Kirli Çıkılar )))

karalahana sayesinde bütün yazılanları okudum :KK1:
ellerine sağlık canım :KK3:

slm kızlar,
bugün bende attım kumbarama biraz para,
ay sonu kumbarayı döküp içindekileri saymakta ayrı zevkli oluyor..
farmasicim bildirimleri ayın 30 undamı yapıyoruz cnm..
bu ayki birikimim tamam benim..sana özelden mesaj atıcam.. bankadaki tl mi saymadan altın birikimlerimi yazdırmak istiyorum..
lady senin yorumlarını bende zevkle okuyorum cnm harikasın..

oh oh hayırlı bırıkımler burda ole olsa hemencık adım atcam ama cok gelıyor mıllette 100 100 50 ye gırıyorlar 18 kısı :KK70: bakalım belkı olur olmazda bende kendı kendıme gun yapcam :KK70:

ben de güne falan ilk defa katılıyorum bakalım nasıl olacak.
ev hanımcıkları napsınlar ancak ona güçleri yetiyordur, benimkiler hep işli güçlü insanlar, çift giren bile var.

aa süper bi başlıkmış, daha önce hiç görmemiştim :)
ben kk'da kilo verdim, dertleştim, sorularıma cevap buldum. şimdi tam da birikim yapmaya başladığım bi dönemde bu topiği bulmak çok iyi oldu, süper denk geldi :) ama yazdıklarınızın hepsini okuyamadım, biri bana topikte nasıl paylaşım yapıldığını, ne zaman bildirim yapacağımı açıklayabilir mi, ben de aranıza katılmak istiyorummm :KK3:

slm kızlarr,işten eve gelene kadar dolmuşta uyuyakalmışım garajda herkes inmiş bana geldik diyen olmamış insanoğlundan bazen nefret ediyorum,en son adamın turu bitti diye köyüne gidecekken karısı farkedip uyandırdılarr nerde olduğumu şaşırmışım,hiç böyle şeyler yapmazdım ama yol beni çok yoruyor çokkk:KK1:birsürü bozuğum vardı çantamda işten gelirken pazara uğrayıp birazını harcadım meyve sebze için kalanları kumbaraya attım

Son düzenleme:
slm kızlar,
bugün bende attım kumbarama biraz para,
ay sonu kumbarayı döküp içindekileri saymakta ayrı zevkli oluyor..
farmasicim bildirimleri ayın 30 undamı yapıyoruz cnm..
bu ayki birikimim tamam benim..sana özelden mesaj atıcam.. bankadaki tl mi saymadan altın birikimlerimi yazdırmak istiyorum..
lady senin yorumlarını bende zevkle okuyorum cnm harikasın..

canım her ayın en geç 30-31 ne kadar bildirim yapıyoruz

ben de güne falan ilk defa katılıyorum bakalım nasıl olacak.
ev hanımcıkları napsınlar ancak ona güçleri yetiyordur, benimkiler hep işli güçlü insanlar, çift giren bile var.

ahh canmm ahh sen asıl onlardan korkk ne kadınlar war bızımkınlerde 2-3 lu gırıyorlar ama yas ılede alakalı aslında benımkı 100 e gıren yok 75 50 gıdıyorlar belkı 3 gunlerı yuksektırde 45-50 yaslarla gelıp gıtmem zor olur skılırım yanı benım ıstedıgım 6 kişi olcak 100 den olcak heemencık bıtcek onlar bırazda işin gezmelerınde ben bırıkımındeyım bakalım hafta sonu okul arkadaslarla buluscaz belkı ıstedgım sekılde olur

ahh canmm ahh sen asıl onlardan korkk ne kadınlar war bızımkınlerde 2-3 lu gırıyorlar ama yas ılede alakalı aslında benımkı 100 e gıren yok 75 50 gıdıyorlar belkı 3 gunlerı yuksektırde 45-50 yaslarla gelıp gıtmem zor olur skılırım yanı benım ıstedıgım 6 kişi olcak 100 den olcak heemencık bıtcek onlar bırazda işin gezmelerınde ben bırıkımındeyım bakalım hafta sonu okul arkadaslarla buluscaz belkı ıstedgım sekılde olur

bak evet o olay olabilir ben oturmalı kalkmalı sevmem, annem de şimdiye kadar 1 kere katıldı ve hiç hoşlanmadı o durumdan.
ben de hoşlanmam, bi haftasonum var onu da bu şekilde geçiremem.
zaten bizim günlerde erkekli-kadınlı öyle bi durum yok.
inşallah sen de gönlüne göre bi birikim günü bulursun.

gunaydin kizlar.

