ARALIK AYI BİRİKİMİ | |||||||||||
kk NİCK | TL | ÇEYREK ALTIN | CUMH. ALTINI | YARIM ALTIN | GR ALTIN | DÖVİZ | BİLEZİK gr | REŞAT ALTIN | birikim zamanı | aralık ayı birikimi | |
farmasi | 7.000 TL | 352 gr | 2011 nisan | tamam | |||||||
sunny66 | 4500 tl | 17 | 3 | 10 | 25 gr | 2011 temmuz | |||||
sevimsiz_25 | 6250tl | ||||||||||
kalinkaselin | 50 tl | 2 | 50 euro | 20 gr | 2012 ağustos | tamam | 2 çeyrek 50 euro | ||||
Papatya | 2 | 16gr | 105 euro | ||||||||
pepeti | 14300 tl | 9 gr | |||||||||
banusultan | 200 tl | 1 | 4 gr | ||||||||
darksea | 130 gr | ||||||||||
mutnojmet | 4200 tl | 22 gr | 300 dolar | 2012ekim | |||||||
derfat | 460 tl | 5 | 2 gr | 100 euro | |||||||
deren1907 | 300 tl | 10 | 4 gr | ||||||||
elifcino | 3 | 14.79 gr | 100 dolar | ||||||||
allright | 700 tl | ||||||||||
ozlem_su | 7000tl | 2 | 1 gr | ||||||||
seyhan77 | 170 euro | ||||||||||
giz08 | |||||||||||
helinim08 | 2 | 93 gr | |||||||||
mikelaze | 700 tl | 2013 mayıs | |||||||||
okyanus | 2000 tl | 170 gr | 2145 euro | 100gr | tamam | 2000 tl | |||||
sertSessiz | 505 TL | ||||||||||
kernek | 1500tl | ||||||||||
kedifatos | 11850 tl | 1 | 22 gr | ||||||||
karamsar_karam | 1305 tl | 56 gr | |||||||||
lpgli_ferrari | 1800tl | ||||||||||
kgökçe | 90 tl | 2 | 10 euro | 18.54 gr | |||||||
moonna | 1000 tl | ||||||||||
kittyy | |||||||||||
cutemom | 1300tl |
Allah kuru iftiradan saklasın hep gerekli konuşuruz biz konu dışı olabilir başkabir tarif veren olsa onu da bilicem de :) soru soruyorum bazıları gereksiz konusuyor (misal sen )
hey maşallah bizim kızlara bak. Tevekkeli ben o yüzden araba süremiyorum. Daha hangi segment onu bile bilmezsem süremem tabi
2014 hepimize önce sağlık sonra huzur mutluluk bereketli para getirsin....
Kızlar ya benim bir sıkıntım var. Hiç birşey yapasım gelmiyor. Geçen hafta bi hasta olduk maile, hala da geçmiş değil, ne olduya ondan sonra oldu. Ben heerşeyden elimi eteğimi çektim.
Ne içimden yemek yapmak geliyor ne temizlik. Hatta gezmek dahi istemiyorum. Makina gibi evden işe işten eve.
Işimde de tatmin olamıyorum zaten. Beni tetikleyen hiçbirşey yok. Sizde durumlar nasıl?
