Kirli Çıkılar )))

farmasi 2 kere özelden mesaj attım hala aynı duruyo canım:26:
canım senin mesajlarını aldım ekledim.
bende bu ay oyle yapmayı dusunuyorum

banada butun bozdurmak parayı car cur etmek gıbı gelıyor benım bozukluklar velede gıdıyor

ya cnaım merak ettimde ne kadar zamandır evlisin ? Maşallah inşallah rabbim bizlerede böyleolmayı nasip eder

Ben devrelayım :KK70: Günaydınnnnn :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

10 yılı geçti

kızlar eşime dün söyledim kirli çıkı oldugumu hesaplarımı dün kontrol ettim tekrar 960 tl nakit 1000 tllikde altınım var gram olarak almıştım..üstüne 30 lira daha koyup 2000 lira edicem eşim ben de veririm heray sana 100 lira dedi çok sevindimmm :KK16::KK16:

günaydın arkadaşlar.... bol bereketli,hayırlı,helalinden birikimler diliyorum hepimize.... :)
valla bekarlar ve çocuksuz olanlar siz siz olun bu zamanınızın kıymetini bilip, para biriktirin...ilerde çocuk olunca birikim işi de zorlaşacak... benden söylemesi :)) bende Allah bağışlaşın iki tane var.... biri yuvaya bir anaokuluna gidiyor....hergün tiyatroydu,sinemaydı,kitaptı,önlüktü,aidattı,sürprizdi,kıyafetti.....vs....vs... bir sürü para gidiyor... canları sağolsun... :) eşim de ben de serbest çalışıyoruz,gelirimiz iyi,çok şükür..... ben de farmasi gibi gayrimenkule yatırım yapanlardanım...gerçi yatırım da denmez...bir ev ve bir iş yeri aldık... evin borcu bitti işyerinin başladı... krediyle almıştık...ama kredinin helalliği tartışılıp haram olduğu yönündeki kanaatim artınca, borç bulup krediyi kapattım,faizi durdurdum.... şimdi borç var ama faiz işlemiyor, müddeti de yok diye rahatım açıkcası... onun dışında günlük fuzile yerlerden kıstığımı kumbaraya atıyorum...sizin sayenizde oldu tabi bu...:)bakalım bu ay ne çıkacak kumbaradan... :)

kızlar eşime dün söyledim kirli çıkı oldugumu hesaplarımı dün kontrol ettim tekrar 960 tl nakit 1000 tllikde altınım var gram olarak almıştım..üstüne 30 lira daha koyup 2000 lira edicem eşim ben de veririm heray sana 100 lira dedi çok sevindimmm :KK16::KK16:

iyi hadı ıyı bırıkımler bereketlı olsun canım

günaydın arkadaşlar.... bol bereketli,hayırlı,helalinden birikimler diliyorum hepimize.... :)
valla bekarlar ve çocuksuz olanlar siz siz olun bu zamanınızın kıymetini bilip, para biriktirin...ilerde çocuk olunca birikim işi de zorlaşacak... benden söylemesi :)) bende Allah bağışlaşın iki tane var.... biri yuvaya bir anaokuluna gidiyor....hergün tiyatroydu,sinemaydı,kitaptı,önlüktü,aidattı,sürprizdi,kıyafetti.....vs....vs... bir sürü para gidiyor... canları sağolsun... :) eşim de ben de serbest çalışıyoruz,gelirimiz iyi,çok şükür..... ben de farmasi gibi gayrimenkule yatırım yapanlardanım...gerçi yatırım da denmez...bir ev ve bir iş yeri aldık... evin borcu bitti işyerinin başladı... krediyle almıştık...ama kredinin helalliği tartışılıp haram olduğu yönündeki kanaatim artınca, borç bulup krediyi kapattım,faizi durdurdum.... şimdi borç var ama faiz işlemiyor, müddeti de yok diye rahatım açıkcası... onun dışında günlük fuzile yerlerden kıstığımı kumbaraya atıyorum...sizin sayenizde oldu tabi bu...:)bakalım bu ay ne çıkacak kumbaradan... :)

tavsıyelerınıze uymaya calısıyorz bızmde bebek yolda erkenden alımaya calısyorum onlemımı tabı cocuk oldu dıe bırkmıcam elımden geldıgınce 2,3 kurus nolursa atrım bırıkım sart :)

bazen olur ole olsunn elımızdekılrı degerlendırıız artık

evet evet aynen öyle
elimdekileri değerlendirmeye çalışıyorum ama
bu iş hem bilgi hem tecrübe istiyor
al-sat yapmak zor gerçekten

her yeri takip etmeye çalışıyorum
yorumlara falan bakıyorum
biraz da şans etkili gibi geliyor bana

