Kirli Çıkılar )))

haydi gözün aydın sinirboyu boşuna dememişler Allah bir kapıyı kaparsa diğerini açarmış diye bizler yeterki O'na güvenelim kulluk etmeye çalışalım.
senin adına çok sevindim bereketli olsun şimdiden.

kızlar 2009 dan bugüne aldığımız banka promosyonlarının ekstresini çıkarttım. 440 tl promosyon yatmış hesabıma 360 tl si ile okula 2 tane yazıcı aldım.
kaldı 80 tl onu da verip kurtulacağım hayırlısıyla inşallah.
dün müdür yardımcımız ilçe milli eğitim müdürlüğünün okulumuz adına bankayla biten promosyon süresini uzattığını bu ay 125 tl daha alacağımızı söyledi .ben kaçtıkça beni lüzumsuz para kovalıyor onu da nasipse bir ihtiyaç sahibine vereceğim inşallah.

Son düzenleme:

çok sevindim canım.
darda kalmayınca hızır yetişmezmiş.
Rabbim hayrılısını nasip etsin,inş devamıda gelsin.

amin amin
ingilizce ders almak isteyen herkesi beklerim
ben pazartesiden itibaren tekrar başlayacam inşallah gram alacam artık çünkü hesap açtırdım çeyreklerimi de bozdurdum onların parasını çar çur etmeden hemen gram almam lazım.

inşallah sağlıklı birşekilde doğar bebeğin, hayırlı olsun minilya.

Düşmek bilmiyor bu altın yahu. Biz de öyle bekliyoruz altın düşer diye ama nasip bakalım.
Günlerin de hayırlı olsun

Gözün aydın sinirboyu. Bu derslerle birlikte bir de yeni proje gelir inşallah.

Ben bugüne kadar hiç görmedim promosyon parasını =)) Hep birşey çıktı ve bütün para oraya gitti =) Allah nasip etmedi demekki!

ne zamandır giremedim bi kaç haftadır memleketteydik
geçen ay bildirim yapamamıştım bu yüzden ama ismim listeden silinmiş hemencecik

eşime bi arkadaşının borcu vardı bayağı olmuştu, bizde umudu kesmiştik onu verdi dün üstünü ekleyip bi cumhuriyet aldık

Ben bugüne kadar hiç görmedim promosyon parasını =)) Hep birşey çıktı ve bütün para oraya gitti =) Allah nasip etmedi demekki!
kim bilir belki de

canım listeyi aylık düzenlerken artı ay da eksi yönde arkadaşların mutlaka bildirim yapmalarını istiyorum yoksa liste uzayıp gidiyor
listeye dahil olmak istiyorsan bu ay bildirimini yaparsın kasım birikim listesinde yer alırsın.

kızlar altın yukselıste bakalım hafta bası nolcak ben bı altın yapmadım ona uzuluyorum
dolara müdehale gelmezse ons fiyatı düşmeden yükselişine devam ederse altın daha da yükselir

ons sabit kalır ya da bir miktar daha yükselirse 1800 ü aşarsa fakat mb 'den dolara müdehale gelirse şu an 1.773 olan dolar 1.75 in ve altı olan 1.74 civarına gelebilirse altının gramı gene de 100-101 civarında seyreder

ama yukarıda belirttiğim gibi dolar 1.77den 1.80-1.81 e doğru yolculuğunu sürdürecek olursa mb engeline takılmadan ons güzel yükselişine devam eder de 1800 ün üzerine çıkıverirse altının gramı 104 ve üzerini görür canım.

benim şahsi temennim dolara müdahale gelmesi ve 1.75 ve altını görmesi ( dolar almak için)
altının biraz daha 100-101 civarında seyretmesi ( altın almak için )
bakalım hakkımızda hayırlısı olsun

kaç canım?:26::26:

gram fiyatı şu an 101 civarında

kızlar altın yukselıste bakalım hafta bası nolcak ben bı altın yapmadım ona uzuluyorum

tatlım ben sana söylemiştim, düşüş bekleme diye, dahada çıkar bence al biran önce, her geçen gün karın artar..
başımdan geçtiği için biliyorum düşsün diye bekledim daha çok artmıştı.. altın daha düşmez, bizde hala alamadık tam altını, bayramda alıcaktım kapaılıydı kuyumcular sonrada çıkıp alamadım.. Zararımız nerden baksan 30 lira ama ne yapalım kısmet..

canım iyi yapmışsın, en doğrusu bu bencede.
Allah hayrını kabul etsin.

