Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar yakında dolara müdahele gelecek mi?
kızlar yakında dolara müdahele gelecek mi?
Bugün 30 milyon kadar geldi.
Pek etkisi olmaz.
Son zamanlarda etkisiz satışlar yapıyorlar.
Bugün 30 milyon kadar geldi.
Pek etkisi olmaz.
Son zamanlarda etkisiz satışlar yapıyorlar.
haklısın ladyfogcum 50 ile 30 ile oyalıyorlar bakalım .
ben bu arada 99 tlden aldığım bir miktar altını sattım tl de beklemek istiyorum bir kısım parayla.
altın yükselirse satışa devam etmeyi parça parça , düşerse de alım yapmayı istiyorum
hayırlısı bakalım sen neler yapıyorsun tatlımmmmmmmmmmm
haklısın ladyfogcum 50 ile 30 ile oyalıyorlar bakalım .
ben bu arada 99 tlden aldığım bir miktar altını sattım tl de beklemek istiyorum bir kısım parayla.
altın yükselirse satışa devam etmeyi parça parça , düşerse de alım yapmayı istiyorum
hayırlısı bakalım sen neler yapıyorsun tatlımmmmmmmmmmm
500 dolar civarındaydı miktar, 13 tl artırma ilk deneme için fena sayılmaz dimi canım. en azından kendime güvenim geldi.
1787 den sattım
1789 u kaçırttım ama çok bişey ifade etmiyo
niye ayrı düşelim cancan
Valla ayran içtik ayrı düştük farmasiyle dedim kendi kendime.:))
Görüşemiyoruz.
MB oyuna devam edecek galiba.
Yıl sonuna daha çok var ama duyduğuma göre elindeki stoğu eritmeye başlamış.
Sınırları 1.80 diye düşünüyorum.
1.76 dan aldığım doları sattım.
Bir miktar daha var o da doların fırlama ihtimaline karşı ya da ons düşerse arbitiraj yapmak için tutuyorum.
Bunun dışında ben de altın satışı yaptım 101 den.
Tahminim 97-98 göreceğiz yine.
Öncesinde 103 ü görmesi gibi bir dedi kodu var laf aramızda.
Yatırım şirketinden kulağı delik bir uzman 103-105 seviyesine gelip tekrar 97-98 olacağını söylemiş.
Bana pek uzak gelmiyor bu yorum.
Bu yüzden elde altın-tl-dolar tutuyorum.
Doları takip ediyorum daha çok...
Kolay gelsin.Dikkat et.:)canım haftasonu amca kızımın düğünü vardı annemler altın takacak nasılsa diye ben altın takmak istemedim zaten ben annemlerden ayrı olarak kuzenlerime taktığım altınlar da gelmedi düğünümde bana
ben de annemin çeyrek al demesini hiç takmadım hesabımdaki 50 dolardan çektim. tutup 50 ya da 100 tl versem senin dediğin gibi adı para olacak ama en azından dolar akılda kalır. geri takarsa da takmazsa da artık. gönlümden 50 dolar koptu verdim iyi yapmışım dimi. iyiki senden tavsiye almışım zamanında
bu arada kızlar kar müthiş yoğunlaştı ve ben şu an işletmelere gitmeliyim.dolarımı da sattım. dua edin bana :18:
karda kaybolmıyım
canım haftasonu amca kızımın düğünü vardı annemler altın takacak nasılsa diye ben altın takmak istemedim zaten ben annemlerden ayrı olarak kuzenlerime taktığım altınlar da gelmedi düğünümde bana
ben de annemin çeyrek al demesini hiç takmadım hesabımdaki 50 dolardan çektim. tutup 50 ya da 100 tl versem senin dediğin gibi adı para olacak ama en azından dolar akılda kalır. geri takarsa da takmazsa da artık. gönlümden 50 dolar koptu verdim iyi yapmışım dimi. iyiki senden tavsiye almışım zamanında
bu arada kızlar kar müthiş yoğunlaştı ve ben şu an işletmelere gitmeliyim.dolarımı da sattım. dua edin bana :18:
karda kaybolmıyım
niye ayrı düşelim cancan
senin msn hep kapalı ben de diyorum acaba çocukla filan mı ilgileniyor diye düşünüyordum.
ben doları geçen hafta 1.77 seviyesinde güvenemedim almadım.sınırım en fazla 1.75 idi onu da görmediğim için kalsın dedim.
beklemedeyim işte...
Msn alışkanlığı yok bende yavru.
Pc açıksa burda oluyorum genelde.
Bir ıslık çal burda, gelirim ben msn ye.:)
101.23
102.5 mesela simdi bu kadar fark oluyo ama aksam artıyor
1.27 yani. diğerlerinde sanki daha düşüktü sanki bu fark :44:
Çeyrek altın kaç gram ediyor arkadaşlar???
merhaba kızlar bayramdan çıktık bi de kışlık alışverişi filan derken kasım baya zorlu geçti herkes için sanırım. yani en azından benim için öyleydi.
ben de fiziki altın bulundurmak istemediğim için çeyrek bozdurdum. bankadan da 2 gram aldım henüz. 10 gram kadar daha almam lazım(çeyreklerin yerine) bu ayın sonuna kadar hedefim bozdurduğum bu miktarı yerine koymak için 10 gramı alabilmek. takip edip düşüş yakalarsam almaya çalışacam bakalım.
pazar günü doğum günümdü dün de KK ün doğum günüymüş iyi ki doğduk
çeyrek altın yaklaşık 1.75 grammış.
Aslında çeyrek altın falan alarak bozdururken yaklaşık 2tl zarar ediyoruz. 100 çeyrekte zarar 200tl ediyor değil mi? önemli bir para aslında bu?? Off bir gidebilsek bankaya da altın hesabı açtırsak
hayırlı olsun altının.kızlar gününüz bereketli olsun...paralarımız deste deste altınlarımız çil çil çoğalsın inşallah.allah hayırlı kazançlar versin..bende dün çeyrek almıştım,bugün kıyıdan köşeden cüzdanımda kalanlarla toparladım 105 tl ye 24 ayar 1 gr altın aldım.101 e 22 ayar varmış eğer yatırımsa 24 ayar al dedi satıcı çocuk.
bide bu 24 ayarların yani külçenin 5 gr lığı da varmış.bozduracağın zaman çok fazla zarar etmiyosun ondanda tavsiye ederim dedi.eeee tabiii nerde bende 500 kağıt çıkartıp alacakk..allah onuda kısmet eder inşallah..bu ay çok iyi gördüm kendimi
amanın ne kadar fark var öyle.canım benim keşke 2 lira farketse.kuyumcuda bugün baktım satış 168 alış 160 yani 8 tl zarar.100 çeyrekte düşün zararı.