Kirli Çıkılar )))

ne guzel bıyermıs bu sayfa bayıldddııııımmmmmmmmmmmmmm

pek kırlı cıkı değilimdir ama olmam lazımmmmmmmmmmmm

merhaba kızlar,

bende yenı birikim yapmaya başladım sayfa da geri gelmiş artık yazanlar var görünce iyi oldu dedim :)

Bol kazançlı haftalar olsun=)

Bu zamana kadar hep annelerimizden gördük oradan buradan ayırıp kötü günler için para biriktirmeyi. Tabi onlar yastık altında, halı altında saklarlardı=)

Şimdi yeni stratejilerle yatırım yapma zamanı. Artık yastık altı zor biraz. Elime nakit geçince tutamıyorum kendimi=) Annem, ananem ne sabırlı insanlarmış=)

Merhaba canlar,
Bugun ayin otuzu ve bildirim zamani... farmasi beim su ana kadar toplam birikimim 120 gram olmuş..Allah bereketini versin diyelim

Bende kızıma 13 yaş grubuna geldiğinde nerden kıyafet bulurum diye çok düşünüyordum,küçüklüklerinden beri hep lcw den giydiriyordum bizim burda çok çeşit satan mağaza yoktu
sonra bir mağaza keşfettim
televole adı mağazananınn herhafta yenii kıyafet getiriyorlar ve fiyatları lcw mağazasına göre çok uygun ve çok güzell
S beden alıyorumm okadar güzel şeyler aldıkii fiyatlarıda 10 tl,15 tl,en pahalısı 25 olsunn

Nerde ki o mağaza

Dantecim Adana da var onlardan
karabiber de Adana dandır belki
ben de hamilelik için üst aldım oradan 10 tl bluz, 15 tl hırka idi
bluz koton'un aslında ufak defoluları satıyor o mağaza ama bizim göremeyeceğimiz şeyler oluyor
misal konulacak cep normal bulunması gereken yere göre yarım santim kaymış oluyor onu defolu diye ayırıyorlar
bir ara zara nın gömleklerini aldıydım ordan 10 tl-5 tl idi
bir çeşit sosyete pazarının mağaza hali diyelim
ama süper 13-15 yaş grubunun giyeceği şeyler var baskılı tşörtler falan
Türkiye ye girmeden önce h&m çok olurdu mesela
şu an stradivarius ve bershka ve koton oluyor
o minvalde yerler vardır senin oralarda da mutlaka

bakayım canım sılaya artık bişi olmuyo valla

tebrikler çok düzenlisin

ons ve dolar el ele verdiler aşağıya doğru süzülüyorlar

gr tl 86.94 ü gördü belki de 85 ler kapıda kim bilir

bende birikim yapmak istiyorum canım siz neler yapıyorsunuz biraz bahsedeblirmisiniz :)

birikim yapmak kolaydır yeter ki insan istesin ve de yeterli bir geliri olsun ...

indirimleri takip ederim ,kaliteli ve de ekonomik olanı almaya dikkat ederim...
az çok demem her miktar paranın benim için önemi vardır ...
kendim çalışıyorum ama eve ekonomik açıdan katkım yok
eşim evin sorumluluğunu üstlenmiş durumda...

sonuçta ben de birikimimi mezara götürecek değilim

doğru diyosun canım bende 22 yaşındayım 9 aylık evliyim calışıyorum , eşimin kazandığı eve gidiyo aylık 600 lira kenara bırakıyoruz altın yapmayı düşünüyorum siz yatırımınızı neye yapıyorsunuz

ben yatırımlarımı çeşitlendirmekten yanayımdır

altın döviz gayrimenkul araba şeklinde diyeyim ....

yatırım konusunda riski dağıtmak lazım yumurtaları tek sepete koymamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…