Kirli Çıkılar )))

sabahtan beri hatım ettim sayfaları neredeyse hemen üyelik açtım :nazar: neler öğrendim neler bende birikim yaptıgımı sanıyordum meğerse benden daha kirli cıkılıar varmıs :KK52:

Herkese merhaba,

Ben altindan cok zarar ettim ya 😔 Ben oyle yatirim yap bekle insani degilmisim bunu ogrendim. 95'den alip, 85'lerde bozdurdum. Param da kaldi oyle dovize yonelmek de istemiyorum. Keske bozdurmak icin bekleseydim. Bu ara gereksiz de para harcar oldum. Kirli ciki oldugum zamanlari hatirlamam gerekiyor yineee 😎😎😎

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben evvel zaman önce yazmışım :) buraya
Benim bilezik 4 oldu + bir atam var
birikime devam...

Ben çok sevdim bu birikim işini bişi alırken elim titriyo cimrimi oldum ne :KK9:

Kızlar 91 tl elektrik faturası gelmiş ya... :KK25: 1 değil 2 değil bu kaçıncı okadarda dıkkat edıyorum bi gelıyor 30-40 tl bı gelıyor 90 tl ya elektırık sobası yok kettlem bıle yok sohben yok bişey yok ne bu allahınızı severseniz yaaa eşimle aram açılıyor yanlışlık varmıdır sizce olabılıyomu böyle şeylerrr :26:

Kızlar 91 tl elektrik faturası gelmiş ya... :KK25: 1 değil 2 değil bu kaçıncı okadarda dıkkat edıyorum bi gelıyor 30-40 tl bı gelıyor 90 tl ya elektırık sobası yok kettlem bıle yok sohben yok bişey yok ne bu allahınızı severseniz yaaa eşimle aram açılıyor yanlışlık varmıdır sizce olabılıyomu böyle şeylerrr :26:

Elektrik tarifeniz 3 akilli tsrife mi? Yani 22 fen sonra uygun olan ise ?

Kesinlikle değiştirin bu tarifeti akilli yani 3 lu tarife de sabah normal fiyat üzerinden eleemktrik hesaplanıyor, 5 ile 22 arasi normalden 2 kati üzerinden hrsaplaniuor ( ki en çok elektrik bu saatlerde harcaniuor ) gece de 22 den 8 e kadar , sabah 8 -17 arasından yari fiyata hesaplanıyor ama biz bunu pek kullanamıyoruz. Aslında kim aksam 22 den sonra utu yapiuor ki ??? Bir belki camaair yikanir.

Tekli tarife yr tedasa gidip dilekçe vererek geliyorsunuz. Ve yüzde otuz daha düşük geliyor fatura biz ddeğiştirdik.

Sizde bir tekliyi deneyim derim ya da 22 den sonra utu, elektrik supugesi, camsir yikma ve TV izlemeyi yapin ehehe

Elektrik tarifeniz 3 akilli tsrife mi? Yani 22 fen sonra uygun olan ise ?

Kesinlikle değiştirin bu tarifeti akilli yani 3 lu tarife de sabah normal fiyat üzerinden eleemktrik hesaplanıyor, 5 ile 22 arasi normalden 2 kati üzerinden hrsaplaniuor ( ki en çok elektrik bu saatlerde harcaniuor ) gece de 22 den 8 e kadar , sabah 8 -17 arasından yari fiyata hesaplanıyor ama biz bunu pek kullanamıyoruz. Aslında kim aksam 22 den sonra utu yapiuor ki ??? Bir belki camaair yikanir.

Tekli tarife yr tedasa gidip dilekçe vererek geliyorsunuz. Ve yüzde otuz daha düşük geliyor fatura biz ddeğiştirdik.