Ayyy her okuduğumda neden daha önce uğramadım sizleri tanımadım diyorum:2: bizde 3 yıllık evliliğimizde çok çar çur etmedik kazancımızı ama yinede daha fazla biriktirebilirdik:KK53: en azından bir ev ödüyoruz kendimiz kiradayız inş. borcu bitene kadar orası değerlenirde ist. ev almak için peşinatımız olur bu topik sayesinde birikim yaparak inş. herkesle birlikte bizede nasip olur hayırlı helal birikimler

bende bende
keske daha onceden daha dıkkatlı olsaydım dıyorum
onumuzdekı ay 5 zorlarsam 6 gr alabılıcem anca
gerı kalan paranın 300 harclık
dıger kalanı ıse kk yatırıcam
10 ayda 60 gr eder
100 olsa
6000
6000 neye yeterkı allah askına
oda anca bu kadar bırıktırır 12000 eder
:2: :2:
Genede allah bereket versın

bende bende
10 ayda 60 gr eder
100 olsa
6000

Allah bereket versin cnm daha fazla biriktirirsin şimdi daha hassas biriktiriyoruz

sitenin arka fonu ne kadar güzel olmuş....
kızlar ben vakıftaki tüm hesaplarımı kapatmaya karar verdim garantiden açacam zaten 3 kuruş param var bi oraya bi buraya koşuşturmak istemiyorum vakıf altın ile işlem yapmaya izin vermiyor sağolsun altın hesabı diye bi ürünleri yokmuş. yatırım hesabı açıp orada gram alınabiliyormuş. TL olarak işlem yapılıyor sadece.
20 euro filan vardı hesapta kapattığım için onu da bozdurmak durumunda kaldım şu anda TL hesabımda 300 lira var yarın garantide hesap açtırıp (tl-altın-dolar) bu parayla başlayacam. bi kaç da çeyrek bozdurabilirim evde tutmak istememiyorum çünkü. acemi olduğum için ilk etapta fazla bi para koymaya niyetim yok sadece takip edecem 15 kasım'a kadar. zaten bunun birazı da bayram tatili. bayram dönüşü de maaştan elimde kalan para ile devam edecem. bakalım becerebilecek miyim?

sitenin arka fonu ne kadar güzel olmuş....
kızlar ben vakıftaki tüm hesaplarımı kapatmaya karar verdim garantiden açacam zaten 3 kuruş param var bi oraya bi buraya koşuşturmak istemiyorum vakıf altın ile işlem yapmaya izin vermiyor sağolsun altın hesabı diye bi ürünleri yokmuş. yatırım hesabı açıp orada gram alınabiliyormuş. TL olarak işlem yapılıyor sadece.
20 euro filan vardı hesapta kapattığım için onu da bozdurmak durumunda kaldım şu anda TL hesabımda 300 lira var yarın garantide hesap açtırıp (tl-altın-dolar) bu parayla başlayacam. bi kaç da çeyrek bozdurabilirim evde tutmak istememiyorum çünkü. acemi olduğum için ilk etapta fazla bi para koymaya niyetim yok sadece takip edecem 15 kasım'a kadar. zaten bunun birazı da bayram tatili. bayram dönüşü de maaştan elimde kalan para ile devam edecem. bakalım becerebilecek miyim?

inşallah becerirsin canım bende yeni başlıyacagım

SLM KIZLAR bugun odemelerımı yaptım guya artan 10 tl mı kumbaraya koyucaktım ama halk bankasında hesap actırmam gerekıyordu bagkurumu duzenlı olarak ordan yatırcam atmden para koyup ınt bank kullanarak .. hesap acmak ıcın 10 tl hesabıma koymam gerekıyormus bu nerdeydn cıktıysa ısın kısası benım 10 tlcık halkbank hesabıma gıttı bugun 1,25kurus atabıldım :KK43:

Bu ay maaşımı ezip geçeceğim. :) Bin tl lik gr altın alacağım sadece.Geri kalanını kötü emellerime alet edeceğim. :)