çok sevindim canım.
darda kalmayınca hızır yetişmezmiş.
Rabbim hayrılısını nasip etsin,inş devamıda gelsin.
canım nerdesin sen çok sık uğramıyorsun.. nasıl gidiyor iş güç, birikimler,
Başıyazmalıyıda sık göremiyorum artık..

h.geldin cnm
altının hayırlı olsun

yeni işin hayırlı olsun cnm. Altınlarında bereketli olsun

kesinlikle haklsıın cnm

bende bu ay içinde 1 cumhuriyet 1 tane de çeyrek yaptım.bakalım ay sonuna daha var.belki 2 çeyrek daha yapabilirim.kumbaramda 150 tl ye yakın apara olmuş bile :)

kaç canım?:26::26:
102

cok dusuusu beklemıorum esım ızın verımıor bu ay dogumum war belkı lazım olur dıe duruyor ole kosecıkte altın paralarım kumbaradakı parayı tek yarım yapmak ıstıorumd ama bu fırsatı kacırdım dedıgın gıbı baya zararımız war artık hayırlısı dıyelım ınt yıne alırım ben bırıktırdıgım paralarla ama elde tutualn alamadım yanarım yanarım ıona yanrım köşedeki parada lazım olmıcak durcak ole ben altın alamadıgımla kalcam

canım iyi yapmışsın, en doğrusu bu bencede.
Allah hayrını kabul etsin.

canım benim güzel dileklerin için teşekkür ederim .
lakin kesinlikle hayır niyetiyle verilmiş değildi; zira haram malla, hayır olmaz sadece elimden çıkardığım için mutluyum.

bir ara ne kadar yükselmişti hatırlıyor musun? Herkes altına hücum ediyordu... Sonra ne oldu yükseldi yükseldi ve tekrar düşmeye başladı. Ben yine aynı şeyi bekliyorum açıkçası. Altının gramı 100tl veya altına düştüğü an alacağım yoksa para olarak bırakacağım bu ay =)

Son düzenleme:
bende bu ay içinde 1 cumhuriyet 1 tane de çeyrek yaptım.bakalım ay sonuna daha var.belki 2 çeyrek daha yapabilirim.kumbaramda 150 tl ye yakın apara olmuş bile :)

hmmm haklsısın ozmn, ne olur ne olmaz dursun kenarda, sonra alırsın.. üzülme uzun vadede altın her zamn kar getirir

canım benim güzel dileklerin için teşekkür ederim .
lakin kesinlikle hayır niyetiyle verilmiş değildi; zira haram malla, hayır olmaz sadece elimden çıkardığım için mutluyum.

anladım cnm, Allah nasip etmesin o parayı, böyle düşündüğün içinde takdir ettim seni

valla ne kadar düşerse düşsün öyle çok bir düşüş olmuyor, ama inanılmaz çıkıyor, ben son 3 yıldır takip ediyorum altını, alıyorum çıkınca bozduruyorum mesela geçen sen yılbaşında çeyreği 100 -101-103 seviyerlerinde alıyorduk, şimdi düşmüş hali bile 160 ki biliosun bu düşmüş hali.. Yani düşse bile bir yıl bile olmadan %60 kar veriyor sana.. O yüzden ben altın çıkmış, düşer diye hiç beklemiyorum, o seviyeden alıyorum ama önemli olan hemen bozdurmaman, altını yüksek seviyeden bile alsan 1 yılı beklersen mutlaka kar edersin

valla ne kadar düşerse düşsün öyle çok bir düşüş olmuyor, ama inanılmaz çıkıyor, ben son 3 yıldır takip ediyorum altını, alıyorum çıkınca bozduruyorum mesela geçen sen yılbaşında çeyreği 100 -101-103 seviyerlerinde alıyorduk, şimdi düşmüş hali bile 160 ki biliosun bu düşmüş hali.. Yani düşse bile bir yıl bile olmadan %60 kar veriyor sana.. O yüzden ben altın çıkmış, düşer diye hiç beklemiyorum, o seviyeden alıyorum ama önemli olan hemen bozdurmaman, altını yüksek seviyeden bile alsan 1 yılı beklersen mutlaka kar edersin[/QUOTE]

aynen canm gecen kasımda dugunum wardı 102 felandı ceyrek sonra subat gıbı 112 oldu. bende hazır ceyreklerımı yukselmısken dedım 50 gr bı tane bızelık yaptım takıorum bıraz daha bekleseydım para olarak cok getırısı olcakmıs ama zaten benım amacım ceyreklerın bozulmasın bozulmadan bi işe yaramalarıydı beklesem yıne bılezıgı cevırmsede aynı hesap olucaktı o sekılde degerlendırdık bakalım bı daha ceyrek yapmaya baslıcam onu artık 2-3 senede tutarım gram altın alıorum uzun vadede ceyrekte olsun ıstıorum nedense gercı dogumumda gelıcek ama kendı yaptıgı ınsanın bı baska

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…