- 6 Ağustos 2010
- 38.785
- 68.047
peki hangisinden daha cok kaarın oluyo canım
hiçbirinden zararım olmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peki hangisinden daha cok kaarın oluyo canım
hiçbirinden zararım olmadı
arkadaşlar altın almak avantajlı mı şuan:44:
Kızlar 91 tl elektrik faturası gelmiş ya... 1 değil 2 değil bu kaçıncı okadarda dıkkat edıyorum bi gelıyor 30-40 tl bı gelıyor 90 tl ya elektırık sobası yok kettlem bıle yok sohben yok bişey yok ne bu allahınızı severseniz yaaa eşimle aram açılıyor yanlışlık varmıdır sizce olabılıyomu böyle şeylerrr :26:
Elektrik tarifeniz 3 akilli tsrife mi? Yani 22 fen sonra uygun olan ise ?
Kesinlikle değiştirin bu tarifeti akilli yani 3 lu tarife de sabah normal fiyat üzerinden eleemktrik hesaplanıyor, 5 ile 22 arasi normalden 2 kati üzerinden hrsaplaniuor ( ki en çok elektrik bu saatlerde harcaniuor ) gece de 22 den 8 e kadar , sabah 8 -17 arasından yari fiyata hesaplanıyor ama biz bunu pek kullanamıyoruz. Aslında kim aksam 22 den sonra utu yapiuor ki ??? Bir belki camaair yikanir.
Tekli tarife yr tedasa gidip dilekçe vererek geliyorsunuz. Ve yüzde otuz daha düşük geliyor fatura biz ddeğiştirdik.
Sizde bir tekliyi deneyim derim ya da 22 den sonra utu, elektrik supugesi, camsir yikma ve TV izlemeyi yapin ehehe
Dantecim Adana da var onlardan
karabiber de Adana dandır belki
ben de hamilelik için üst aldım oradan 10 tl bluz, 15 tl hırka idi
bluz koton'un aslında ufak defoluları satıyor o mağaza ama bizim göremeyeceğimiz şeyler oluyor
misal konulacak cep normal bulunması gereken yere göre yarım santim kaymış oluyor onu defolu diye ayırıyorlar
bir ara zara nın gömleklerini aldıydım ordan 10 tl-5 tl idi
bir çeşit sosyete pazarının mağaza hali diyelim
ama süper 13-15 yaş grubunun giyeceği şeyler var baskılı tşörtler falan
Türkiye ye girmeden önce h&m çok olurdu mesela
şu an stradivarius ve bershka ve koton oluyor
o minvalde yerler vardır senin oralarda da mutlaka
kaç ay önce yazmışım tesadüf bu siteyii yenii buldum unutmuşum buraya yazdığımıı
evet adanada yaşıyorumm benn
baraj yolundakii şubesinii kullanıyorumm,aslında oraya gidipte seçemeyen de çok fazla ,amaben kızımınn yaşına uygun olanları alıyorum dediğiniz gibii
merhaba bende aylar önce sizlerden fikir alıp para biriktirip 2 bilezik ufak tefen altın yaptım. ama o kadar emeğimi bir hırsız gelip çaldı çok üzgünüm. para falan biriktirmeyeceğim artık emeklerim gitti hep üstelik borcumda vardı bilseydim kendi borcumu kapatırdım. Dikkat edin sağlam yere koyun gerekirse bankaya koyun evde birşey bırakmayın
merhaba bende aylar önce sizlerden fikir alıp para biriktirip 2 bilezik ufak tefen altın yaptım. ama o kadar emeğimi bir hırsız gelip çaldı çok üzgünüm. para falan biriktirmeyeceğim artık emeklerim gitti hep üstelik borcumda vardı bilseydim kendi borcumu kapatırdım. Dikkat edin sağlam yere koyun gerekirse bankaya koyun evde birşey bırakmayın
geçmiş olsun canım
senin adına üzüldüm
ve de evde birikim olmaz zaten nereye gitse insanın gözü arkada kalır
Çok geçmiş olsun... Aslında haklısın bankada saklamak gerek ama yine de hepimizin evinde az da olsa birşeyler var.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi