selam kızlar, nabersiniz be yaa
neden kimsecikler uğramaz oldu buralara, vebalı mı yoksa bu topic
bu arada ben dark... sobelenince böyle oldum.
şimdi herkes tekmil versin, çok üzülüyorve çok kızıyorum bu halimize
sa kızlar nasılsınız..
bu topikte dua topiğide pek sessiz kaldı..
eski günleri özlüyorum..
bnmde bu ayki yatırırım 500 bide iki günüm var 200
kardeşlerim falanda şehir dışında okuyor..
sıkışıyorum.. ama bunada şükür.. varki veriyoruz.. olmasaydı veremeseydim daha çok üzülürdüm..
Hanimlar merhaba,bende bu sezsizlige cik uzuluyorum,guzel tiyolar aliyorduk,Motiv oluyorduk,herkes dagildi yaa
Bizde cesaret edip araba aldik,yavas yavas odeyecegiz insallah,elimdeki son parayla,diger yerlere olan taksitlerimizi kapattirip,arabanin taksidini yukselticegiz,boyle daha iyi en azindan bir yere odenir,biliriz,diger turlu cok stresli.ilk bir iki ay hersey bi otursun 50 lirada olsa aticam kenara.birde kardesim evlenicek kismetse bide o var,onun icinde biriktirmem lazim,allah yardimcimiz olsun,oldugu kadar birseyler yapmaya calisiyoruz kendi capimizda.
Sizlerde iyisiniz umarim,bi ses berin artik....
merhaba hanımlar
okyonus arabanız hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah
ne aldınız
akat sizin de eviniz hayırlı olsun mutluluk huzur sağlıkla oturun
nanick hoş geldin
bilgiler için teşekkürler
benim şu ara birikim yapmaya çok ihtiyacım var
amma velakin ne görsem alıyorum bebiş için
daha cinsiyeti bile belli değil
merhaba kızlar
evet darkçım arka bahçeye geçince buraya uğramaz olduk
bir de malum bu aralar piyasa çok oynak onun takibi var
akatçım seni hatırladım evin hayırlı olsun
okyanusçum sizin de arabanız hayırlı olsun
nanick hoş geldin faydalı bilgiler için teşekkürler
asmunikal merhaba canım
saolun hepinize cok tesekkür ederim Allah kazsız belasız kullanmayı nasıp etsin inş.
toyota auris aldık benzinli otomatik vites ötv zamı gelmeden önce aldığımız için 56.500 e aldık suankı fiyatı 59.500500 tl de +2 yıl sıgorta ve sınırsız km garantisi aldık 57.000 tl ye geldi
saolun hepinize cok tesekkür ederim Allah kazsız belasız kullanmayı nasıp etsin inş.
toyota auris aldık benzinli otomatik vites ötv zamı gelmeden önce aldığımız için 56.500 e aldık suankı fiyatı 59.500500 tl de +2 yıl sıgorta ve sınırsız km garantisi aldık 57.000 tl ye geldi
royem hayırlı olsun demiş miydim
kazasız belasız kullanın inşallah arabanızı
burayı boş bırakınca benim de içim gidiyor
bu ay tam ekstra 550 TL artırdım diyordum
203 tl baro aidatı çıktı
sildircem kaydımı o olacak sonunda uyuz oldum
bebek alışverişi yaptım birazcık ama elimin ayarı kaçmış
ne görsem almak istiyorum hiç iyi değil
üstelik çocuğun yediği helal giydiği haram demişler
hazır sezon indirimleri varken ucuzdan alayım dedim
80 TL lik chicco tuluma 34 verince gözüme görünmedi
ama hepi topu 3-4 giyeceği şeye bile çok vermişim onu fark ettim
inşallah bundan sonra ben de listeler üzerinden gideceğim
bana şöyle hem kaliteli hem uygun fiyatlı bebek kıyafeti nerelerden alabilirim
söyleyebilen olur mu
benim bildiğim kanz chicco mothercare
kanz gene %50 yapınca uygun da öbürleri ateş pahası
boyasına falan güvenilecek
iki yıkamada yamulmayacak neler var
tecrübeli kirli çıkı annelere sorayım hemencik
yeni anne olmuş biri olarak fikrimi söyleyeyim
çocuk mevzu olunca insan parayı gözü görmüyor ama dediğinde doğru 2-3 giyimden sonra giyemeyecekler hızla büyüyorlar
biz 1 aylık olduk ama bazı kıyafetleri boşa çıktı bile
internetten bakabilirsin ayrıca azizbebe ve butikbebe yi tavsiye ederim
listelere cidden işe yarıyor
ben şöyle yaptım kenara koydum parasını ve doğduktan sonra gönlümce harcıyorum şimdi kızıma
uzun bir aradan sonra yine ben geldimaraba aldik tüm birikimimiz arabaya gitti sadece 100 gr bileziklerim kaldı buna şükür yine basladım birikim yapmaya arabamızıda Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inş.
