Kirli Çıkılar )))

aaa süper fikir yaaa, yaman hatunlarsınız vallaa :)) ama 1000 sayfayı okuyamam ne yazık ki, bi yerlerden ucundan köşesinden katılabilirim inşallah.

hepisni okumasanda göz at canım çok faydası oluyor..

Günaydın kızlar
97 TL den 2 gram altınımı aldım
bu hafta 2 gram daha almayı düşünüyorum
Hepinize bol,bereketli birikimlerrr

hayırlı olsun sineraycım..bereketini gör inş..

bence rahat rahat yeter
hiç merak etmeyin

kızlar bişi sorucam teleofnuma bırsey ındırdım uygulama gr altını 97,.04 ceyregı alısı 157.57 gosterıyor
dogru bılgıelrmı sız nerden takıplıyosunuz?
bırde alıstanmı alıyoruz bız satıs daha pahalı

benim de 5 kuruş yok
olanı değerlendirmek niyetindeyim şimdilik
tecrübe olsun diye takipteyim tüm gün
altın dolar gram falan bakıp duruyorum

aynı canım bende biriktiremesemde burayı takip etmeyi seviyorum bu ara sıkışık olsakta burdan çok faydalanıyorum alışveriş konusunda tutumlu olma konusunda.en azından harcamalarımı ayarlamaya çalışıyorum.her şekilde burası benim için çok güzelll bi topik,güzel paylaşımlar oluyor çok seviyorumm

satis onlarin sana sattigi fiyat canim... alis da senin elindeki aldiklari...

sana sattiklari fiyat herzaman daha yüksektir.. ona dikkat et.

cep telefonu ne kadar güvenilir olur bilmiyorum sürekli online olman lazim ki iyi bir sekilde takip edebilesin.

bankalardan takip etmen daha iyi olur...

miska, yenidendoğdum
kızlar
hayırlısyla gönlünüze göre versin Allah,
çok mutlu olursunuz inşallah
evlenmek çok zor gerçekten
kolaylıklar diliyorum sizlere

Cok tesekkurler canim, cok guzel heyecanlar bunlar, allah isteyen herkese yasamayi nasip etsin :)

canim cok sagol. evet, istanbula yerlesecek, isi de hazir gibi bi sey, tanidiklar falan var, insallah istedigimiz gibi olur her sey. ama ben zaten burda yalniz yasadigim icin, kendi kendime gecinmeye alisigim, allah benim sagligima, isime gucume zeval vermedikce, onun kariyeri icin ne yapmak, ne kadar beklemek gerekirse gereksin farketmez. dedigin gibi, ailesi de yardimci olur yeri gelirse. bi sekilde yoluna sokariz, senin de dedigin gibi, askimiza bi sey olmasin

biz satıştan alıyoruz alış fiyatına satıyoruz cnm.alış fiyatı bankaların bizden alış fiyatı oluyor. Gram Altın fiyatları 97.7 TL 20 Ekim 2011 - altin.doviz.com ben burdan takip ediyorum canım
canım bende bu sayfanın uygulamasını ındırmısıtm sağol canımm
bankalardan takıplerımde telefondada bulunsun dedım Bugun gıdıp hesabı acıcam normal para cekme numalarıyla hallolmuyor degılmı ? hesap acma musterı temsılcısıyle gorusuluyor?

gelecek günlerde bizi neler bekliyor hiçbirimiz bilmiyoruz.
önemli olan kararında yemek ve kararında biriktirmek.
yoksa çalışmanında ,kendini yormanında anlamı klamaz.
eziyet şeklinden çıkarıp kendimiz için en iyi yolu izlememiz en iyisi.
orayı kaçırdım sanırım hatılayamadım sanırım gelirin iyi,hem ev hem araba yatırımıda süper.sen zaten baştan kazanmışsın.
kendini zorlamadan yapabileceğin kadarını yüklen sırtına...

aynen ben de bu limit olayına girdim
ilk defa bu ay bu topik sayesinde oldu
bakalım becerebilecek miyim
şu an süperimmm

tabiki becereceksin..
benim şüphem yok

hayırlı günler hanımlar bol bereketli birikimler.ben bu ara biriktiremiyorum masrafımız çok ama sizi takipteyim

olsun canım inş en kısa zamnda aramıza dönersin birikim yaparakta.

ben döviz comdan takip ediyorum.

çıkı mıkı olacak halim yok ula zaten ev kredisi ödüyorum artı ev kirası anam ağlıyo..bundan daha büyük birikimmi olur :))

arkadaşlar konu hakkında benide bilgilendiriseniz sevinirim.teşekürler

zorlamadan kırpıntılarla yapmaya çlışayım bendee teşşekkürlerr canım darısı isteyenelre olsun inş..
şükür bir çok yeşi biz kısa zamanla eşimle elele hallettik şimdi çocuk zamanında onun için biraz birşeyler yapmak istiyorum kenara üçbeş onun için atmaya çalışacğaım inş. olur

sağolasın ..şimdi 2250 ev kredisi + 1,5 sene 500 tl ek kredi ..
700 tl ev kirası ..
yani kafadan sadece 3500 tl gidiyor ..
faturalar vs dedinmi daha ne birikimi yapayım ula :))
ayy hatırlamak bile kötü

herkezinde harcı degıl baya odemenız var Allah bereket versın
milletvekilimisiniz

herkezinde harcı degıl baya odemenız var Allah bereket versın
milletvekilimisiniz

yok ula allah seni emi çok güldüm vekilmisiniz deyince :))
ben memurum eşim de üst düzey bir kurumda uzman olarka çalışıyor ..onun maaşı olmasa bi nane yapamzdık zaten ..ama gerçekten zor işler bu işler yaa..ALLAH herkese kolaylık versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…