Kirli Çıkılar )))

bence önce arabayı yenileyin, çok pahalı olmayan bir şey alırsınız. ev önceliğinizse arabanın yenilenmesi 2-3 yılı bulur, şimdi alırsanız alınmış olur. mtv sorunu orada yoktur. ayrıca bebek insanı eve bağlıyor, yarın araba arıza cıkartsa eşinde kullanmasını bilmiyormuş nasıl tamircilerle ugraşacaksın. hem bebek de daha rahat bir arabaya biner.

Sagol yorumun icin canim:) simdilik ev almayi dusunemeyiz,tek maasla esim altindan kalkamaz arti ozel ihtiyaclar ekstra masraflar zor yani.ama bebegim buyuyene ben calisana kadar,araba borcunu odeyebiliriz,oturduk hesapladik yapabilecegimize karar verdik.bakalim ilerleyen gunler ne gosterecek,ilerde ise girincede el birligiyle ev icin calisip,ugrasiriz insallah:)

günaydın hatunlar.hepimize ii seneler.konuyu herzamn görüyordum ama yaklaşamıyordum.(elimde para tutamıyorum sürekli bi hediye sevadsı alış veriş vs.) biri bana dur desin.bende birikim yapmak istiyorum.konu hala aktif olarak devam ediyormu neler yapıyorsunuz topikte katılmak istiyorum

hoş geldin canım
elimizden geldiğince 100 200 de olsa kenara atıyoruz
az az olsun göl olsun

Kızlar bu arada topiğin hamileleri arasına ben de katıldım
7 haftalık hamileyim
şimdilik herşey yolunda
birikim falan iyice önemli oldu
bebe milleti ne pahalı ayol

7 haftalık hamileyim
şimdilik herşey yolunda

tebrik edrim canım.hayırlısıyla kucağına alacağın günleride görürsün inş.

Bende anneler kervanınakatıldım:))
01 ocakta kızım katıldı aramıza erken erken 36 haftalık olarak aceleci kızım bebeğim
çok güzel bir duyguymuş
sizlerle paylaşmak istedim

01 ocakta kızım katıldı aramıza erken erken 36 haftalık olarak aceleci kızım bebeğim
çok güzel bir duyguymuş

güle güle büyütün...allah acısını göstermesin....
benim oğlumda yaklaşık 36 haftalık doğdu. erken doğmasında bir sıkıntı yaşadınız mı?

Son düzenleme:
7 haftalık hamileyim
şimdilik herşey yolunda

Hayirli olsun canim:) allah tamamina erdirsin insallah,benimde gozum korktuydu ama,herseyin orta hallisini alip abartmazsan cokta masraf olmuyor.

Class gozun aydin olsun,allah saglik sihhat guzel bir omur versin insallah.
Bizde bu aralar cok heyecanliyiz:) bakalim erkenmi gelecek,yoksa gecmi gelecek:) hayirlisi olsun.
Bu

çok güzel bir duyguymuş

hayırlı olsun canım güle güle büyütün :nazar::nazar::nazar:

çok güzel bir duyguymuş
gözünüz aydın
allah analı babalı hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah
diğer arkadaşlarımızınınkiler de tamamına ersin

miskamber, royem , dark teşekkür ederim kızlar

çok güzel bir duyguymuş

claa hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün

sa kızlar nasılsınız..
bu topikte dua topiğide pek sessiz kaldı..
eski günleri özlüyorum..

bnmde bu ayki yatırırım 500 bide iki günüm var 200
kardeşlerim falanda şehir dışında okuyor..
sıkışıyorum.. ama bunada şükür.. varki veriyoruz.. olmasaydı veremeseydim daha çok üzülürdüm..

uzun bir aradan sonra yine ben geldim :KK55::KK55: araba aldik tüm birikimimiz arabaya gitti sadece 100 gr bileziklerim kaldı buna şükür yine basladım birikim yapmaya :KK14: arabamızıda Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inş. :KK16:

şimdiki hedefim ev peşinatı biriktirmek eşim dogudan gelince eve girmek bakalım hakımızda hayırlısı olsun Allah hepimize hayırlı birikimler nasip etsin inş. :KK16:
birikime eşim katkıda bulunamayacak araba için biraz kredi cekti onu ödeyecek dogu dönüşü bitecek sekilde ayarladık taksitlerini:KK31:eşim kredi kira bes tel faturalarını yakıtı odüyor bende elektrık su aidatı oduyorum :KK31:

bu ayki birikimim 1000 tl ve günümüz var bir küçük altın aldım birde eşimin 230 benimde 200 tl bes lerimiz:KK31:

X