Kirli Çıkılar )))

herneyse ben param olunca ınşallah bebegım ıçın yıne altın bırıktırcem şu an borçlarımız oldugu ıçın boyle bışey yapamıyorum.
Allaha emanet olun allah tum ev almak ısteyenlere nasıp etsın ınşallah

HAYIRLISI olsun oncelıkle bende en ıyıs ceyrekle baslıcam ıse düşşsnde altın ole yapıcam

ben 103,93 ten almıştım .
1690 dan öğlen ben de yarısını sattım
ladyfogtan öğrendiğim şekilde dolar/altın arbitraj yaptım
1678-1680 den sattım 18.00 e doğru.
şu an 0,03 gr arttı altınım
fena sayılmam yani başlangıç için..

ladyfog herşeye bakmaya çalışıyorum
ama senin dediklerin çok değerli benim için
sen merak etme her şey olabilir denemedeyim zaten
yardımların için Allah razı olsun, kazancın bol olsun:nazar:

ben 103,93 ten almıştım .
1690 dan öğlen ben de yarısını sattım
ladyfogtan öğrendiğim şekilde dolar/altın arbitraj yaptım
1678-1680 den sattım 18.00 e doğru.
şu an 0,03 gr arttı altınım
fena sayılmam yani başlangıç için..

ladyfog herşeye bakmaya çalışıyorum
ama senin dediklerin çok değerli benim için
sen merak etme her şey olabilir denemedeyim zaten
yardımların için Allah razı olsun, kazancın bol olsun:nazar:

Bu rakamdan aldın değil mi?

merhaba kızlar sonunda pc başına oturabildim az da olsa ama hemen çıkacağım malum akşam hazırlıkları için
yazdıklarınızı da inşallah akşam yemeğinden sonra dinlenirken okurum.

bugün 10 gr daha altın aldım Allah bereket versin . böylece ekim ayına ait altın alma işimi de sonlandırmış oldum :KK34: Darısı kasım ayına inşallah .
böylelikle ekim ayında 24 gr altın 2 çeyrek altın almış oldum ve biraz da para kaldı yanıma .

herkesin birikimi hayırlı olsun kimler neler yazmış çok merak ediyorum ama zaman kısıtlı ne yapalım sağlık olsun kirli çıkılarımmmmm benimmmmmmmmmmm:KK16:

canım kurban parasını ayırmadın sanırım değil mi?
daha kesin değil dimi maaşı erken verecekleri

hepinize hayırlı ve bol birikimli haftalar kızlar:21: yanlış anlaşılmasını istemem ama listeye bu topiğe başladıktan sonraki birikimlerimizi yazdığımızı sanıyordum ben. bazı arkadaşlar 10 senelik birikimlerini eklemişler listeye. mutlaka hepimizin yıllar öncesinde başladığımız başka altın, tl birikimlerimiz vardır. bence buradaki listeye bu topikten sonraki birikimleri yazalım. tarihiyle yazmak çok güzel fikir. ben bu topikteki birikimlerime 06 2011 den itibaren başladım. farmasiciğim bana da tarih ekleyebilir misin canım rica etsem:KK71:
birikimleri bildirme tarihi konusunda seninle aynı fikri paylaşıyorum canım .
kaç yıllık birikimlerimiz var hepimizin hepsini tabloda yazacak olsak bence de komik tuhaf saçma ne dersen de işte öyle olur en güzeli bu topiği keşfettiğimiz andan itibaren olmalı.:KK34:

ladyfog, farmasi nerelerdesiniz? altınla ilgili şu sıralar ne olur ne düşünüyorsunuz? çıkışa doğru mu gider bu seviyelerde kalır mı yoksa yeniden düşer mi?
canım ben bu hafta bir miktar da olsa yükseliş bekliyorum
ama nasılsa uzun vadeli düşündüğüm için sıkıntı yok yani:KK34:

Farmasi :KK70: cok özür arka sayfaları okudum cuamdan beri
ben ayın 30 bıldırım yapayım ozel mesajla sana
bende arkadaslara katılıyorum benımde gecmıs donemde bır daırem var :nazar: :nazar: Allah herkeze nasip etsin
benden sımdıden sonrasını baz alıyorum cunku
lütfen su soruma bırı yanıt verebılırmı akıl ıstıyorum
yaklaşık 10 aylık bi yatırırım olacak evlilik için
bunu döviz oalrakmı(maasımı döviz alıyroum) türk parası olarak vadelıde mi yoksa gr altın şeklindemi yapsam ?
altın uzun vadede getirisi olan bişeymi
sonucta ben üç beş bişide getirsin kaybetmesin değer diye düşünüyorum
canım madem sormuşsun ben fikrimi söylüyorum
ben faize karşıyım .
ben olsam yatırım yaparken altın döviz emlak vs tercih ederim.
karar elbette senin bitanem :KK34:

anaammm :KK52:ben topiğe gelene kadar yeni topik açılmış ismine de bayıldım:21:hayrlı olsun hepimize gecen hafat ıs te cok yogundum kızlar hıc gıremdım ıns bu hafta daha düzenli gelirim.Bu arada ben haftasonu bileziğimi aldım bahsedıyordum gün parama alıcakm dıye üstüne de bu ay maasımda ekstralar vardı onu koydum kalanını da eşim kredi kartından çekti 30 grlık bı bılezıgım oldu:21:gramı 95 e geldı yalnız ben bu bırıkımı bıldırıme nası koycam yada koycakmıyım farmasi canım bilgilendirirsen sevınırm ona göre yapayım bıldırımı ay sonunda :KK34: sizlerde ıyısınızdır ınsallah bırıkımler nasıl bakım:KK23:
hoşgeldin bitanem bileziğin hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan
onu bilezik gr yazan bölüme 30 gr olarak eklerim canımmmmmmmmm:KK34:

Sabah bir miktar altını dolara çevirdiğimi söylemiştim.
Ons fiyatı beklediğim kadar düşmedi ancak dolar akşam üzeri arttığı için o parayı tl ye geçerek değerlendirdim.
Yarın altın ya da dolar hangisi düşerse onu alacağım.:)Bu arada farmasi hayırlı olsun birikimin.:)

merhaba canım alım satımların hayırlı uğurlu bereketli olsun :KK34:
çok teşekkürler ederim. :KK19:

Bu ay maaşımı ezip geçeceğim. :) Bin tl lik gr altın alacağım sadece.Geri kalanını kötü emellerime alet edeceğim. :)

canım kurban parasını ayırmadın sanırım değil mi?
daha kesin değil dimi maaşı erken verecekleri

canım Rabbime sonsuz şükürler olsun ki kurbanlık parasını da ayırdım.:KK34:
kasım maaşı erken yatarsa da altın alırım artık duruma göre :KK34:

iyi akşamlar kızlar
bende evde tutumlu olma kampanyası başlattım :KK53:
markete gitmeden önce ne eksikse kağıda yazıyorum markete gidip her mnüme gelene saldırmıyorum ne lazımsa onu alıyorum
eve gelince bi kağıda ne harcadığımı nereye harcadığımı not ediyorum market fişlerinide kağıda zımbalıyorum bakalım ay sonuna kadar nasıl gidicem :KK6:

ve bozukluklarıda hemen kumbarama atıyorum şimdiden 20 tl olmuş bile :KK8:

Kızlarrr :KK52:
geçen hafta 98 TL den aldıgım gramı bugün 101 tl den sattım 3 lira kar elde ettim :KK16:
O kadar anlık olduki herşey satmamla birlikte 97 ye kadar düştü :KK9: Tam zamanında satmışım :KK16:
Bu hafta sanırım yükselicek birazcık
Kendime hedef koydum 99-100 TL arasında bir değer olursa 3-4 gram altın alıcam inşallah bu haftaa :KK16:

geçen hafta 98 TL den aldıgım gramı bugün 101 tl den sattım 3 lira kar elde ettim :KK16:
O kadar anlık olduki herşey satmamla birlikte 97 ye kadar düştü :KK9: Tam zamanında satmışım :KK16:
Kendime hedef koydum 99-100 TL arasında bir değer olursa 3-4 gram altın alıcam inşallah bu haftaa :KK16:
hayırlı olsun..
o kadar kısa süreliğine bilerek mi almıştın yoksa ihtiyaç olunca mı sattın?
çünkü yine de o kadar kar için satılmaz yeri gelince oo kaç katlar inşallah.

hayırlı olsun..
o kadar kısa süreliğine bilerek mi almıştın yoksa ihtiyaç olunca mı sattın?
çünkü yine de o kadar kar için satılmaz yeri gelince oo kaç katlar inşallah.

Yok canım 1 gram almıştım zaten çıkınca sattım bu hafta toplu almayı düşünüyorum. 1-2 senede satmayı düşünmüyorum uzun dönemlik bi yatırım olucak yani canım. Sadece hesaptaki nakitimi yuvarlamak istedim 97 lira nakitim vardı 200 lira yaptım onu cnm :KK9: Batıodu gözüme çünkü

canım Rabbime sonsuz şükürler olsun ki kurbanlık parasını da ayırdım.:KK34:
kasım maaşı erken yatarsa da altın alırım artık duruma göre :KK34:

hayırlı olsun canım Allah bereket versin kurbanlarını kabul etsin inşallah.
bizim bu ay ekstra baya çıktı. şimdiye kadar 4,5 gr aldım bakalım hayırlısı..

ALLAH bereket versin...bol paralı sağlıklı günler..biriktirdikleriniz hayırlara vesile olsun inşallah..

Hayırlıı olsunnnn :KK16: Bereketli olsunn :KK16:

amin hepimizinki inşallahh...
bi heves yine bi eve niyetlendik bakalım ama sonuç ne olacak inşallah hayırlıdır nasip olur yine hüsrana uğramayız.
bi inşaat firması. 40-50 bin peşin vercez geri kalanı 36 aya kadar bölüyorlarmış ama belki biz 2 yılda öderiz.
binada 2 tane daire kalmış satılmadık. tabi eşimi ikna edene kadar yetişebilirsek. daha hiç başlanmamış ama martta teslim ediyorlarmış. yap-sat işi yani..
dua edin kızlar...

Son düzenleme:
amin hepimizinki inşallahh...
bi heves yine bi eve niyetlendik bakalım ama sonuç ne olacak inşallah hayırlıdır nasip olur yine hüsrana uğramayız.
bi inşaat firması. 40-50 bin peşin vercez geri kalanı 36 aya kadar bölüyorlarmış ama belki biz 2 yılda öderiz.
binada 2 tane daire kalmış satılmadık. tabi eşimi ikna edene kadar yetişebilirsek. daha hiç başlanmamış ama martta teslim ediyorlarmış. yap-sat işi yani..
dua edin kızlar...

Çok sevindim, hayırlı olsun.:KK34:

kızlarr cumartesi 3150 liralık bi ödeme aldım 150 lirasını kendime haftalık olarak aldım 3bini bi kenara koydum şimdilik ne olacağı belli değil. aslında bnm her ay 1000 lira biriktirme hedefim vardı bu para da agustos-eylül-ekim için olan birikim olacak ancak kurbn geliyor ve benim 2 aydır bi türlü alamadığım 1400 liralık bi ödeme var onu öderlerse kurbanı ordan alcam ödemezlerse mecburen elimdeki paradan. üff ya işi yaptırırken hiç de gelecek ay sonraki ay demiyorlar öderken niye böyle bunlar?? ödeme alacağım firma ile çarşamba görüşecem bakalım ne diyecekler.
bugün buradaki istişaremizin sonucu olarak sanırım ben garantiden hesap açacam vadeli olarak tl/altın dolar ve euro herşeyi oraya toplayıp takip edecem tek yerde olması en kolayı gibi görünüyor.