:KK53::KK53:

iyi akşamlar kızlar
bende evde tutumlu olma kampanyası başlattım :KK53:
markete gitmeden önce ne eksikse kağıda yazıyorum markete gidip her mnüme gelene saldırmıyorum ne lazımsa onu alıyorum
eve gelince bi kağıda ne harcadığımı nereye harcadığımı not ediyorum market fişlerinide kağıda zımbalıyorum bakalım ay sonuna kadar nasıl gidicem :KK6:

ve bozukluklarıda hemen kumbarama atıyorum şimdiden 20 tl olmuş bile :KK8:

bu büyük marketler felaket gerçekten.insanın girince çıkası gelmiyor.renk cümbüşü hepsi...
bereketli olsun canım...

amin hepimizinki inşallahh...
bi heves yine bi eve niyetlendik bakalım ama sonuç ne olacak inşallah hayırlıdır nasip olur yine hüsrana uğramayız.
bi inşaat firması. 40-50 bin peşin vercez geri kalanı 36 aya kadar bölüyorlarmış ama belki biz 2 yılda öderiz.
binada 2 tane daire kalmış satılmadık. tabi eşimi ikna edene kadar yetişebilirsek. daha hiç başlanmamış ama martta teslim ediyorlarmış. yap-sat işi yani..
dua edin kızlar...

Rabbim hayırlısını nasip etsin canım.umarım hakkınızda hayırlıdır ve de olur.

kızlarr cumartesi 3150 liralık bi ödeme aldım 150 lirasını kendime haftalık olarak aldım 3bini bi kenara koydum şimdilik ne olacağı belli değil. aslında bnm her ay 1000 lira biriktirme hedefim vardı bu para da agustos-eylül-ekim için olan birikim olacak ancak kurbn geliyor ve benim 2 aydır bi türlü alamadığım 1400 liralık bi ödeme var onu öderlerse kurbanı ordan alcam ödemezlerse mecburen elimdeki paradan. üff ya işi yaptırırken hiç de gelecek ay sonraki ay demiyorlar öderken niye böyle bunlar?? ödeme alacağım firma ile çarşamba görüşecem bakalım ne diyecekler.
bugün buradaki istişaremizin sonucu olarak sanırım ben garantiden hesap açacam vadeli olarak tl/altın dolar ve euro herşeyi oraya toplayıp takip edecem tek yerde olması en kolayı gibi görünüyor.

gelecekleri beklemek ozr.ama kesin olduğunu bilincede sen onları cepte say.umarım en kısa zamnda ulaşırlar eline canım...

öncelikle hayırlı dileklerde bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.:KK16:. Alllah hepimiz hakkında en hayırlısını versin

kızlar yazdıklarınız için çok saolun, aslında çok ama çok haklısın..Zaman geçiyor çocuklar büyüyor ve babayı hep az vakitte gördüler.. bende aynı şekilde .. eşim kendi işini yaparkende gece yarılarında gelirdi.. ama yokluğuda gördüm, parasızlık çok zor,bunu birebir yaşadım çok kötü günler geçirdim.. eşimin iflasından sonra bunalıma girdim.. ailemin deseteği olmasaydı bilmiyorum napardık.. Bi şekilde toparlandık çok şükür.ALlah sıkıntıda olan herkese yardım etsin.
eşim bu teklifi kabul etmeseydi yine bu saatlerde geliyordu malesef market olduğu için, özel sektör malesef parayı çok verince çalışma saatini çok tutuyorlar.. Eşim konuşmuş zaten ailem var çocuklarım var diye haftada bir gün izin akşam da sabah 9, akşamda 9 çıkış olacak ama eve gelmesi yine9,30 10 bulur..
Şu anki evimizi annemler aldılar saolsunlar..O yüzden bir tane daha almak istiyoruz yaşımız gençken çocuklarımız küçükken, çalışmalıyız... Birde garantimiz yok özel sektör de malesef bu şansı değerlendirmek en doğrusuydu.Maaşta 2800 anlaşmışlar Allaha çok şükür bende 1100 alıyorum benim aldığımla geçinip eşiminkini artırmayı düşünüyoruz.Akarken doldurmak lazım. Allah sağlık sıhhat versin herkese ..

canım eşinin yeni işi hayırlı uğurlu olsun.
herşeyin başı sağlık sözü hiçte boş değil.
Aallah iyi günlerde değerlendirmeyi nasip etisn,bereketli olsun...