işin tuhafı ben de uzun yolda kullanıyorum. hatta şehirden çıktıktan sonra marmarise filan çok rahat gidiyorum da beni araba kullanmaktan soğutan buranın daracık sokaklarıdark segment falan bende bilmiyorum ama kullanıyorum bence onlar teknik şeyler arabada yedek lastik yerini , yangın tüpünün yerini, ilk yardım çantasının yerini , ve sağlam bi sopamız var onun yerini biliyorum bide benzin kapağını açmayaı biliyorum dahada bişey bilmiyorum:)))))
ama 1.5 senedir kullanıyorum:) hatta ilk kullanmalarımı uzun yolda yaptım
şi,mdi uzun yolda eşimle değişe değişe kullanıyoruz:)
hastalık rehavetidir kış da var
geçer canım
kizlar merhaba,cok aktiv degiliz bu aralar,niye durgunsunuz boyleguzel paylasimlar tiyolar veriyorduk birbirimize.bizde bu aralar krediyle yeni bir araba almayi dusunuyoruz,simdiki arabam cok eski ve sorunlari var ve satincada cok para etmiyor maalesef.hurda arabaya masrafta yapmak istemyiorum.cok dusunuyorum bu aralar,alsakmi almasak mi diye,bi alalim diyorum,bi yok diyorum,simdi bebekte gelecek araba buyuk kolaylik olacak benim icin,biliyorum araba birikim degil,masrafida oluyor haliyle ama su an tek maas oldugumuz icin istesemde biriktiremiyorum,yani kenara iyi kotu birseler atabilirim,ondada esim cok harciyor bu ara disarilarda, gereksiz seylere gidecegine her ay pasa pasa borcumuzu odeyeyip en azinda iyi bir arabamiz olsun diyorum.Bu seferde hic birikimsiz araba almak isteyecegimiz icin,kredi faizi gozumu korkutuyor,cok pahali olmayan birsey alacagiz ama genede dusunuyorum.esimin ehliyeti yok,yani sadece ben kullanacagim icin,cogu zaman kapida duracakk..ayyy bilmyiorum ya,bana bir akil verin ,cok kararsizim.
ev almayada niyetliyiz ama tek maasla olacak is degil,bebegim hayirliyisla dogsun,buyusun,bende calisip anca oyle birseler yapabiliriz, o zamana kadar araba borcunuda oderiz,ben ise girer ,siradaki isteklere bakariz diyorum,demesinede,daha bir karara varabilmis degiliz...
Royemcim arabanız iyi kötü ayağınızı yerden kesiyorsa bence yeterli. Pahalı arabanın masrafıda, vergisi kaskosu filanda pahalı oluyor.
Çok sıkışmadan bebeğinizi büyütün derim. Çünkü bebek ani masraflar demek. Hastanesi ilacı eksiği bitmiyor...
Çift maaş olunca araba bakarsınız. Boşuna faiz verip durmayın derim naçizane
kizlar merhaba,cok aktiv degiliz bu aralar,niye durgunsunuz boyleguzel paylasimlar tiyolar veriyorduk birbirimize.bizde bu aralar krediyle yeni bir araba almayi dusunuyoruz,simdiki arabam cok eski ve sorunlari var ve satincada cok para etmiyor maalesef.hurda arabaya masrafta yapmak istemyiorum.cok dusunuyorum bu aralar,alsakmi almasak mi diye,bi alalim diyorum,bi yok diyorum,simdi bebekte gelecek araba buyuk kolaylik olacak benim icin,biliyorum araba birikim degil,masrafida oluyor haliyle ama su an tek maas oldugumuz icin istesemde biriktiremiyorum,yani kenara iyi kotu birseler atabilirim,ondada esim cok harciyor bu ara disarilarda, gereksiz seylere gidecegine her ay pasa pasa borcumuzu odeyeyip en azinda iyi bir arabamiz olsun diyorum.Bu seferde hic birikimsiz araba almak isteyecegimiz icin,kredi faizi gozumu korkutuyor,cok pahali olmayan birsey alacagiz ama genede dusunuyorum.esimin ehliyeti yok,yani sadece ben kullanacagim icin,cogu zaman kapida duracakk..ayyy bilmyiorum ya,bana bir akil verin ,cok kararsizim.
ev almayada niyetliyiz ama tek maasla olacak is degil,bebegim hayirliyisla dogsun,buyusun,bende calisip anca oyle birseler yapabiliriz, o zamana kadar araba borcunuda oderiz,ben ise girer ,siradaki isteklere bakariz diyorum,demesinede,daha bir karara varabilmis degiliz...