öncelikle hayırlı dileklerde bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.:KK16:. Alllah hepimiz hakkında en hayırlısını versin

sadece oratamın gerilebilceğini hissettim o kdar, yoksa kimsenin bu niyette olmadığına eminim.
Dediğin gibi aslında çoğu kişi neyin ne olduğunu biliyor. Vee herkes kendi kararını veriyor bu konuda. Son cümlene de aynen katılıyorum =)

Bu arada twent senin konu arada kaynadı canım. Belki bana kızacaksın ama yine de yazmak istiyorum. Eşinin yeni işi maaş bakımından iyi, yeni konumu da iyi ama bana kalırsa çalışma saatleri çook kötü. Yani sizin eviniz arabanız olmasa bir süreliğine bu sıkıntıya katlanın derim ama bunlara sahipken artı bir ev almak için senin eşinle ve eşinin çocukları ile çok çok az birlikte olacak olması... İşte bu konuda ben senin yerinde olsaydım kabul etme bu işi derdim eşime. Tabi karar sizin. Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun....

yorum için teşekkürler bitanem :13::13::13::13:
twent bence Yusum'un yazdıklarını oku bence de haklılık payı yüksek cümleler kurmuş
sabah 07 :00 akşam 23 :00 zor ya Allah enişte beye sağlık sabır versin .:KK16:

kızlar yazdıklarınız için çok saolun, aslında çok ama çok haklısın..Zaman geçiyor çocuklar büyüyor ve babayı hep az vakitte gördüler.. bende aynı şekilde .. eşim kendi işini yaparkende gece yarılarında gelirdi.. ama yokluğuda gördüm, parasızlık çok zor,bunu birebir yaşadım çok kötü günler geçirdim.. eşimin iflasından sonra bunalıma girdim.. ailemin deseteği olmasaydı bilmiyorum napardık.. Bi şekilde toparlandık çok şükür.ALlah sıkıntıda olan herkese yardım etsin.
eşim bu teklifi kabul etmeseydi yine bu saatlerde geliyordu malesef market olduğu için, özel sektör malesef parayı çok verince çalışma saatini çok tutuyorlar.. Eşim konuşmuş zaten ailem var çocuklarım var diye haftada bir gün izin akşam da sabah 9, akşamda 9 çıkış olacak ama eve gelmesi yine9,30 10 bulur..
Şu anki evimizi annemler aldılar saolsunlar..O yüzden bir tane daha almak istiyoruz yaşımız gençken çocuklarımız küçükken, çalışmalıyız... Birde garantimiz yok özel sektör de malesef bu şansı değerlendirmek en doğrusuydu.Maaşta 2800 anlaşmışlar Allaha çok şükür bende 1100 alıyorum benim aldığımla geçinip eşiminkini artırmayı düşünüyoruz.Akarken doldurmak lazım. Allah sağlık sıhhat versin herkese ..

iyi akşamlar kızlar
bende evde tutumlu olma kampanyası başlattım :KK53:
markete gitmeden önce ne eksikse kağıda yazıyorum markete gidip her mnüme gelene saldırmıyorum ne lazımsa onu alıyorum
eve gelince bi kağıda ne harcadığımı nereye harcadığımı not ediyorum market fişlerinide kağıda zımbalıyorum bakalım ay sonuna kadar nasıl gidicem :KK6:

ve bozukluklarıda hemen kumbarama atıyorum şimdiden 20 tl olmuş bile :KK8:
bence de en güzeli listesiz alışverişe çıkmamak:KK34:
hayırlı olsun canım:KK34:
hayırlı olsun canım Allah bereket versin kurbanlarını kabul etsin inşallah.
bizim bu ay ekstra baya çıktı. şimdiye kadar 4,5 gr aldım bakalım hayırlısı..

amin bitanem amin
Allah hepimizin kurbanlarını kabul etsin şimdiden inşallah.
altınların bereketli olsun:KK19:

X