fıstıklar 2ay önce sizi bulmuş artık sürekli giremediğimden yazamamıştım çoğunuza göre eve giren maaşımız çok az ama rabbim azın bereketini versin önceden bizde eşimle dışarda yer gezer 2kuruş koyamazdık ki ben çalışırken felaket kirli çıkıydım
son yaşadıklarımızdan sonra bebişimizi kaybettik ve enbasit bi sağlık sorunu bile nasıl masraflı olabiliyor gördük ve iyi günler gibi kötü günleride düşünüp azda olsa biriktirmeliyiz listeye şuara girmek istemiyorum ama 2aydır kocişimin 800 liralık maaşından çokta kısmadan heray bi çeyrek bi gram koyabildik ve kendime şuan neçok kızıyorum market market gezip ıvır zıvıra dünya para verdiğime ki 2kişiyiz çocukta yok
ve 4000 e yakın kazanıpta kenara koyamıyoruz diyen arkadaşlar ne olur geleceğinizi çocuğunuzun geleceğini düşünüp koyun benim babamın nasıl güzel bi işi ve yaşamımız vardı Allaha şükür yinede kötü değiliz ama geçmiş nasıl farklı neolucam değil ne olduk dememek için kötü günleride düşünün
ben listeye giremiyorum çünkü şuan ve daha önceden elimde olanları satıp doğalgaz yaptımak istiyoruz kısmetse ama olmazda devam edersem hiç ayrılmam sizlerden gerçekten insan okudukça nasıl etkilenip biriktirmek istiyor ve komşucuklarımla 1oo tl lik günde düşünüyoruz bakalım hem ozaman zorunlu biriktiriliyor .
birikimleriniz hayırlı olsun düzgün yerlere gitsin inşallah :KK16:

başınız sağolsun,tabiki unutulmaz ama geride kalmış olsun inş bu günler.
takdir ediyorum yine her zmanki gibi az parayla çok işler başarmaya çalışan böyle istikrarlı insnaları.
bravo bereketli olsun ve daim olsun inş...

günaydın kızlarr
ben sağlık sektöründe calısıyorum yanı bır fabrıkada
suanda ıslerımız pek yogun degıl
sabah 6da kalkıp 6.3 evden cıkıyorum ıs yerıne 7.3 varıyoruz 8de mesai baslıyor aksam 5 te mesaı bıtıyor 1400 lıra maas alıyorum
işe koyulmadan(+44 gazete okudum) yazayım dedım
annem hep derdı para gelırken tutulur kızım :KK70:
bende canı gonulden gun paramı beklıyorum
bı takım hesaplamalarım var fırsat bulunca yazıcam
öptüm

suanda 200 lıram kaldı :KK70:
kendıme 300 liramı ne ayırmıstım
18 gundur bıttı :KK1: ıyı ama dımı
bı yerde bı karısıklık olmalı oglusa sut cıcı bebe vs falanda aldım yada cıdden ben kurus para harcamadım :26: :KK53: :KK28:
maası almaya 12 gun daha var
keske bu 200 lıradan kenara bır 50 veya 100 kalsa :KK23:
kendıme almak ıstedıklerım var
bır tane beyaz bogazlı b adı penye
bır sıyah sapka
kahve eldıven
bır ıkı renklı uzun kollu badı işte öylee
bırde ark dısarı cıkmak ıstıyhorum
ama teklıf etmıyorum
cıkarsam 50-60 gıttı kesın ben bılırım :KK51:
cumartesı foruma gidip ogluma alışveriş yapıcaz
mont bot esofman takımı 2 adet 1 adet pantolon kadıfe bı kac uzun kol badı hırka
200-300 tl tutar
onu kendı parasından alıcak yavrum :KK70: :nazar:
dedıgım gıbı onun bırıkımleırnıde kurbanda ogrenıcez kıra yatıyor adına onu ayrı tutuyorum o harıcınde bayram dogum gunu dıs adım emekleme ılk konusma
ve bebeklık altınları toplamında saglam parası vardır yavrusun :21:

:KK24:
bende bu ay yani ayın bu yarısına kadar çarşıya inmemiş olmanın cüzdanıma verdiği sevinci yaşıyorum.
dışarı çıkmadıkça görmedikçe inna insan para tutabiliyor,çıktığın an bi harcama oluyor mutlaka.
birikimci annelerin birikimci bebekleri:KK9:
bereketli olsun...

