Kirli Çıkılar )))

Valla öyle bir halde ki 98 e düşebilir de 103 e çıkabilir de.
Bir saat içinde belli olur.
Sert bir düşüş ardından toparlanma bekliyorum ben.
Ama sanırım kısa süreli olacak.
Bu akşam olmasa bile 98 i görecektir.Acelem yok, alım için beklerim.
Ancak hafta sonuna yine dolarla girmeyi planlıyorum.
Yarın duruma göre dolar alıp pazartesi satabilirim.
1.75-1.79 bandı al sat için yeterli.

Son düzenleme:

canım bugün yorumun tam tamına çıkmış 17.30 da ani düşüş ardından toparlanma olmuş. tabi ben o anda çarşıda geziyordum yapcak bişey yok.
canım 1.75-1.79 arası al sat için uygun demişsin ya. yani 1.75 e düşünce al 1.79 görürse sat mı demek bu. ama 1.75 e düşmez gibi o kadar kar satışında bile düşmemiş.

Merkez bugün 50 milyon sattı da o yüzden düşmedi.
Piyasa ihtiyacı 84 milyondu çünkü.
O bandı söyledim çünkü dolar oraya sıkıştı.
Emin ol 1.75 i çok rahat görecek. Hatta kısa süreliğine 1.73 bile olabilir.Ancak dip ve zirve beklemek risk almaktı. Özellikle dövizde.
Bu arada evet 1.74-1.75 al, 1.79-1.80 sat demek.
Özetle dövizde kâr görünce kaçmazsan risk alırsın.:))

Son düzenleme:

hııımmmm

kızlar benmde para biriktirme hızı son suratla devam ediyor bu evlilik işi zor valla zar zor birikim yapıyoruz eşyalar alınacak ne biriktirirsek artık evlenincede kemerleri biraz sıkacaz artık gezmek tozmak yokya asgari ücretle ne kdr oluyo artık allahım bu iş yerinden kurtulup başka yere girerim inş. martta biyer olck inş. yaa

geçmiş bayramınız mübarek olsun arkadaşlar.1 haftadır eşimin memleketindeydim sabah geldim.eşimle ayrı geçirdik bayramı o gelemedi ama bana süpriz yapmış eve küçük küçük notlar yazmış ve bana hediye almış.çok mutlu oldum.daha akşama görücem onu birikimleriniz de hayırlı olsun bu arada

kızlarr hayırlı cumalar epeydır topıge ugramaz oldum(para bırıktıremıorum hamışlıgım mıde bulantılarımla gecıyor iş miş takı makı yapamaz satamazz oldum ama esımın verdıgı paralarla yıne üç bes kenara atıorum onlaarda cok az yınede olsun belkı bebısıme bısıler alırım dıorum :))
suan ıkı aylık hamıleyım cınsıyetı bellı dııl bellı olur olmaz kenardakı paralara ıhtıyacım olcek:))

bebeğiniz bereketiyle gelir inş canım..

ciciler almak eminim çok zevkli olacaktır

bebeğiniz bereketiyle gelir inş canım..

ciciler almak eminim çok zevkli olacaktır

selam kızlar,
hayırlı cumalar dilekleriniz için teşekkür ediyorum.. Allah nic ehayırlı cumalar nasip etsin.. Hem birikim yapalım hemde Allaha sadık bir kul olalım inşallah..

Altın aldı başını gitti bugün çeyrek 173 gördü
Bizde işteki arkadaşlarla güne girdik.. Aslında biraz zorunlu bir gün oldu benim için, bir adet günümz vardı henüzde bitmemişti 100 tl lik..
Ama pazarlama ekibi olarakta güne girelim dediler , bir arkadaşımızın ihtiyacı varmış ilk günüde ona verelim dediler, bende ayrı kalmak istemedim girdim aylık 150 tl. 6 kişiyiz ve ben şubatta alacağım.. Allah ödeme kolaylığı versin..

bebeğin hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.

günlerin hayırlı olsun canım

Bu arada hatunlar biri bana doğal gaz KDV'sinin neden %18 olduğunu açıklasa ya.
Lüks tüketim sınıfında vergi ödüyoruz resmen.Sanki zamlar yetmiyor.
İzninizle buradan koca bir "yuh" demek istiyorum sayın yetkililere.
Ayıptır yav.

özel tüketim vergisi olarak geçiyor ama
yeme - içme - giyinme - barınma -ısınma -ulaşım bunlar insanın temel ihtiyaçlarıdır yahu.... ne iş valla anlamak mümkün değil
aylık enflasyonu hesaplarken hiç alaksız şeyler baz alınır hergün tüketilen şeyler solda sıfır kalır nasıl bir düzene sahibiz anlamış değilim.

Son düzenleme:
enflasyon hesabımızda çalı süpürgesi gibi artık köylülerin bile kullanmadığı acayip acayip mallar bulunacağına doğalgaz, belediye otobüsü bileti, okul kantininde satılan tost gibi mal ve hizmetler olsa o enflasyon %5 değil 15-20 çıkar en az. o da yönetenlerimizin işine gelmiyor.çok saçma bir enflasyon hesabı sistemimiz var maalesef.
bu arada kızlar hep dert yanıyordum ya proje bitti para sıkıntım başladı diye. dün bi teklif aldım 2 tane öğrenciye özel ders vermek için. hatta ben müsaitim deyince ilk dersi de yaptık haftada 2 saat bazen 4 saat olacak benim için çok iyi oldu çok sevindim en sıkışık zamana denk geldi Allah'a şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…