişimdir.
Unutmadan kesinlikle ama kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
hatun kısıler ben kacıyorum
bı sure evde oglusla yalnızım
bunu en ıyı sekılde degerlendırıcem
bıraz alısverıs yapıcam parayı babamdan alıcam tabıolsun olsun
arada utanmamakta lazım
mısır kestane fılan alcam yemekten sonra canımın ıcıyle oturup dızı ızlıcez hurremıcanımın ıcı kı buarada dunyanın ve evrenın en tatlı mınıgı bende kırmızı filan yanakları gozlerı boncuk boncuk
hadi ben kactım
Ah hayırlısıyla banada sızın gıbı kazanclar dılıyorum
avon yılbası kataloguna baktımda cok guzel seyler var alsam 100 tl bı ıhtıyac cıkarıyorum
almamam gerek alma alma- sakın alma
kızlar bu hafta resmen rekor kırıyorum.allah bereketini bol etsin paracıklarımızın.2 gündür çok iyi gidiyor benim yatırım aman maşallah diyeyim
geçen bahsetmiştim kızımın bilezikleri benimde 8 sene önce aldığım ve hiç kullanmadığım beyaz altın küpem ve ince bir yüzüğüm vardı diye.kuyumcu bileziklerimi ata altına çevirmedi dursun abla dedi.bende bugün diğer kullanmadıklarımla bi yarım yaptım 70 liramda kaldı.oda cüzdanımın taaa derinliklerinde yerini aldı.70 in üstünü önümüzdeki günlerde tamamlayıp 24 ayar 1 gr almayı düşünüyorum.bugün param yetişmedi bakalım ne zaman tamamlayabilirim:26:
bu hafta özetlersek
-kızımın bayram harçlığıyla 1 çeyrek
-kumbirikte ordan burdan topladıklarımla 1 gr 24 ayar
-bugün takasla 1 yarım
-cüzdanda kalan 3.80 tl kumbirike
bu sayfalara ne zaman uğrasam gaza geliyorum.yalnız altın hesabını araştırdım hepiniz maşallah sıkı takip ediyorsunuz yani bu bana göre değil sanırımdüştümü yükseldimi sat al oyyy hiç benlik değil.benim en çok anladığım iş paran oldukça altın al.tabii fiyatları az çok takip ederek.ben kasa kiralarını araştırıcam kızlar bakalım ne kadar istiyorlar.o zaman daha rahat birikim yapar yaptığımı kasaya atarım.
hepimize çil çil altınlar diliyorum