Kirli Çıkılar )))

farmasi 2 kere özelden mesaj attım hala aynı duruyo canım:26:
canım senin mesajlarını aldım ekledim.

10 yılı geçti

kızlar eşime dün söyledim kirli çıkı oldugumu hesaplarımı dün kontrol ettim tekrar 960 tl nakit 1000 tllikde altınım var gram olarak almıştım..üstüne 30 lira daha koyup 2000 lira edicem eşim ben de veririm heray sana 100 lira dedi çok sevindimmm

günaydın arkadaşlar.... bol bereketli,hayırlı,helalinden birikimler diliyorum hepimize.... :)
valla bekarlar ve çocuksuz olanlar siz siz olun bu zamanınızın kıymetini bilip, para biriktirin...ilerde çocuk olunca birikim işi de zorlaşacak... benden söylemesi :)) bende Allah bağışlaşın iki tane var.... biri yuvaya bir anaokuluna gidiyor....hergün tiyatroydu,sinemaydı,kitaptı,önlüktü,aidattı,sürprizdi,kıyafetti.....vs....vs... bir sürü para gidiyor... canları sağolsun... :) eşim de ben de serbest çalışıyoruz,gelirimiz iyi,çok şükür..... ben de farmasi gibi gayrimenkule yatırım yapanlardanım...gerçi yatırım da denmez...bir ev ve bir iş yeri aldık... evin borcu bitti işyerinin başladı... krediyle almıştık...ama kredinin helalliği tartışılıp haram olduğu yönündeki kanaatim artınca, borç bulup krediyi kapattım,faizi durdurdum.... şimdi borç var ama faiz işlemiyor, müddeti de yok diye rahatım açıkcası... onun dışında günlük fuzile yerlerden kıstığımı kumbaraya atıyorum...sizin sayenizde oldu tabi bu...:)bakalım bu ay ne çıkacak kumbaradan... :)

iyi hadı ıyı bırıkımler bereketlı olsun canım

tavsıyelerınıze uymaya calısıyorz bızmde bebek yolda erkenden alımaya calısyorum onlemımı tabı cocuk oldu dıe bırkmıcam elımden geldıgınce 2,3 kurus nolursa atrım bırıkım sart :)

bazen olur ole olsunn elımızdekılrı degerlendırıız artık

evet evet aynen öyle
elimdekileri değerlendirmeye çalışıyorum ama
bu iş hem bilgi hem tecrübe istiyor
al-sat yapmak zor gerçekten

her yeri takip etmeye çalışıyorum
yorumlara falan bakıyorum
biraz da şans etkili gibi geliyor bana

Ayyy her okuduğumda neden daha önce uğramadım sizleri tanımadım diyorum:2: bizde 3 yıllık evliliğimizde çok çar çur etmedik kazancımızı ama yinede daha fazla biriktirebilirdik en azından bir ev ödüyoruz kendimiz kiradayız inş. borcu bitene kadar orası değerlenirde ist. ev almak için peşinatımız olur bu topik sayesinde birikim yaparak inş. herkesle birlikte bizede nasip olur hayırlı helal birikimler

bende bende
keske daha onceden daha dıkkatlı olsaydım dıyorum
onumuzdekı ay 5 zorlarsam 6 gr alabılıcem anca
gerı kalan paranın 300 harclık
dıger kalanı ıse kk yatırıcam
10 ayda 60 gr eder
100 olsa
6000
6000 neye yeterkı allah askına
oda anca bu kadar bırıktırır 12000 eder
:2: :2:
Genede allah bereket versın

Allah bereket versin cnm daha fazla biriktirirsin şimdi daha hassas biriktiriyoruz

sitenin arka fonu ne kadar güzel olmuş....
kızlar ben vakıftaki tüm hesaplarımı kapatmaya karar verdim garantiden açacam zaten 3 kuruş param var bi oraya bi buraya koşuşturmak istemiyorum vakıf altın ile işlem yapmaya izin vermiyor sağolsun altın hesabı diye bi ürünleri yokmuş. yatırım hesabı açıp orada gram alınabiliyormuş. TL olarak işlem yapılıyor sadece.
20 euro filan vardı hesapta kapattığım için onu da bozdurmak durumunda kaldım şu anda TL hesabımda 300 lira var yarın garantide hesap açtırıp (tl-altın-dolar) bu parayla başlayacam. bi kaç da çeyrek bozdurabilirim evde tutmak istememiyorum çünkü. acemi olduğum için ilk etapta fazla bi para koymaya niyetim yok sadece takip edecem 15 kasım'a kadar. zaten bunun birazı da bayram tatili. bayram dönüşü de maaştan elimde kalan para ile devam edecem. bakalım becerebilecek miyim?

inşallah becerirsin canım bende yeni başlıyacagım

SLM KIZLAR bugun odemelerımı yaptım guya artan 10 tl mı kumbaraya koyucaktım ama halk bankasında hesap actırmam gerekıyordu bagkurumu duzenlı olarak ordan yatırcam atmden para koyup ınt bank kullanarak .. hesap acmak ıcın 10 tl hesabıma koymam gerekıyormus bu nerdeydn cıktıysa ısın kısası benım 10 tlcık halkbank hesabıma gıttı bugun 1,25kurus atabıldım

Bu ay maaşımı ezip geçeceğim. :) Bin tl lik gr altın alacağım sadece.Geri kalanını kötü emellerime alet edeceğim. :)

bu büyük marketler felaket gerçekten.insanın girince çıkası gelmiyor.renk cümbüşü hepsi...
bereketli olsun canım...

