Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar pzt günü netten 50 gr altın almıstım bugun sattım 91 tl kardayım nasıl sizce
günaydın kızlar pzt günü netten 50 gr altın almıstım bugun sattım 91 tl kardayım nasıl sizce
ya supermis, masallah, bereketli olsun.
aslinda takip etmek lazim yaa, iki gunde 90 tl az para mi...
sürekli bu taktiği uygulayacaksan güzel bir kar tabiki.bereketli olsun.
bu gibi durumlarda tekrar sattığın fiyatın altına düşmesini beklemek biraz sıkıcı oluyor.
ama herşeyde biraz risk almayıncada hiç bişiy yapamıyorusun.
tamamıyla kısmet.
hayırlı olsun
ladyfog
mb ihale açmış ,dolar öğleden sonra düşermi
birde fed parasal genişleme sinyali verecekmiş alt yazılarda geçiyordu cnbce de.
ne dersin bunlar için ?
saol canım ılk alıs satısım bende cok sevındım aslında cok onceden yapmak ıstıyodum am aparam baska bankadaydı sıkıntılydı netten bı turlu ıslem yapamadım bende gecen hafta aldım paramı baska bankaya yatırıdm rahatca alıp sattım paranın hepsıne alsaydım daha cok karım olacaktı ama bu ılk denememdı bakalım hayrılısı daha cokları sızın olsun canım.
haa bu arada bırde esımle hesabımızdakı vardı onada almıstık altın onuda sattık bugun ordan da 461 lıra kar ettık ama 2 hafta fılan oldu onu alalı ben 2 gunde az bı rakamla kar yapınca daha cok hosuma gıttı benım hesabımdan esımın haberı yok tabııı
selam kızlarhayırlı bereketli günler dilerim hepinize:)
farmasi bacım niye bana 6 çeyrek yazdın 8 çeyrek olucaktıııı;=)
kız yoksa benim çeyrekleri bozdurup yiyomusun alooooo?
tebrikler
dolar satışı yaptın mı bugün? yaptıysan saat kaçta yaptın?
bunu bende merak ediyorum karanfilce
şu an dolardayım
altın alımı için fırsatları dün kaçırdım
şimdi karıştı kafam
benim dolar yok bir miktar param var altın almak için bekliyorum.
anladım canım
ladyfog gelir birazdan
bana bu ara pozisyon koruma daha mantıklı geldi
bakalım doğru mu
birkaç güne anlarız