benide ekleyin listeye kızlaaaaaaaaaar :))) 960 tl birikimim var...üstüne 30 lira daha koyup 1000 lira etmek istiyorum...birde ben bu 1000 lirayı neye yatırsam acaba bana da bi bilgi verseniz.. ayrıca listeye ekleyin beni :KK12:

:KK9:
tl olarak druunca boşa duruyormuş gibi geliyor değil mi insana.
harcanır diye korkun varsa altın al derim canım...

bendebu ay iki tane çeyrek altın gününe girdim birisi bend ahil 6 kişi (aralıkta alacağım)
diğer ben dahil 4 kişilik (kasımda alcağım)
:KK70: inş. harcamam

:13:

ben yurtdisinda yalniz yasiyorum. iyi de bir gelirim var. yalniz yasayan birine göre ama maasimin %70 ini eski borclari kapatmak üzere aileme yollamaliyim.

%15 ev kirasi, ve mutfak masraflarim oluyor. (ortak ev bu yüzden kiram cok cuzi). simdi kalanini bir biriktirebilsem, ah bir biriktirebilsem ne süper olacak... ama bir türlü birikteremiyorum ki...

mutlaka birseyler cikiyor. yok kurs, yok seminer, yok okul harci.... hic eksiye düsmedim ama kac ayin son 1-2 haftasini 0 euro ile kapattim anlatamam.
ama yine de mutlaka birikim yapmaliyim. zaman hizla geciyor, yasim ilerliyor. arkada sönüp baktigimda elimde hicbirsey kalmamis demek istemiyorum....

siz aslında birikim yapıyorsunuz.ailenizin borçlarını kapatarak onlara çok büyük yardımda bulunuyorsunuz.
ama seneler yada belli süreler geçişnce para eğer elde yoksa,yada ortada gözle görülen birşey yoksa insan para nereye gitmiş bir türlü içinden çıkamıyor bu durumun.
sadece geçen senelere hayıflanmak düşüyor insnaın payına.
bu iyi diye belirttiğin gelirden az çok bişiylerde kendine ayırabilirsen süper olur.
sonuçta çalışan ve emek veren sensin.
umarım güzel birikimlerin olur canım...

Merhaba arkadaşlar, geçenlerde 20 gr kadar bozudrmam gerekecek demiştim fakat sonra başka şekilde halletmiştim. Toplamda 28 gr altınım olmuştu... Ama bugün malesef hepsini birden bozdurdum. Çok yakın bir akrabamıza para lazımdı bozudurup verdim. Sağlıkla ilgili olunca mesele, bekleme durumuda yoktu....Sağlık olsun... Sıfırladım anlayacağınız. Tekrar biriktirmeye başlıyorum haydi rastgele....Bu arada hepinizin birikimleride hayırlı olsun... Allahım daha çok versin inş...

canım bu birikimlerimiz hep zor günler için değil mi?canını sıkma sen zor zamnında birine yardım etmişsin eminimki Rabbimde seni darda bırakmnaz ve kat kat fazlasıyla geri koymana vesile olur...:13:

:nazar:Nihayet beklediğime değdi . 1 gr altın aldım . Hemde 97.87 tl den :KK16:

:KK53:
ahahahah hayılrı olsun canım ya.
çok uzun zamandır takipteydin vallaha tebrik ederim seni...:KK19:

merhaba kızlar

bir kumbara alamadım gitti:KK24: hala cüzdanda birikim yapmaya devam:KK55: avansı henüz almadım:KK31: onu alıp kışlık biraz alışveriş yapıcam geri kalanınıda çeyrek alıcam.. bu ay 2 çeyrek alabilirim sanırım..

arkadaşlardanda güzel birikimler yapanlar olmuş hepinizin kesesine bereket:21:

birde birde kızlar benim için dua edin.. bir iş fırsatı var inş olur.. şayet olursa maaş şuan aldığımdan çok daha fazla olucak ve şartlarıda çok daha iyi ... inaşşallah olur :KK55:

ay canım umarım hakkında hayırlsıı olur.
şu zmanda önüne gelen hayırlı şeyleri değerlendirmek lazım.
çok sevindim.
hayırlı haberlerle gel inş...

