Kirli Çıkılar )))

ARALIK AYI BİRİKİMİ
kk NİCKTLÇEYREK ALTINCUMH. ALTINIYARIM ALTINGR ALTINDÖVİZBİLEZİK grREŞAT ALTINbirikim zamanıaralık ayı birikimi
farmasi7.000 TL352 gr2011 nisantamam
sunny664500 tl1731025 gr2011 temmuz
sevimsiz_256250tl
kalinkaselin50 tl250 euro20 gr2012 ağustostamam2 çeyrek 50 euro
Papatya216gr105 euro
pepeti14300 tl9 gr
banusultan200 tl14 gr
darksea130 gr
mutnojmet4200 tl22 gr300 dolar2012ekim
derfat460 tl52 gr100 euro
deren1907300 tl104 gr
elifcino314.79 gr100 dolar
allright700 tl
ozlem_su7000tl21 gr
seyhan77170 euro
giz08
helinim08293 gr
mikelaze700 tl2013 mayıs
okyanus2000 tl170 gr2145 euro100grtamam2000 tl
sertSessiz505 TL
kernek1500tl
kedifatos11850 tl122 gr
karamsar_karam1305 tl56 gr
lpgli_ferrari1800tl
kgökçe90 tl210 euro18.54 gr
moonna1000 tl
kittyy
cutemom1300tl

Son düzenleme:
sağlıklı , musmutlu , huzurlu bir yıla merhaba diyebilmek dileğiyle hakkınızda hayırlı olacak tüm dileklerinizin gerçeğe dönüşmesi dileğiyle canlar .....

bol bereketli kipkirli çıkılarımızın dolması dileğiyle ...

okyonus ben 2006 model honda city kullanıyorum benzinli ve otomatik vites inan bana o kadar az yakıyoki kimse inanmıyor u kadar az yaktığına çok çok çok menunum arkadaşım yol tutuşu çok iyi ne kadar hızlı girersen gir viraja araba savrulmuyor bi kere ağır araba
içi çok geniş ben boylu boyunca yatıyorum 1.60 boyundayım arkaya 4 orta halli kişi çok rahat sıgıyo diğer arabalarda bu zor oluyor.
tam aile arabası arabamızı değiştirirken nasıl kıycağım bilemiorum çok alıştım çok sevdik çok konforlu araba:) ayrıca bagajı o kadar genişki

oldu mu şimdi , ilk ben yazayım dedim seyhan acele etti.

yeni yılınız kutlu, sağlıgınız afiyette, cebiniz parayla, eviniz huzurla dolsun

mutlu huzurlu sağlıklı bol paralı ev isteyenlerin evi araba isteyenlerin araba çocuk isteyenlerin çocuğunun olduğu bir yıl olsun
iş değiştirmek isteyenlere de Allah en hayırlısıyla iş değişimi nasip etsin inşallah

bir tarif veren olsa onu da bilicem de :) soru soruyorum bazıları gereksiz konusuyor (misal sen )
Allah kuru iftiradan saklasın hep gerekli konuşuruz biz konu dışı olabilir başka
(ayy bi de açıkta dövecek rezil olcam)

iyi seneler kızlar
araba konusuna gelince polo a segment değil b segmenttir; twingolar pandalar sparklar c1 ler a segmenttir
okyonos bana kafanız çok karışık gibi geldi. Bir polo diyorsunuz bir honda civic; civice bakan golfe bakar; poloya bakan hondada jazz a bakar. Segment olarak B sınıfına göre C sınıfı daha güvenlidir. c ye göre de D daha iyidir...
Karar verirken yakıt tüketimini, motor hacmini (küçük hacimlerin mtv avantajı oluyor), ikinci el piyasasını servis ücretlerini yedek parça fiyatlarını da dikkate almanızı öneririm. bütün bunları yazarak bir tablo hazırlarsanız ne alacağınız otomatik olarak belli olacaktır.

hey maşallah bizim kızlara bak. tevekkeli ben o yüzden araba süremiyorum. daha hangi segment onu bile bilmezsem süremem tabi
2014 hepimize önce sağlık sonra huzur mutluluk bereketli para getirsin....
kızlar ya benim bir sıkıntım var. hiç birşey yapasım gelmiyor. geçen hafta bi hasta olduk maile, hala da geçmiş değil, ne olduya ondan sonra oldu. ben heerşeyden elimi eteğimi çektim.
ne içimden yemek yapmak geliyor ne temizlik. hatta gezmek dahi istemiyorum. makina gibi evden işe işten eve.
işimde de tatmin olamıyorum zaten. beni tetikleyen hiçbirşey yok. sizde durumlar nasıl?

