- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kirli çıkılar dolara müdahale gelmezse alıp başını biraz daha gidecek gibi görünüyor
ama saat 11 :00 önemli mb'nin tutumu açısından ...
dolara müdahale gelirse de doları şöyle 1.74 seviyelerinde görebilsek diyorum olmazsa da altın alsın başını gitsin. oluversin 104 -105 ilk etap için.
ben uzun vadeden bahsetmiyorum. Bugün tam altını 670tlye alıyorsun 15-20 gün sonra 650tlye düşüyor. Neden 20 lira daha fazla vereyim ki?? Ben bundan önce hep yüksekken aldım, uzun vadeli yatırım diye ama 20tl bile benim bir ihtiyacımı karşılar diye düşünüyorum. bu yüzden 5-10-20 ne kadar olursa artık düşükken almak bana daha cazip geliyor ufak bir ihtiyacımı karşılar diye. bu yüzden de 1400tl ile beklemedeyim.hmmm haklsısın ozmn, ne olur ne olmaz dursun kenarda, sonra alırsın.. üzülme uzun vadede altın her zamn kar getirir
anladım cnm, Allah nasip etmesin o parayı, böyle düşündüğün içinde takdir ettim seni
valla ne kadar düşerse düşsün öyle çok bir düşüş olmuyor, ama inanılmaz çıkıyor, ben son 3 yıldır takip ediyorum altını, alıyorum çıkınca bozduruyorum mesela geçen sen yılbaşında çeyreği 100 -101-103 seviyerlerinde alıyorduk, şimdi düşmüş hali bile 160 ki biliosun bu düşmüş hali.. Yani düşse bile bir yıl bile olmadan %60 kar veriyor sana.. O yüzden ben altın çıkmış, düşer diye hiç beklemiyorum, o seviyeden alıyorum ama önemli olan hemen bozdurmaman, altını yüksek seviyeden bile alsan 1 yılı beklersen mutlaka kar edersin
altının gramı kaça düşerse alım yapacaksın?canım 1000 tl civarında param ve 500 küsür dolarım var ne yapacağımı şaşırdım. altını düşer diye bekledim ama olmadı...
doları da geçen hafta satamadım malum törene ve internetin azizliğine takıldık.
canım nerdesin sen çok sık uğramıyorsun.. nasıl gidiyor iş güç, birikimler,
Başıyazmalıyıda sık göremiyorum artık..
aynen ben de sen gibi düşünüyoru canım..ben uzun vadeden bahsetmiyorum. Bugün tam altını 670tlye alıyorsun 15-20 gün sonra 650tlye düşüyor. Neden 20 lira daha fazla vereyim ki?? Ben bundan önce hep yüksekken aldım, uzun vadeli yatırım diye ama 20tl bile benim bir ihtiyacımı karşılar diye düşünüyorum. bu yüzden 5-10-20 ne kadar olursa artık düşükken almak bana daha cazip geliyor ufak bir ihtiyacımı karşılar diye. bu yüzden de 1400tl ile beklemedeyim.
altının gramı kaça düşerse alım yapacaksın?
ben de halkbankasından altın hesabı açmak istiyorum. Altın alış-satış arasındaki kaç bu bankada biliyor musun?1900 TL vardı altın alcaktım bayram falan derken almıs basını gitmis yine hep zaten 101 102 falan almıstım simdidde halkbank 102 diyor sinir oldum ya alsammı almasımmı
Ekim ayının sonlarına doğru düşmüş altın fiyatı, bu ay da böyle olur inşallah. Ben hergün 12:00den sonra takip etmeye çalışıyorum. Düşmeye başladığı an kalkmam bilgisayarın başından =)aynen ben de sen gibi düşünüyoru canım..
canım bende bi miktar dolar var. o yüzden onsu takip ediyorum şu an para için bekliycem sanırım ama tam da bilmiyorum. bugün boşum takip etmeye çalışıyorum ama..
Selamlar,
Umarım herkes iyidir.
Haftanız güzel geçsin.:))
hoşgeldin.
inşallah güzel bi haafta olur.
ladyfog garantide şifre değiştirme yerini bulaıyorum. nerde sen biliyor musun..
karanfilce,
İstediğin bilgiyi buldum sanırım.
Şu adımları takip et:
Ana sayfa-Tanımlamalar-şifre/parola
Sanırım buradan değiştirebilirsin.