harikasın ya
evet yarın dolar yükselse satsam
müdahale gelse
paramın birazıyla dolar birazıyla altının gr tl fiyatı düşse de altın da alsam
çok şey mi istiyorum ne
kızlar daha öncede sordum ama bana cevap yazan olmamış(
ben mart ve nisana kadar elimdeki 7 çeyrek ve 7 cumhuriyet altınını bozdurucam sizce ozamana kadar beklemelimiyim fikirlerinize ihtiyacım var acil
ben mart ve nisana kadar elimdeki 7 çeyrek ve 7 cumhuriyet altınını bozdurucam sizce ozamana kadar beklemelimiyim fikirlerinize ihtiyacım var acil
Laf aramızda ben bugün yazılı yaparken açtım PCyi şöyle bir baktım ortalığa.
En güzeli bu üçgen evet ne olursa olsun hareket imkanın oluyor.
Elin kolun bağlı oturup izlemiyorsun en azından.
İnsan her an bir şeyler yapmak zorunda hissediyor ama beklemek ve pozisyonunu korumak da hamle unutmamak lazım.
farmasi canım benim 2200 tl olan kısmı 24 gram altın yaparak değişir misin tlyi altına çevirdim :)
farmasicim beni niye eklemedin listeye.
bugün bir atalira daha aldım yani 8 cumhuriyetim oldu
canım sana zahmet olmazsa beni bu ayada ekiyebilirmisin. zira bakınca gaza geliyorum :))))
selam kızlar birikimleriniz hayırlı olsun benim bir sorum var özellikle ladyfog sana
benim 12 yaşında kızım var ona iş bankasından karma kumbara fonu talimatı verdim yaklaşık 1 yıl oldu bugüne kadar toplanan miktar 850 tl ama hep zararda 847 tl var -40 tl kar-zarar diyor ne yapmalıyım dersiniz. çok uzun vade düşünüyorum en az 8-10 yıl biriksin istemiştim maaşımdan otomatik kesiliyor.biliyorum kendim biriktiremezdim kesin bi engel çıkar hep ötelenirdi. ama böyle de hep aynı acaba diyorum b tipi likit fon mu yapsam onların hiç kaybı olmuyormuş. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Fonlar hakkında pek bilgim yok.
Ben oğlum için ING bankın Turuncu hesabından açtırdım.
Ama şu zarar işini anlamadım ben.Neden öyle ki?
Kumbara fonunda zarar nasıl oluyor?
fon karma olduğu için herhalde borsa hisse senedi falan içeriyormuş. ben de anlamadım ama hiç kara geçmiyor hatta ana paramdan bile az şu anda internet hesabı açtırınca gördüm yoksa ben kar ediyor sanıyordum bi baktım hep zarardaymış.
Hmm o zaman B tipi mantıklı tabi.
Ya da ana para sigortalı altın fonları var onlara bak istersen.
Altınla yükseliyor ama düşüşlerde ana paran korunuyor.
Tabi yükselişlerde ana paranı korumak için banka karından bir miktar pay alıyor sanırım.
Araştırmak lazım.
teşekkür ederim....
seni de ekledim canım ve böylelikle bu ayın listesi son şeklini aldı