Sizde bir tekliyi deneyim derim ya da 22 den sonra utu, elektrik supugesi, camsir yikma ve TV izlemeyi yapin ehehe

bu tarifeyi biliyorum canım ama keske oyle olsa malesef sayacımız eski sayaç yani tarifemiz sabit..

benim aradığım site burasıymışş başlığın adını unutmuşumm bu site harika ama ben bir türlüü beceremedimm biriktirmeyii

Dantecim Adana da var onlardan
karabiber de Adana dandır belki
ben de hamilelik için üst aldım oradan 10 tl bluz, 15 tl hırka idi
bluz koton'un aslında ufak defoluları satıyor o mağaza ama bizim göremeyeceğimiz şeyler oluyor
misal konulacak cep normal bulunması gereken yere göre yarım santim kaymış oluyor onu defolu diye ayırıyorlar
bir ara zara nın gömleklerini aldıydım ordan 10 tl-5 tl idi
bir çeşit sosyete pazarının mağaza hali diyelim
ama süper 13-15 yaş grubunun giyeceği şeyler var baskılı tşörtler falan
Türkiye ye girmeden önce h&m çok olurdu mesela
şu an stradivarius ve bershka ve koton oluyor
o minvalde yerler vardır senin oralarda da mutlaka

kaç ay önce yazmışım tesadüf bu siteyii yenii buldum unutmuşum buraya yazdığımıı
evet adanada yaşıyorumm benn
baraj yolundakii şubesinii kullanıyorumm,aslında oraya gidipte seçemeyen de çok fazla ,amaben kızımınn yaşına uygun olanları alıyorum dediğiniz gibii

Son düzenleme:
kaç ay önce yazmışım tesadüf bu siteyii yenii buldum unutmuşum buraya yazdığımıı
evet adanada yaşıyorumm benn
baraj yolundakii şubesinii kullanıyorumm,aslında oraya gidipte seçemeyen de çok fazla ,amaben kızımınn yaşına uygun olanları alıyorum dediğiniz gibii

ben de gazipaşa ya yakın olana gidiyorum
geçen gene gittim bluz aldım
hamilelikten önce daha az gidiyordum günlük spor t-shırtleri falan alıyordum
hele şimdi tam dadandım
hamileyim çünkü aldığım şey daha sonra giyilemeyecek
hamileler için iş kıyafetleri pahalı
çoğu hamile kıyafetini de beğenmiyorum zaten
bu sene moda da müsait üstler genelde bol
medium alıyordum karnım çok büyüdü large a geçtim
sen sağ ben selamet

merhaba bende aylar önce sizlerden fikir alıp para biriktirip 2 bilezik ufak tefen altın yaptım. ama o kadar emeğimi bir hırsız gelip çaldı çok üzgünüm. para falan biriktirmeyeceğim artık :KK43: emeklerim gitti hep üstelik borcumda vardı bilseydim kendi borcumu kapatırdım. Dikkat edin sağlam yere koyun gerekirse bankaya koyun evde birşey bırakmayın :KK43::KK5::KK5::KK5:

merhaba bende aylar önce sizlerden fikir alıp para biriktirip 2 bilezik ufak tefen altın yaptım. ama o kadar emeğimi bir hırsız gelip çaldı çok üzgünüm. para falan biriktirmeyeceğim artık :KK43: emeklerim gitti hep üstelik borcumda vardı bilseydim kendi borcumu kapatırdım. Dikkat edin sağlam yere koyun gerekirse bankaya koyun evde birşey bırakmayın :KK43::KK5::KK5::KK5:

geçmiş olsun canım

senin adına üzüldüm
ve de evde birikim olmaz zaten nereye gitse insanın gözü arkada kalır

Çok geçmiş olsun... Aslında haklısın bankada saklamak gerek ama yine de hepimizin evinde az da olsa birşeyler var.

geçmiş olsun canım

senin adına üzüldüm
ve de evde birikim olmaz zaten nereye gitse insanın gözü arkada kalır

Çok geçmiş olsun... Aslında haklısın bankada saklamak gerek ama yine de hepimizin evinde az da olsa birşeyler var.

sağolun kızlar... :KK14: işte bende ufak tefek dedim. ama gidince diyorsunuz ben takmaya bozdurmaya kıyamadım. alan gitti yiyor. o yüzden ya hep yanınızda taşıyın yada evde tutmayın.

Merhaba undan sonra bende aranjzdayim yillardir arada size bakarak motive olup birikim yapmaya calisiyorum iyiki varsiniz ama bundan sonra bunu biraz daha sistemli hale getirmeye karar verdim kadro bekleyen atanamamis bir ogretmenim bu arada :) 20 aylik bir kizim var simdilik hedefim ayda yarim altin yapmak umarim basaririm :KK66:

Merhaba kirli çıkılar müsayitseniz bir uğrayayım dedim bende bu ay yeniden birikime başladım birikimler olsun inş...

X