enflasyon hesabımızda çalı süpürgesi gibi artık köylülerin bile kullanmadığı acayip acayip mallar bulunacağına doğalgaz, belediye otobüsü bileti, okul kantininde satılan tost gibi mal ve hizmetler olsa o enflasyon %5 değil 15-20 çıkar en az. o da yönetenlerimizin işine gelmiyor.çok saçma bir enflasyon hesabı sistemimiz var maalesef.
bu arada kızlar hep dert yanıyordum ya proje bitti para sıkıntım başladı diye. dün bi teklif aldım 2 tane öğrenciye özel ders vermek için. hatta ben müsaitim deyince ilk dersi de yaptık haftada 2 saat bazen 4 saat olacak benim için çok iyi oldu çok sevindim en sıkışık zamana denk geldi Allah'a şükür.
enflasyon hesabımızda çalı süpürgesi gibi artık köylülerin bile kullanmadığı acayip acayip mallar bulunacağına doğalgaz, belediye otobüsü bileti, okul kantininde satılan tost gibi mal ve hizmetler olsa o enflasyon %5 değil 15-20 çıkar en az. o da yönetenlerimizin işine gelmiyor.çok saçma bir enflasyon hesabı sistemimiz var maalesef.
bu arada kızlar hep dert yanıyordum ya proje bitti para sıkıntım başladı diye. dün bi teklif aldım 2 tane öğrenciye özel ders vermek için. hatta ben müsaitim deyince ilk dersi de yaptık haftada 2 saat bazen 4 saat olacak benim için çok iyi oldu çok sevindim en sıkışık zamana denk geldi Allah'a şükür.
inşallah sağlıklı birşekilde doğar bebeğin, hayırlı olsun minilya.kızlarr hayırlı cumalar epeydır topıge ugramaz oldum(para bırıktıremıorum hamışlıgım mıde bulantılarımla gecıyor iş miş takı makı yapamaz satamazz oldum ama esımın verdıgı paralarla yıne üç bes kenara atıorum onlaarda cok az yınede olsun belkı bebısıme bısıler alırım dıorum :))
suan ıkı aylık hamıleyım cınsıyetı bellı dııl bellı olur olmaz kenardakı paralara ıhtıyacım olcek:))
Düşmek bilmiyor bu altın yahu. Biz de öyle bekliyoruz altın düşer diye ama nasip bakalım.selam kızlar,
hayırlı cumalar dilekleriniz için teşekkür ediyorum.. Allah nic ehayırlı cumalar nasip etsin.. Hem birikim yapalım hemde Allaha sadık bir kul olalım inşallah..
Altın aldı başını gitti bugün çeyrek 173 gördü
Bizde işteki arkadaşlarla güne girdik.. Aslında biraz zorunlu bir gün oldu benim için, bir adet günümz vardı henüzde bitmemişti 100 tl lik..
Ama pazarlama ekibi olarakta güne girelim dediler , bir arkadaşımızın ihtiyacı varmış ilk günüde ona verelim dediler, bende ayrı kalmak istemedim girdim aylık 150 tl. 6 kişiyiz ve ben şubatta alacağım.. Allah ödeme kolaylığı versin..
Gözün aydın sinirboyu. Bu derslerle birlikte bir de yeni proje gelir inşallah.enflasyon hesabımızda çalı süpürgesi gibi artık köylülerin bile kullanmadığı acayip acayip mallar bulunacağına doğalgaz, belediye otobüsü bileti, okul kantininde satılan tost gibi mal ve hizmetler olsa o enflasyon %5 değil 15-20 çıkar en az. o da yönetenlerimizin işine gelmiyor.çok saçma bir enflasyon hesabı sistemimiz var maalesef.
Ben bugüne kadar hiç görmedim promosyon parasını =)) Hep birşey çıktı ve bütün para oraya gitti =) Allah nasip etmedi demekki!kızlar 2009 dan bugüne aldığımız banka promosyonlarının ekstresini çıkarttım. 440 tl promosyon yatmış hesabıma 360 tl si ile okula 2 tane yazıcı aldım.
kaldı 80 tl onu da verip kurtulacağım hayırlısıyla inşallah.
dün müdür yardımcımız ilçe milli eğitim müdürlüğünün okulumuz adına bankayla biten promosyon süresini uzattığını bu ay 125 tl daha alacağımızı söyledi .ben kaçtıkça beni lüzumsuz para kovalıyor onu da nasipse bir ihtiyaç sahibine vereceğim inşallah.
kim bilir belki deBen bugüne kadar hiç görmedim promosyon parasını =)) Hep birşey çıktı ve bütün para oraya gitti =) Allah nasip etmedi demekki!
ne zamandır giremedim bi kaç haftadır memleketteydik
geçen ay bildirim yapamamıştım bu yüzden ama ismim listeden silinmiş hemencecik
eşime bi arkadaşının borcu vardı bayağı olmuştu, bizde umudu kesmiştik onu verdi dün üstünü ekleyip bi cumhuriyet aldık
kızlar altın yukselıste bakalım hafta bası nolcak ben bı altın yapmadım ona uzuluyorum
dolara müdehale gelmezse ons fiyatı düşmeden yükselişine devam ederse altın daha da yükselirkızlar altın yukselıste bakalım hafta bası nolcak ben bı altın yapmadım ona uzuluyorum
kaç canım?:26::26:
kızlar altın yukselıste bakalım hafta bası nolcak ben bı altın yapmadım ona uzuluyorum
kızlar 2009 dan bugüne aldığımız banka promosyonlarının ekstresini çıkarttım. 440 tl promosyon yatmış hesabıma 360 tl si ile okula 2 tane yazıcı aldım.
kaldı 80 tl onu da verip kurtulacağım hayırlısıyla inşallah.
dün müdür yardımcımız ilçe milli eğitim müdürlüğünün okulumuz adına bankayla biten promosyon süresini uzattığını bu ay 125 tl daha alacağımızı söyledi .ben kaçtıkça beni lüzumsuz para kovalıyor onu da nasipse bir ihtiyaç sahibine vereceğim inşallah.
canım nerdesin sen çok sık uğramıyorsun.. nasıl gidiyor iş güç, birikimler,
çok sevindim canım.
darda kalmayınca hızır yetişmezmiş.
Rabbim hayrılısını nasip etsin,inş devamıda gelsin.
ne zamandır giremedim bi kaç haftadır memleketteydik
geçen ay bildirim yapamamıştım bu yüzden ama ismim listeden silinmiş hemencecik
eşime bi arkadaşının borcu vardı bayağı olmuştu, bizde umudu kesmiştik onu verdi dün üstünü ekleyip bi cumhuriyet aldık
amin amin
ingilizce ders almak isteyen herkesi beklerim
ben pazartesiden itibaren tekrar başlayacam inşallah gram alacam artık çünkü hesap açtırdım çeyreklerimi de bozdurdum onların parasını çar çur etmeden hemen gram almam lazım.
Bu arada hatunlar biri bana doğal gaz KDV'sinin neden %18 olduğunu açıklasa ya.
Lüks tüketim sınıfında vergi ödüyoruz resmen.Sanki zamlar yetmiyor.
İzninizle buradan koca bir "yuh" demek istiyorum sayın yetkililere.
Ayıptır yav.
102kaç canım?:26::26:
tatlım ben sana söylemiştim, düşüş bekleme diye, dahada çıkar bence al biran önce, her geçen gün karın artar..
başımdan geçtiği için biliyorum düşsün diye bekledim daha çok artmıştı.. altın daha düşmez, bizde hala alamadık tam altını, bayramda alıcaktım kapaılıydı kuyumcular sonrada çıkıp alamadım.. Zararımız nerden baksan 30 lira ama ne yapalım kısmet..
canım iyi yapmışsın, en doğrusu bu bencede.
Allah hayrını kabul etsin.
bir ara ne kadar yükselmişti hatırlıyor musun? Herkes altına hücum ediyordu... Sonra ne oldu yükseldi yükseldi ve tekrar düşmeye başladı. Ben yine aynı şeyi bekliyorum açıkçası. Altının gramı 100tl veya altına düştüğü an alacağım yoksa para olarak bırakacağım bu ay =)tatlım ben sana söylemiştim, düşüş bekleme diye, dahada çıkar bence al biran önce, her geçen gün karın artar..
başımdan geçtiği için biliyorum düşsün diye bekledim daha çok artmıştı.. altın daha düşmez, bizde hala alamadık tam altını, bayramda alıcaktım kapaılıydı kuyumcular sonrada çıkıp alamadım.. Zararımız nerden baksan 30 lira ama ne yapalım kısmet..
bende bu ay içinde 1 cumhuriyet 1 tane de çeyrek yaptım.bakalım ay sonuna daha var.belki 2 çeyrek daha yapabilirim.kumbaramda 150 tl ye yakın apara olmuş bile :)
102
hayırlı olsun altınların cnm
cok dusuusu beklemıorum esım ızın verımıor bu ay dogumum war belkı lazım olur dıe duruyor ole kosecıkte altın paralarım kumbaradakı parayı tek yarım yapmak ıstıorumd ama bu fırsatı kacırdım dedıgın gıbı baya zararımız war artık hayırlısı dıyelım ınt yıne alırım ben bırıktırdıgım paralarla ama elde tutualn alamadım yanarım yanarım ıona yanrım köşedeki parada lazım olmıcak durcak ole ben altın alamadıgımla kalcam
canım benim güzel dileklerin için teşekkür ederim .
lakin kesinlikle hayır niyetiyle verilmiş değildi; zira haram malla, hayır olmazsadece elimden çıkardığım için mutluyum.
bir ara ne kadar yükselmişti hatırlıyor musun? Herkes altına hücum ediyordu... Sonra ne oldu yükseldi yükseldi ve tekrar düşmeye başladı. Ben yine aynı şeyi bekliyorum açıkçası. Altının gramı 100tl veya altına düştüğü an alacağım yoksa para olarak bırakacağım bu ay =)