ben de birikimimi listeye yazdirmak ve sizinle birlikte birikim yapmaya baslamak istiyorum, bana yardimci olur musunuz?
topigin ne sekilde ilerledigine dair fikir verir misiniz? biriktirdiginiz para miktarini kumbaraya attikca mi yaziyosunuz, yoksa ayin sonunda ne kadar biriktirdiginizi mi yaziyosunuz? ne zamanlar bildiriyoruz? biraz okumaya calistim ama cok sayfa var, bitiremedim :KK43:

karalahana maşallah "bir forumda en fazla ne kadar alıntı yapılır"ı denemiş gibisin :))

evet canım arada yaparım böyle rekor denemeleri...:KK23::KK23:

birikim çılgınları bugün bi güne daha dahil oldum,100 tllik,6 kişi ama olsun bi kerede 500 tl güzel miktar
böylece ayda 400 tlyi güne vereceğimden birikim yapacak bir şey kalacak mı bilmem.
elimden geldiğince biriktireceğim artık ama nisanda 500,haziranda 2700 tl gelmiş olacak onun için güzel.

hayırlı olsun canım...:KK54:

karalahana sayesinde bütün yazılanları okudum :KK1:
ellerine sağlık canım :KK3:

sen iste ben ara sıra yaparım yine...:21:

slm kızlarr,işten eve gelene kadar dolmuşta uyuyakalmışım garajda herkes inmiş bana geldik diyen olmamış insanoğlundan bazen nefret ediyorum,en son adamın turu bitti diye köyüne gidecekken karısı farkedip uyandırdılarr nerde olduğumu şaşırmışım,hiç böyle şeyler yapmazdım ama yol beni çok yoruyor çokkk:KK1:birsürü bozuğum vardı çantamda işten gelirken pazara uğrayıp birazını harcadım meyve sebze için kalanları kumbaraya attım

ay evet ya bende çok acırım öyle otobüste uyuyakalanlara,ama bir şekilde söylemeye çalışırım yazık değil mi.
bu insanlık çok acaip bir şekle bürünüyor gittikçe.
Allah kolaylıkalr versin canım...:KK19:

gunaydin kizlar.

ben de birikimimi listeye yazdirmak ve sizinle birlikte birikim yapmaya baslamak istiyorum, bana yardimci olur musunuz?
topigin ne sekilde ilerledigine dair fikir verir misiniz? biriktirdiginiz para miktarini kumbaraya attikca mi yaziyosunuz, yoksa ayin sonunda ne kadar biriktirdiginizi mi yaziyosunuz? ne zamanlar bildiriyoruz? biraz okumaya calistim ama cok sayfa var, bitiremedim :KK43:

canım hoşgeldin.
herkes elinden geldiğince imkanları ne kadar izin veriyorsa bir ay boyunca istediği şekilde birikim yapıyor.
altın ,para,dolar nasıl isterse.
ay sonları farmasi arkadaşımıza özel mesajla ay içindeki birikimi yazıyoruz.
oda listeye ekliyor canım.
bildirimden öncede kenara atabildiklerimi burda sohbet babında paylaşıyoruz.

:13:

ben de bildirim yapmak istiyorum, şimdiden söyleyebiliyo muyuz? bi de burdan mı yazıyoruz, özel msj mı atıyoruz? daha yeniyim de anlamaya çalışıyorum :KK17:

gunaydin kizlar.

merhaba canım

birikimlerimizi herkes kendi gerçeklerine göre istediği miktarda ve şekilde yapıyor.
ve de ay sonunda özelden mesaj atıyorsunuz bana o kadar.
şimdiden bereketli birikimler yapabilmen dileğiyle ... hoşgeldin canım :KK19:

Günaydın kızlar
97 TL den 2 gram altınımı aldım :KK16:
bu hafta 2 gram daha almayı düşünüyorum :KK16:
Hepinize bol,bereketli birikimlerrr :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

birikim çılgınları bugün bi güne daha dahil oldum,100 tllik,6 kişi ama olsun bi kerede 500 tl güzel miktar
böylece ayda 400 tlyi güne vereceğimden birikim yapacak bir şey kalacak mı bilmem.
elimden geldiğince biriktireceğim artık ama nisanda 500,haziranda 2700 tl gelmiş olacak onun için güzel.
ooyy maşallah bende bır tane daha bulsam gırerım valla seve seve ınsanı gaza getırıyor
bzıımkılerde oturmalı degıl buarada

Günaydın kızlar

ooh hayırlı olsun uyguna almısın

Günaydın kızlar

Allah bereket versin kuşum,ben de dün 98 tlden 3 gr sattım yeni katıldığım gün için.
ama Allah büyük bak bu ay banka promosyonu yatacakmış, ben de ay sonunu nasıl getireceğim diye düşünüp duruyordum.

X