Kirli Çıkılar )))

selamlarr
ilk iş günü
ölü gibiyim
para durumun sormayın 200 lıra harclıgım kalmıstı
ne kaldı ne bıttı bılemıyorum hepsı bıtmıs olabilr
Allahım rahata cıkar benı

kızlar bende bugün kızımın bayramlık parası harcanmadan gittim 168 den çeyrek yaptırdım.düşsün diye beklesem para gidecek.bide şeyi merak ediyorum kızlar yaptığınız çeyrekleri nerde saklıyorsunuz ya bu belki cevaplanacak bişey değil ama çalışıyorum evde yokum irkiliyorum açıkçası.:18:elimde 50 tl kaldı üzerine 50 daha koyup yarım gram altın almayı düşünüyorum.bide kızımın bebekken takılmış 2 adet 22 ayar bileziği var onlarıda ne tutar bilmem cumhuriyet falan aliim diyorum yani takas edicem.bide beyaz altın evlendiğimde aldığım küpelerim falan var vereyim hepsini bari bi işe yarasınlar.:KK76:

günaydın herkese bol bereketli kazançlar dileğiyle...:KK16:
dün altın günüm vardı eski tarihli çeyreği 164 tl den aldık

bugün kalktığımda kar yağmıştı çok sevindirik oldum nedense :))

uzun yıllardır kar yağdığına sevinemiyorum.zaten artık aman amanda bir kar yağmıyor istanbula.
yıllardır çalışıyorum ve kar yağsada hep işe gelmek zorundaydım.
ben karı evde hiç işim gücüm yokken,sıcacık yatağımın içinde,dışarı çıkma zorunluluğu sadece istersem olacak zamnalarda sevmek istiyorum.
gelir mi ki bu günler...:KK24:

Merhaba kızlar, hayırlı haftalar hepinize... Dün Karaman'a da kar yağmış, bugün yolda gelirken hava durumunda Ankara'ya ya yağacağı yazıyordu:KK8: Tabii şu an İstanbul'da birşey yok ama karı görmeyi umutla bekliyorum:KK16:

Bugünlerde kazandığım tüm paralar önceden aldığım borçları kapamaya gidiyor hatta bu ay ucu ucuna durumdayım:KK9: Yine de yetiştirebildiğime şükrediyorum, bu ayı bir atlatsam kredi kartı borçlarımı epey bir kolaylamış olacağım ve bundan sonra 2012 Ekim'e kadar sürecek olan düzenli 200-300 tl civarında borcum kalacak kartlara. Bu borçların bir kısmıyla altın almıştım HB'dan örneğin ve en sevindiğim şeyse bu borçları içime sinerek yapmış olmam hani boşuna gitmeyecek en azından. Son aldığım 2 gr altını oldukça karla bozdurdum, dedim ki borçları önce bir kapa da sonra yine alırsın ve karar verdim; mevcut fiziki altınlarımı satmadan ama yeni gr. altın da almadan önce borçları kapatacağım:21:

Günaydın kızlar..
Altın yükseldiğinde yani geen hafta çeyizim için yaptıgım 6 gram altını bozdurup yaklaşık 610 TL ye denk gelmişti birsürü çeyizlik aldım kendime :KK9:
Birikim için kalan 6 gramıma dokunmadım 2 gram almayı düşünüyorum ama daha düşer mi ki acaba altın ??
Yoksa ay sonuna kadar beklesem mi??

bu sabah servis beklerken rüzgar beni salladı durdugum yerde
sanırım ceplerimde kollarımda bileziklerim olsa sallanmazdım :KK1:

kızlar bende bugün kızımın bayramlık parası harcanmadan gittim 168 den çeyrek yaptırdım.düşsün diye beklesem para gidecek.bide şeyi merak ediyorum kızlar yaptığınız çeyrekleri nerde saklıyorsunuz ya bu belki cevaplanacak bişey değil ama çalışıyorum evde yokum irkiliyorum açıkçası.:18:elimde 50 tl kaldı üzerine 50 daha koyup yarım gram altın almayı düşünüyorum.bide kızımın bebekken takılmış 2 adet 22 ayar bileziği var onlarıda ne tutar bilmem cumhuriyet falan aliim diyorum yani takas edicem.bide beyaz altın evlendiğimde aldığım küpelerim falan var vereyim hepsini bari bi işe yarasınlar.:KK76:

iyi yamışsın canım evde duran para heran tehlike anında oluyor..
ihtiyaç halinde ilk akla gelen o oluyor o yüzden hemen gidip altın almalı
evde saklama sıkıntısı hepimizde var maalesef
çil çil altınları görmek çok güzel olurdu ama biz bu korku yüznden gram altın alıyoruz bankadan evde durmamaış oluyor

uzun yıllardır kar yağdığına sevinemiyorum.zaten artık aman amanda bir kar yağmıyor istanbula.
ben karı evde hiç işim gücüm yokken,sıcacık yatağımın içinde,dışarı çıkma zorunluluğu sadece istersem olacak zamnalarda sevmek istiyorum.

gelir gelirrrr:KK34:

bu ay fena içerdeyim kızlar birikim mirikim yok :)) üstüne üstlük 1000 tl gibi bir para harcandı bayram sebebiyle
olsun canım birikim yapmamızın sebebi ihtiyaç olduğunda harcamak için değil mi?tekrar toparlarsın inş.:KK34:

bu sabah servis beklerken rüzgar beni salladı durdugum yerde
sanırım ceplerimde kollarımda bileziklerim olsa sallanmazdım :KK1:

:KK60::KK60:

ben de halkbankasından altın hesabı açmak istiyorum. Altın alış-satış arasındaki kaç bu bankada biliyor musun?

Ekim ayının sonlarına doğru düşmüş altın fiyatı, bu ay da böyle olur inşallah. Ben hergün 12:00den sonra takip etmeye çalışıyorum. Düşmeye başladığı an kalkmam bilgisayarın başından =)

101.23
102.5 mesela simdi bu kadar fark oluyo ama aksam artıyor

ne biliyim ben toroslara yakın bi ilçede yaşadım yıllarca. kar yağardı yağınca da yarım metreyi bulurdu hemen okullar tatil olurdu. evde sıcacık soba yanardı dışarda da lapa lapa kar. bugün 6 da kalktım dersim 9 a doğru başlıyordu normalde hep 7.30 da başlar. uyumadım. yatağıma uzandım kucağımda laptop dışarda kar yazılı sorusu hazırladım. güzeldi yani... sonra dışarı çıktım ama hava yumuşacıktı sevdim yani :KK66:
süppperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tadını çıkar tatlım :KK19:
daha çok yağmadı ama yağarsa da affetmem :KK52:
Selamlar,
Off ne sinir bir gün.
Sevmiyorum böyle havaları.
Kararsız, nemli, soğuk...

ben de bi gariplik var diyorum da kesinleşti neden ben yağmurlu ve lapa lapa karlı havaları seviyorum acaba:44:

merhaba kızlar bayramdan çıktık bi de kışlık alışverişi filan derken kasım baya zorlu geçti herkes için sanırım. yani en azından benim için öyleydi.
ben de fiziki altın bulundurmak istemediğim için çeyrek bozdurdum. bankadan da 2 gram aldım henüz. 10 gram kadar daha almam lazım(çeyreklerin yerine) bu ayın sonuna kadar hedefim bozdurduğum bu miktarı yerine koymak için 10 gramı alabilmek. takip edip düşüş yakalarsam almaya çalışacam bakalım.
pazar günü doğum günümdü dün de KK ün doğum günüymüş :KK1: iyi ki doğduk :KK33:

X