60000 e kadar dusunuyoruz canım. poloyu cok begenıyorum yokus kalkış desteği patınaj önleme fln tüm donanımları koyduracagız eger polo alırsak 1.6 motor dizel otomatik düşünüyoruz suan cocuk yok ama 2 yıl sonra falan istiyoruz 0 araba aldıgımızdada baya bir arkamıza bakmayız aldıgımızla idare ederiz diyoruz ama kafamız karıstı honda civic benzinli lpg liyide cok övenler oldu uzun yol aracı sessız fln dediler ama oda yere yapışık alcak bir araba
skodayıda dusunduk onada bakacagız bu hafta zaten vw bayısıyle yan yana dediğin gibi vw motorlarını kullanıyormus
hondayı otomatık viteste iyi dediler ama kafamız karıştı iyice bu hafta bakıcaz bakalım renault ve hyundai ıstemıyorum onları eledım gönümde yatan polo
içine binip bir incelememiz lazım iyice
polo bir cocukla bizi idare edermi sence? biz yılda bir veya 2 kez tatıle memlekete fln cıkarız cok uzun yolda kullanmayacagız arabayı hondanın tanpon yere cok cabuk vuruyormus karda buzda sızı ugrastırır cok dıyenler var
çok iyi bir tercih yapmamız lazım uzun sure kallanacagız cunku hondanın 6 yıl garantı vermeside bizi cebetti ama hondanın içi vw gibi donananımlı değilmiş sedan arabaları kullanmakta zor diyorlar polo cok rahat al pişman olmassın dıyenlerde var kafamız ııce karıstı
wv polo dizel az yakıyor oda hosumuza gıttı 4.2 sehir içinde sehir dısında 3.8 litre yakıyormus honda cıcıv sehir içinde 10 litre yakıyormus lpg veya benzın cok geldi bana acıkcası ikisininde motoru 1.6.