şimdiki hedefim ev peşinatı biriktirmek eşim dogudan gelince eve girmek bakalım hakımızda hayırlısı olsun Allah hepimize hayırlı birikimler nasip etsin inş.
birikime eşim katkıda bulunamayacak araba için biraz kredi cekti onu ödeyecek dogu dönüşü bitecek sekilde ayarladık taksitlerinieşim kredi kira bes tel faturalarını yakıtı odüyor bende elektrık su aidatı oduyorum
bu ayki birikimim 1000 tl ve günümüz var bir küçük altın aldım birde eşimin 230 benimde 200 tl bes lerimiz
canım hayırlı uğurlu olsun arabanız..maşallah..ne güzel ..araba almışsınız..kazasız belasiz kullanın inşallah..
eşin doğuda ..o arabayı kullanamaz..sen mi kullancaksın canım arabayı..
uzun bir aradan sonra yine ben geldimaraba aldik tüm birikimimiz arabaya gitti sadece 100 gr bileziklerim kaldı buna şükür yine basladım birikim yapmaya arabamızıda Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inş.
şimdiki hedefim ev peşinatı biriktirmek eşim dogudan gelince eve girmek bakalım hakımızda hayırlısı olsun Allah hepimize hayırlı birikimler nasip etsin inş.
birikime eşim katkıda bulunamayacak araba için biraz kredi cekti onu ödeyecek dogu dönüşü bitecek sekilde ayarladık taksitlerinieşim kredi kira bes tel faturalarını yakıtı odüyor bende elektrık su aidatı oduyorum
bu ayki birikimim 1000 tl ve günümüz var bir küçük altın aldım birde eşimin 230 benimde 200 tl bes lerimiz
Esim izinlere geldikce kullanacak cnm araba bana kaldi haftasonlari bn cikiyorum gezmeye:))
royem hayırlı olsun demiş miydim
kazasız belasız kullanın inşallah arabanızı
burayı boş bırakınca benim de içim gidiyor
bu ay tam ekstra 550 tl artırdım diyordum
203 tl baro aidatı çıktı
sildircem kaydımı o olacak sonunda uyuz oldum
bebek alışverişi yaptım birazcık ama elimin ayarı kaçmış
ne görsem almak istiyorum hiç iyi değil
üstelik çocuğun yediği helal giydiği haram demişler
hazır sezon indirimleri varken ucuzdan alayım dedim
80 tl lik chicco tuluma 34 verince gözüme görünmedi
ama hepi topu 3-4 giyeceği şeye bile çok vermişim onu fark ettim
inşallah bundan sonra ben de listeler üzerinden gideceğim
bana şöyle hem kaliteli hem uygun fiyatlı bebek kıyafeti nerelerden alabilirim
söyleyebilen olur mu
benim bildiğim kanz chicco mothercare
kanz gene %50 yapınca uygun da öbürleri ateş pahası
boyasına falan güvenilecek
iki yıkamada yamulmayacak neler var
tecrübeli kirli çıkı annelere sorayım hemencik
ne güzel olmuş almadan kar edilmiş sayılır
hayırlı olsun tekrar
aaaaaaaaaaa..sen kullanabiliyor musun canım cığımmmmmm..oo ne güzel ya ben de çok isterim canım ...ehliyetim bilem yok..
ama kayınvalidemler gelirse eğer almayı düşünüyorum ..çocukları akşam güzel oyalarlar..ben de giderim kursa...kayınvalidem benden çok istiyor almamı.. özeline baktın mı canım mesaj atmıştım sana