Sğaolun kızlar içime bir nebze su serptiniz.
ayy bırakmam seni artık
şaka şaka...
dediğin doğru. benim kayınvalidem 50 yaşında ve lise mezunu. Allah var babası ve kardeşleri öyle efendi insanlar ki. annesi de başhemşireymiş zamanında. dedeleri de paşa filanmış. bizim kayınvalide okumuş okumasına ama 17 yaşında evlenmiş. üstüne de 4 çocuk.diğer kardeşleri meslek sahibi olmuş bu olamamış. böylelikle zamanla bunalımı hastalığa kadar ilerlemiş. işte akşama kadar facede takılır, sahte isimler açar pkk sitelerinde ağzına geleni sayar...
kayınpederim de dindar bir insan kayınvalidem ve ailesi ise öyle değil. bu yüzden mutsuz bi evliliği var. ama kimse onu zorla evlendirmemiş ki. ama bilmiyorum ki böyle durumları yaşayan herkes etrafa zulüm mü çektirir.
helal olsun sana be..
Allah razı olsun canım.maksadım derdimle sizi hüzünlendirmek değildi bana dua et bu benim için en büyük destek olur. ama son cümlelerin benim için çok önemli düsturlardı sağolasın.
kayınpederim de hep beni öyle teselli eder. ya ben bir ömür geçirdim der. sen iki yılda hemen pes ettin der bazen.
tartıyorum biçiyorum işin içinden çıkılmıyo. hakkaten"çözümsüz vaka"
ama varya şu yazdıklarımızı bir okusa duman eder buraları ortada kk bile kalmaz biliyor musunuz
gözümde büyütmüyorum öyle biri işte siz anlayın.