- 17 Ağustos 2010
- 142
- 0
be de yeni yeni öğrenmeye çalışıyorum. becerebilirsem bravo bana :)
günaydın kızlar pzt günü netten 50 gr altın almıstım bugun sattım 91 tl kardayım nasıl sizce
Okuldan yeni geldim.Satış yapamadım anlayacağın.dolar satışı yaptın mı bugün? yaptıysan saat kaçta yaptın?
Ben de senin gibi düşünüyorum.Akşama Fed açıklaması var. Onu bekliyorum.Bir de önümüz bayram.Bizim piyasalar kapalı ama dünya açık.Ne olacağı belli olmaz.anladım canım
ladyfog gelir birazdan
bana bu ara pozisyon koruma daha mantıklı geldi
bakalım doğru mu
birkaç güne anlarız
bilenlere bişye sormak istiyorum.
şimdi benim bankada altının gramı 55 küsür dolar bunu onsa göre mi hesap ediyor yoksa doları tl ye çevirip tl deki fiyatına göre mi?
Kimse yardımcı olmayacak mı bana :2:
canım ay sonlarında bana özelden bildirim yapıyorsunuz o kadar
listeye ekliyeyim seni
kasımın 29 - 30unda
ekim ayı listemiz hayırlı ,uğurlu ,gelecek aylar adına da bol bereketli olsun inş...
Hmm ok. kasımın sonunda ne kadar biriktirdiysem özelden sana atıyorum demi, anlamışmıyım
kızla bir sorum var...
bankada altın hesabım var ..çeyrek mi iyidir gram altın almak mı ? 24.21 gram altınım var
ama çeyreklerin alım satım fiyatlarında çok fark var gram altında o fark az neden böyle :26:
anlamışşın cnm kaç aydır biriktiriyorsun onu ve TL dolar altın çeyrek gram her türlü yazabilirsin. ay sonlarında özel mesaj atıyorsun farmasi de listeyi düzenleyip ilk sayfada yayınlıyor
bugün gram bi ara 100 lirayı geçti kızlar. FED ne açıkladı ki? takip edemedim
sineray birikimini yaz canım
senaysenay seni listeye ekledim kasım ayı sonunda bildirimini yaparsın canım
sincera sen de aynı şekilde listedesin bildirimini kasım ayı sonunda beklerim canım
hepinizi öpüyorum
Okuldan yeni geldim.Satış yapamadım anlayacağın.
Ben de senin gibi düşünüyorum.Akşama Fed açıklaması var. Onu bekliyorum.Bir de önümüz bayram.Bizim piyasalar kapalı ama dünya açık.Ne olacağı belli olmaz.
Onsa göre hesaplıyor canım.
Bu yüzden dolar inmiş çıkmış çaprazda fark etmiyor.
Tl ile işin yok gr/dolar hesabında