oh oh hayırlı bırıkımler burda ole olsa hemencık adım atcam ama cok gelıyor mıllette 100 100 50 ye gırıyorlar 18 kısıbakalım belkı olur olmazda bende kendı kendıme gun yapcam
Başı yazmlım sanada alıntı yapmıştım çıkmamaış.. senin bozuk birikimlerine hayranım maşallah arkedeşime..[/B]
yeni gelen arkadaşlar topiğimizi vaktiniz varsa okursanız inanın acaip gaza gelirsiniz ben bu topik sayesinde başladım birikim yapmaya
http://www.kadinlarkulubu.com/ekono...di-hanimlar-ayda-1-ceyrek-aliyoruz-nasil.html
slm kızlar,
bugün bende attım kumbarama biraz para,
ay sonu kumbarayı döküp içindekileri saymakta ayrı zevkli oluyor..
farmasicim bildirimleri ayın 30 undamı yapıyoruz cnm..
bu ayki birikimim tamam benim..sana özelden mesaj atıcam.. bankadaki tl mi saymadan altın birikimlerimi yazdırmak istiyorum..
lady senin yorumlarını bende zevkle okuyorum cnm harikasın..
canım her ayın en geç 30-31 ne kadar bildirim yapıyoruz
ben de güne falan ilk defa katılıyorum bakalım nasıl olacak.
ev hanımcıkları napsınlar ancak ona güçleri yetiyordur, benimkiler hep işli güçlü insanlar, çift giren bile var.
karalahana maşallah "bir forumda en fazla ne kadar alıntı yapılır"ı denemiş gibisin :))
ahh canmm ahh sen asıl onlardan korkk ne kadınlar war bızımkınlerde 2-3 lu gırıyorlar ama yas ılede alakalı aslında benımkı 100 e gıren yok 75 50 gıdıyorlar belkı 3 gunlerı yuksektırde 45-50 yaslarla gelıp gıtmem zor olur skılırım yanı benım ıstedıgım 6 kişi olcak 100 den olcak heemencık bıtcek onlar bırazda işin gezmelerınde ben bırıkımındeyım bakalım hafta sonu okul arkadaslarla buluscaz belkı ıstedgım sekılde olur
karalahana maşallah "bir forumda en fazla ne kadar alıntı yapılır"ı denemiş gibisin :))
birikim çılgınları bugün bi güne daha dahil oldum,100 tllik,6 kişi ama olsun bi kerede 500 tl güzel miktar
böylece ayda 400 tlyi güne vereceğimden birikim yapacak bir şey kalacak mı bilmem.
elimden geldiğince biriktireceğim artık ama nisanda 500,haziranda 2700 tl gelmiş olacak onun için güzel.
karalahana sayesinde bütün yazılanları okudum
ellerine sağlık canım
slm kızlarr,işten eve gelene kadar dolmuşta uyuyakalmışım garajda herkes inmiş bana geldik diyen olmamış insanoğlundan bazen nefret ediyorum,en son adamın turu bitti diye köyüne gidecekken karısı farkedip uyandırdılarr nerde olduğumu şaşırmışım,hiç böyle şeyler yapmazdım ama yol beni çok yoruyor çokkkbirsürü bozuğum vardı çantamda işten gelirken pazara uğrayıp birazını harcadım meyve sebze için kalanları kumbaraya attım
gunaydin kizlar.
ben de birikimimi listeye yazdirmak ve sizinle birlikte birikim yapmaya baslamak istiyorum, bana yardimci olur musunuz?
topigin ne sekilde ilerledigine dair fikir verir misiniz? biriktirdiginiz para miktarini kumbaraya attikca mi yaziyosunuz, yoksa ayin sonunda ne kadar biriktirdiginizi mi yaziyosunuz? ne zamanlar bildiriyoruz? biraz okumaya calistim ama cok sayfa var, bitiremedim
ben de bildirim yapmak istiyorum, şimdiden söyleyebiliyo muyuz? bi de burdan mı yazıyoruz, özel msj mı atıyoruz? daha yeniyim de anlamaya çalışıyorum
gunaydin kizlar.
ben de birikimimi listeye yazdirmak ve sizinle birlikte birikim yapmaya baslamak istiyorum, bana yardimci olur musunuz?
topigin ne sekilde ilerledigine dair fikir verir misiniz? biriktirdiginiz para miktarini kumbaraya attikca mi yaziyosunuz, yoksa ayin sonunda ne kadar biriktirdiginizi mi yaziyosunuz? ne zamanlar bildiriyoruz? biraz okumaya calistim ama cok sayfa var, bitiremedim
ooyy maşallah bende bır tane daha bulsam gırerım valla seve seve ınsanı gaza getırıyorbirikim çılgınları bugün bi güne daha dahil oldum,100 tllik,6 kişi ama olsun bi kerede 500 tl güzel miktar
böylece ayda 400 tlyi güne vereceğimden birikim yapacak bir şey kalacak mı bilmem.
elimden geldiğince biriktireceğim artık ama nisanda 500,haziranda 2700 tl gelmiş olacak onun için güzel.
Günaydın kızlar
97 TL den 2 gram altınımı aldım
bu hafta 2 gram daha almayı düşünüyorum
Hepinize bol,bereketli birikimlerrr
Günaydın kızlar
97 TL den 2 gram altınımı aldım
bu hafta 2 gram daha almayı düşünüyorum
Hepinize bol,bereketli birikimlerrr