Kirli Çıkılar )))

uzun zaman önce elossanın sayfasından aldıgım tarifi denedim. tam darksea lık bir şey. her ne kadar un olsa da içinde şeker yerine doğal pekmez, falan kullanılıyor.

kekimiz pekmezli, zeytinyağlı, fındıklı ve elma dilimli. karmaraşık gibi gözükse de zeytinyağı bir farklılık katmıyor (rahatsız etmiyo), pekmezi sevmeme rağmen şeker yerine çok güzel olmuş (kekin rengini de koyu yapıyor), elmalarım fazla idi biraz kek hamurunu borcama döktükten sonra dilim dilim elmayı dizip, tekrar hamuru döktüm. resimde elmaların oldugu yerler belli oluyor. cevizime kıyamayıp, fındık kullandım.

aslında ben bunu cok sevdim. bu tarifi de farmasiden almıştım vakti zamanında gecen gunlerde denedim. patatesli, peynirli dere otlu kek. tuzlu oldugundan çayın yanına çok güzel gidiyor. tabisi bana göre, eşime biraz tuhaf geldi. börek yerine bunu yapacagım ikramlık olarak kimi zaman

Son düzenleme:
ben hem tatlı hem tuzlu isterim
kaymak da isterim
biri bana yıllaar önce kaymak gönderecekti göyaa

demek tam benlik hımm, tatmadan bilemiciim :)) şöyle bir iki dilip yiyip karar vermek lazım :)))
canım ellerine sağlık çok güzel görünüyor.elmalı kekin methini duydum, bir ara deneyeyim ben de. ben de keklerimi zeytinyağıyla yapıyorum, daha doğrusu herşeyi :)) ha bir de unu da tam buğday kullanıyorum

ben geçen hafta tupperdan şu kek kalınını aldım. benim oğlum çok sever keki. gece bile kalkıp kek istediği olur. sürekli yaparım.
bu kalıpta da tabanını yağlama unlama derdi yokmuş diye aldım. daha kullanmadım ama inşallah döktüğüm paralara değer

hımmm spora ve dıyete (accık) başlamışken pek ıyı olmadı ama guzell gorunuyolarrr :):):)...
sınırboyu uzakmıssın beyaaa

nasıl ki canım sen o kadar dolanıyon ona ücret almıyon mu adı mı başka
bu arada duaya ne zaman başlıyoz hayırlısıyla
malum 19a az kaldı

canım harcırah alıyorum
akşam 5 e kadar dönersem 9 tl

7 den sonra dönersem 17 tl
gece kalırsam 27 tl

çoğumlukla 5 ten önce dönüyorum zaten
aylık aldığım bazen ful bile gitsem arazi tazminatından düşük oluyor
çok gittiğim dönemde hafta da 4-5 kere gittiğim 2,5 ayda aldığım 320 civarı idi
arazi tazminatının aylığı 300 civarı

kızlar yaz başı gibi kızkardeşimin düğünü var. hazır altın da böyle ucuzken bir bilezik alyım diyorum kardeşime. ama daha önce hiç kardeş evlendirmedim
ne kadarlık birşey almam makbul olur sizce. tabii gönül ister ki enn güzeli, pahalısı olsun ama ben bu işin ortası nedir merak ediyorum :26:

dark bence 20-25 gr arası iyidir. ancak ev hediyesi alacaksan 20 gr yeter bence.

tüm eklerini 1 bardak zeytinyağıyla mı yapıyorsun, fark olmuyor öyle mi? tam bugday unu yeterince kabarmıyor diyorlar? görüşün nedir? tupper kalıbını sadece yağlanmıyor diye mi aldın? ne kadar verdin, derin bir şeye benziyor. yaptıgında düşüncelerini yazarsın

oğlunun konusma durumu nassıl

kardeş bu ya gönlünden ne geçiyosa al bacım

sinirboyu evin hayırlı olsun

sertsessizcim ellerine sağlık hepsi de çok güzel görünüyorlar

darkseacim 20-25 gr bilezik çok hoş olur zaten 1600 -1700 civarı bir şey tutar

merhaba hanımlar

sinirboyu evin hayırlı olsun yazmamışım görüp

dark hep seni hatırlatacak birşey al istersen
zevkine göre takacağı birşey

kızlar uzun süredir buraya takılmıyorum(( hepinizden özür deilrim çok ihmal ettim:)

ama çok güzel bi haberle geldim.. ben bu sitenin kitap kurdu köşesine takılmaya başladım son günlerde işte okuncak kitap falan arıyodum hemd eşöle böle geziniodum derken bişeye rastladım.....
hatunun biri yabancı bi siteden görmüş yurt dışında yapılan bi organizasyonmuş

ADI sanırım serbst ktüphane
apartmanın girişine bir dolap konuluyo bu doap normal sıradan kilidi olan bi dolap ve hane sayısı kadar kilit yaptırılıyor
bu dolaba kitap okumak isteyen bir kitap bırkıyor bir kitap alıyor... böylece bir sürü kitap okunmuş oluyor. bu fikir inanılmaz hoşuma gitti

bugün eşimle site yönetimine gittik. ne yapabiliriz dedik. bizim sitemiz 17 blokluk ve her blokta 40 daire olan bi site

dedilerki bi dilekçe örneği getirin. çoğaltalım temzilik elamanlarıyla her apartmanda bir tane var. dairelere dağıtalım 18yaşındaN BÜYÜK HERKES İMZALASIN bi nevi imza kanpanyası olcak yarın yazıyı yazcam eğer olursa o kadaaaaaaaaaaaar kişinin kitap okumjasına vesile olcam:))))))

her ay 80 tl aaidat verioruz yapsınlar bi zahmet bunu o kadar kişiyle çarpınca bir sefere mahsus olmak üzere yapılmayak bir şey değil sonuçta.......

çok güzelmiş selin inşallah olur
apartmandakilerin profiline bağlı

Selam arkadaşlar ,
Naber nasılasınız. Biz bir haftadır çok feci hastayım oğlumda. Nasıl bir enfeksiyonda bu geçmiyor bırakmıyor yakamızı. Birgün boğazım ağrıyor sonra kulağım sonra bir bakmıştım sesim kısılmışım. E hadi ben koca insanım içiyorum ağrı kesicileri de kuzum mahvoldu. Ne yemek yiyebiliyor ne oyun oynayabiliyor. Öksürmekten ciğerleri parçalanacak (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…