bugün kalktığımda kar yağmıştı çok sevindirik oldum nedense :))
bugün kalktığımda kar yağmıştı çok sevindirik oldum nedense :))
bu sabah servis beklerken rüzgar beni salladı durdugum yerde
sanırım ceplerimde kollarımda bileziklerim olsa sallanmazdım
kızlar bende bugün kızımın bayramlık parası harcanmadan gittim 168 den çeyrek yaptırdım.düşsün diye beklesem para gidecek.bide şeyi merak ediyorum kızlar yaptığınız çeyrekleri nerde saklıyorsunuz ya bu belki cevaplanacak bişey değil ama çalışıyorum evde yokum irkiliyorum açıkçası.:18:elimde 50 tl kaldı üzerine 50 daha koyup yarım gram altın almayı düşünüyorum.bide kızımın bebekken takılmış 2 adet 22 ayar bileziği var onlarıda ne tutar bilmem cumhuriyet falan aliim diyorum yani takas edicem.bide beyaz altın evlendiğimde aldığım küpelerim falan var vereyim hepsini bari bi işe yarasınlar.
uzun yıllardır kar yağdığına sevinemiyorum.zaten artık aman amanda bir kar yağmıyor istanbula.
yıllardır çalışıyorum ve kar yağsada hep işe gelmek zorundaydım.
ben karı evde hiç işim gücüm yokken,sıcacık yatağımın içinde,dışarı çıkma zorunluluğu sadece istersem olacak zamnalarda sevmek istiyorum.
gelir mi ki bu günler...
olsun canım birikim yapmamızın sebebi ihtiyaç olduğunda harcamak için değil mi?tekrar toparlarsın inş.bu ay fena içerdeyim kızlar birikim mirikim yok :)) üstüne üstlük 1000 tl gibi bir para harcandı bayram sebebiyle
ben de halkbankasından altın hesabı açmak istiyorum. Altın alış-satış arasındaki kaç bu bankada biliyor musun?
Ekim ayının sonlarına doğru düşmüş altın fiyatı, bu ay da böyle olur inşallah. Ben hergün 12:00den sonra takip etmeye çalışıyorum. Düşmeye başladığı an kalkmam bilgisayarın başından =)
ne biliyim ben toroslara yakın bi ilçede yaşadım yıllarca. kar yağardı yağınca da yarım metreyi bulurdu hemen okullar tatil olurdu. evde sıcacık soba yanardı dışarda da lapa lapa kar. bugün 6 da kalktım dersim 9 a doğru başlıyordu normalde hep 7.30 da başlar. uyumadım. yatağıma uzandım kucağımda laptop dışarda kar yazılı sorusu hazırladım. güzeldi yani... sonra dışarı çıktım ama hava yumuşacıktı sevdim yaniuzun yıllardır kar yağdığına sevinemiyorum.zaten artık aman amanda bir kar yağmıyor istanbula.
yıllardır çalışıyorum ve kar yağsada hep işe gelmek zorundaydım.
ben karı evde hiç işim gücüm yokken,sıcacık yatağımın içinde,dışarı çıkma zorunluluğu sadece istersem olacak zamnalarda sevmek istiyorum.
gelir mi ki bu günler...
daha çok yağmadı ama yağarsa da affetmemsüppperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tadını çıkar tatlım
Selamlar,
Off ne sinir bir gün.
Sevmiyorum böyle havaları.
Kararsız, nemli, soğuk...
101.23
102.5 mesela simdi bu kadar fark oluyo ama aksam artıyor