merhaba arkadaslar bende cok kırlı cıkıyımdır:KK76: bu halımden de cok memnunum kendımı bıldım bılelı bı kumbaram vardır ve asla tutmam ona ıcınden para cıkarma adetım yoktur.aksıne evlı olmama ragmen baba evındekı bozuk paralar hala benımdır:KK76: 1 lıra 1 lıradır der toplarım her yerden:KK53: ayda bır anca dolar oda 130 lıra para alır doldugu gıbı ustunu tammlar ceyrek almaya gonderırım esımı.
maasımı aldıgım zamanda ayda ıkı ceyrek alıcaksam once onun parasını ayırırım sonrada ıhtıyaclarıma bolerım kalan parayı son gerıye 100-200 kalıosa onuda cep harclıgı yaparım ama ılk ısım ceyreklerın parasını ayırmak olur...

bırde arkadaslar cuzdandakı bozuk paraları harcamayın butun bozdurun buda cok yararlı oluo:KK76:

:KK9:herkesin değişik bir yolu var.bereketli olsun.bmyle okuyunca gaza geliyor i,nsan...

Bir haftadır sağdan soldan bulduğum paraları,bozdurulan 5 lik 10 luk lardan kalanları attım bir kenara inanamıyorum sadece kağıt para olarak 80 TL :KK9:var bozuk paraları saymadım bile ay sonuna heyecan olsun dedim.Vay be biriktirmesem her hafta 100 tl nin nereye gittiği belirsizmiş.Araba olayını da azalttım yürüyorum tabana kuvvet:):KK76:

:KK16:
ooo bir haftalık hasılat baya iyiymiş.
bazen başka yolları denmekte fayda var demek.
umarım daha güzel birikimler yapabilirsin.

Aaaa buraya mı taşındık :KK1::KK1:yine aynı şekilde özelden mi mesaj atıyoruz farmasicim

canım hoşgeldin.:KK48:

çok güzel haber.
desteklerle inş daha güzel birikimler yapıcaz.
böyle küsürlü paraları hemen tamamlayası geliyor insanın.
bereketli olsun...

hayırlı ve bereketli olsun.tam gaz devam :KK55:

bu ay benim 5 kuruş yok kenara koyacak ama
olsun önümüzdeki maçlara bakarız artık:KK9::KK9:

her zman bir olmuyor.
bu sefer yenildiysen gelecek maçta galibiyet senindir...:KK53:

Ayyy her okuduğumda neden daha önce uğramadım sizleri tanımadım diyorum:2: bizde 3 yıllık evliliğimizde çok çar çur etmedik kazancımızı ama yinede daha fazla biriktirebilirdik:KK53: en azından bir ev ödüyoruz kendimiz kiradayız inş. borcu bitene kadar orası değerlenirde ist. ev almak için peşinatımız olur bu topik sayesinde birikim yaparak inş. herkesle birlikte bizede nasip olur hayırlı helal birikimler

amin amin inşşş canım...

bende bende
10 ayda 60 gr eder
100 olsa
6000

ay az olur mu ya,çokta güzel canım ayraladığın şekilde.
bereketli olsun.az çok demeyelim en azından bişiyler yapmaya çalışıyoruz.
:KK9:

uyhhhh yoruldum valla bir dünya alıntı yapmışım...
arda bir yazmanın cezası:KK57:

karalahana maşallah "bir forumda en fazla ne kadar alıntı yapılır"ı denemiş gibisin :))

birikim çılgınları bugün bi güne daha dahil oldum,100 tllik,6 kişi ama olsun bi kerede 500 tl güzel miktar
böylece ayda 400 tlyi güne vereceğimden birikim yapacak bir şey kalacak mı bilmem.
elimden geldiğince biriktireceğim artık ama nisanda 500,haziranda 2700 tl gelmiş olacak onun için güzel.

birikim çılgınları bugün bi güne daha dahil oldum,100 tllik,6 kişi ama olsun bi kerede 500 tl güzel miktar
böylece ayda 400 tlyi güne vereceğimden birikim yapacak bir şey kalacak mı bilmem.
elimden geldiğince biriktireceğim artık ama nisanda 500,haziranda 2700 tl gelmiş olacak onun için güzel.

harikasınnnnnnnnnnnnn bitanem bereketli olsun inşallah :nazar::nazar::nazar:

oh oh hayırlı bırıkımler burda ole olsa hemencık adım atcam ama cok gelıyor mıllette 100 100 50 ye gırıyorlar 18 kısı :KK70: bakalım belkı olur olmazda bende kendı kendıme gun yapcam :KK70:

X