Kirli Çıkılar )))

merhaba kirli çıkılar dolara müdahale gelmezse alıp başını biraz daha gidecek gibi görünüyor
ama saat 11 :00 önemli mb'nin tutumu açısından ...
dolara müdahale gelirse de doları şöyle 1.74 seviyelerinde görebilsek diyorum olmazsa da altın alsın başını gitsin. oluversin 104 -105 ilk etap için.

canım 1000 tl civarında param ve 500 küsür dolarım var ne yapacağımı şaşırdım. altını düşer diye bekledim ama olmadı...
doları da geçen hafta satamadım malum törene ve internetin azizliğine takıldık.

günaydın hanımlar bereketli bir hafta diliyorum hepimiz için.kumbiriğe az çok bişeyler atmaya çalışıyorum.bakalım ay sonu durum ne olacak :44:

merhaba arkadaşlar....
biz de tatilden döndük.... altın da baya yükselmiş....bakalım bu ay bayram harçlıklarıyla birlikte birikim ne olacak :) ama altın yükselse de ben 1-2 de olsa altın almaya devam edeceğim....zira kısa vadede bozmayı düşünmüyorum,uzun vadade de her halükarda altın zarar ettirmez diye düşünüyorum...
hepinize hayırlı bol bereketli birikimler diliyorum...

slm herkese ben de bi kutu yaptım bozuklukları oraya atıyorum ..ama kendimiz için değil ..biriksin ihtiyacı olan birine vermek ya da bir çocuğa hediye alıp sevindirmek için..:26:

ben uzun vadeden bahsetmiyorum. Bugün tam altını 670tlye alıyorsun 15-20 gün sonra 650tlye düşüyor. Neden 20 lira daha fazla vereyim ki?? Ben bundan önce hep yüksekken aldım, uzun vadeli yatırım diye ama 20tl bile benim bir ihtiyacımı karşılar diye düşünüyorum. bu yüzden 5-10-20 ne kadar olursa artık düşükken almak bana daha cazip geliyor ufak bir ihtiyacımı karşılar diye. bu yüzden de 1400tl ile beklemedeyim.

altının gramı kaça düşerse alım yapacaksın?

1900 TL vardı altın alcaktım bayram falan derken almıs basını gitmis yine hep zaten 101 102 falan almıstım simdidde halkbank 102 diyor sinir oldum ya alsammı almasımmı

canım nerdesin sen çok sık uğramıyorsun.. nasıl gidiyor iş güç, birikimler,
Başıyazmalıyıda sık göremiyorum artık..

fırsatım oldukça burdayım canım.denk gelmedik demek.
hamdolsun iyiyim,rutin şekilde devam işe güce ve birikimlere

aynen ben de sen gibi düşünüyoru canım..
altının gramı kaça düşerse alım yapacaksın?

canım bende bi miktar dolar var. o yüzden onsu takip ediyorum şu an para için bekliycem sanırım ama tam da bilmiyorum. bugün boşum takip etmeye çalışıyorum ama..

1900 TL vardı altın alcaktım bayram falan derken almıs basını gitmis yine hep zaten 101 102 falan almıstım simdidde halkbank 102 diyor sinir oldum ya alsammı almasımmı
ben de halkbankasından altın hesabı açmak istiyorum. Altın alış-satış arasındaki kaç bu bankada biliyor musun?
Ekim ayının sonlarına doğru düşmüş altın fiyatı, bu ay da böyle olur inşallah. Ben hergün 12:00den sonra takip etmeye çalışıyorum. Düşmeye başladığı an kalkmam bilgisayarın başından =)

karanfilce,
İstediğin bilgiyi buldum sanırım.
Şu adımları takip et:
Ana sayfa-Tanımlamalar-şifre/parola
Sanırım buradan değiştirebilirsin.

selamlar
bugün pek konsantre olamıyorum
bir şey yapmadım valla sabahtan beri
doları altını bile takip etmiyorum
kk da geziniyorum sürekli

bugün kadınlar kulubunun doğum günüymüş kızlarrr

hayırlı haftalar arkadaşlar

altın almak istiyordum 500 tl vardı hesapta 101 küsür gösteriyor vazgeçtim almaktan belki düşer ilerleyen günlerde :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…