dark segment falan bende bilmiyorum ama kullanıyorum bence onlar teknik şeyler arabada yedek lastik yerini , yangın tüpünün yerini, ilk yardım çantasının yerini , ve sağlam bi sopamız var onun yerini biliyorum bide benzin kapağını açmayaı biliyorum dahada bişey bilmiyorum:)))))
ama 1.5 senedir kullanıyorum:) hatta ilk kullanmalarımı uzun yolda yaptım
şi,mdi uzun yolda eşimle değişe değişe kullanıyoruz:)

hastalık rehavetidir kış da var
geçer canım

işin tuhafı ben de uzun yolda kullanıyorum. hatta şehirden çıktıktan sonra marmarise filan çok rahat gidiyorum da beni araba kullanmaktan soğutan buranın daracık sokakları (
hastalık rehavetidir kış da var
geçer canım

inşallah geçer, gerçi dün akşam yemek yaptım hatta evi bile topladım.....

günaydın hatunlar.hepimize ii seneler.konuyu herzamn görüyordum ama yaklaşamıyordum.(elimde para tutamıyorum sürekli bi hediye sevadsı alış veriş vs.) biri bana dur desin.bende birikim yapmak istiyorum.konu hala aktif olarak devam ediyormu neler yapıyorsunuz topikte katılmak istiyorum

kizlar merhaba,cok aktiv degiliz bu aralar,niye durgunsunuz boyle guzel paylasimlar tiyolar veriyorduk birbirimize.bizde bu aralar krediyle yeni bir araba almayi dusunuyoruz,simdiki arabam cok eski ve sorunlari var ve satincada cok para etmiyor maalesef.hurda arabaya masrafta yapmak istemyiorum.cok dusunuyorum bu aralar,alsakmi almasak mi diye,bi alalim diyorum,bi yok diyorum,simdi bebekte gelecek araba buyuk kolaylik olacak benim icin,biliyorum araba birikim degil,masrafida oluyor haliyle ama su an tek maas oldugumuz icin istesemde biriktiremiyorum,yani kenara iyi kotu birseler atabilirim,ondada esim cok harciyor bu ara disarilarda, gereksiz seylere gidecegine her ay pasa pasa borcumuzu odeyeyip en azinda iyi bir arabamiz olsun diyorum.Bu seferde hic birikimsiz araba almak isteyecegimiz icin,kredi faizi gozumu korkutuyor,cok pahali olmayan birsey alacagiz ama genede dusunuyorum.esimin ehliyeti yok,yani sadece ben kullanacagim icin,cogu zaman kapida duracakk..ayyy bilmyiorum ya,bana bir akil verin ,cok kararsizim.
ev almayada niyetliyiz ama tek maasla olacak is degil,bebegim hayirliyisla dogsun,buyusun,bende calisip anca oyle birseler yapabiliriz, o zamana kadar araba borcunuda oderiz,ben ise girer ,siradaki isteklere bakariz diyorum,demesinede,daha bir karara varabilmis degiliz...

Royemcim arabanız iyi kötü ayağınızı yerden kesiyorsa bence yeterli. Pahalı arabanın masrafıda, vergisi kaskosu filanda pahalı oluyor.
Çok sıkışmadan bebeğinizi büyütün derim. Çünkü bebek ani masraflar demek. Hastanesi ilacı eksiği bitmiyor...
Çift maaş olunca araba bakarsınız. Boşuna faiz verip durmayın derim naçizane

cok sagol yorumun icin canim.isin kotu yani ,araba cok kotu durumda,cunku eski,eski oluncada cok masraf cikariyor.bakalim allah buyuk...

bence önce arabayı yenileyin, çok pahalı olmayan bir şey alırsınız. ev önceliğinizse arabanın yenilenmesi 2-3 yılı bulur, şimdi alırsanız alınmış olur. mtv sorunu orada yoktur. ayrıca bebek insanı eve bağlıyor, yarın araba arıza cıkartsa eşinde kullanmasını bilmiyormuş nasıl tamircilerle ugraşacaksın. hem bebek de daha rahat bir arabaya biner.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…