Rabbim hayırlısını nasip etsin canım.umarım hakkınızda hayırlıdır ve de olur.

gelecekleri beklemek ozr.ama kesin olduğunu bilincede sen onları cepte say.umarım en kısa zamnda ulaşırlar eline canım...

canım eşinin yeni işi hayırlı uğurlu olsun.
herşeyin başı sağlık sözü hiçte boş değil.
Aallah iyi günlerde değerlendirmeyi nasip etisn,bereketli olsun...

başınız sağolsun,tabiki unutulmaz ama geride kalmış olsun inş bu günler.
takdir ediyorum yine her zmanki gibi az parayla çok işler başarmaya çalışan böyle istikrarlı insnaları.
bravo bereketli olsun ve daim olsun inş...

bende bu ay yani ayın bu yarısına kadar çarşıya inmemiş olmanın cüzdanıma verdiği sevinci yaşıyorum.
dışarı çıkmadıkça görmedikçe inna insan para tutabiliyor,çıktığın an bi harcama oluyor mutlaka.
birikimci annelerin birikimci bebekleri
bereketli olsun...

benide ekleyin listeye kızlaaaaaaaaaar :))) 960 tl birikimim var...üstüne 30 lira daha koyup 1000 lira etmek istiyorum...birde ben bu 1000 lirayı neye yatırsam acaba bana da bi bilgi verseniz.. ayrıca listeye ekleyin beni

tl olarak druunca boşa duruyormuş gibi geliyor değil mi insana.
harcanır diye korkun varsa altın al derim canım...

bendebu ay iki tane çeyrek altın gününe girdim birisi bend ahil 6 kişi (aralıkta alacağım)
diğer ben dahil 4 kişilik (kasımda alcağım)
inş. harcamam

:13:

siz aslında birikim yapıyorsunuz.ailenizin borçlarını kapatarak onlara çok büyük yardımda bulunuyorsunuz.
ama seneler yada belli süreler geçişnce para eğer elde yoksa,yada ortada gözle görülen birşey yoksa insan para nereye gitmiş bir türlü içinden çıkamıyor bu durumun.
sadece geçen senelere hayıflanmak düşüyor insnaın payına.
bu iyi diye belirttiğin gelirden az çok bişiylerde kendine ayırabilirsen süper olur.
sonuçta çalışan ve emek veren sensin.
umarım güzel birikimlerin olur canım...

canım bu birikimlerimiz hep zor günler için değil mi?canını sıkma sen zor zamnında birine yardım etmişsin eminimki Rabbimde seni darda bırakmnaz ve kat kat fazlasıyla geri koymana vesile olur...:13:

Nihayet beklediğime değdi . 1 gr altın aldım . Hemde 97.87 tl den

ahahahah hayılrı olsun canım ya.
çok uzun zamandır takipteydin vallaha tebrik ederim seni...

ay canım umarım hakkında hayırlsıı olur.
şu zmanda önüne gelen hayırlı şeyleri değerlendirmek lazım.
çok sevindim.
hayırlı haberlerle gel inş...

herkesin değişik bir yolu var.bereketli olsun.bmyle okuyunca gaza geliyor i,nsan...

ooo bir haftalık hasılat baya iyiymiş.
bazen başka yolları denmekte fayda var demek.
umarım daha güzel birikimler yapabilirsin.

Aaaa buraya mı taşındık yine aynı şekilde özelden mi mesaj atıyoruz farmasicim

canım hoşgeldin.

çok güzel haber.
desteklerle inş daha güzel birikimler yapıcaz.
böyle küsürlü paraları hemen tamamlayası geliyor insanın.
bereketli olsun...

hayırlı ve bereketli olsun.tam gaz devam

bu ay benim 5 kuruş yok kenara koyacak ama
olsun önümüzdeki maçlara bakarız artık

her zman bir olmuyor.
bu sefer yenildiysen gelecek maçta galibiyet senindir...

amin amin inşşş canım...

ay az olur mu ya,çokta güzel canım ayraladığın şekilde.
bereketli olsun.az çok demeyelim en azından bişiyler yapmaya çalışıyoruz.

uyhhhh yoruldum valla bir dünya alıntı yapmışım...
arda bir yazmanın cezası

karalahana maşallah "bir forumda en fazla ne kadar alıntı yapılır"ı denemiş gibisin :))

birikim çılgınları bugün bi güne daha dahil oldum,100 tllik,6 kişi ama olsun bi kerede 500 tl güzel miktar
böylece ayda 400 tlyi güne vereceğimden birikim yapacak bir şey kalacak mı bilmem.
elimden geldiğince biriktireceğim artık ama nisanda 500,haziranda 2700 tl gelmiş olacak onun için güzel.

harikasınnnnnnnnnnnnn bitanem bereketli olsun inşallah

oh oh hayırlı bırıkımler burda ole olsa hemencık adım atcam ama cok gelıyor mıllette 100 100 50 ye gırıyorlar 18 kısı bakalım belkı olur olmazda bende kendı kendıme gun yapcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…