Kirli Çıkılar )))

Ayrıca badezuzu nun kızı nasıl oldu onuda merak ediyorum. Eva , allright. Nasıllar :KK31:
selam dark :KK3: beni sormamışsın ama haber vereyim ben de iyiyim
size çok geçmiş olsun
badenin çırpıbacağı büyüyor en gazman halleriyle
eva da en son mercimek köfte yapmaya çalışıyordu :KK1:
allright da iyidir herhalde

Selam arkadaşlar ,
Naber nasılasınız. Biz bir haftadır çok feci hastayım oğlumda. Nasıl bir enfeksiyonda bu geçmiyor bırakmıyor yakamızı. Birgün boğazım ağrıyor sonra kulağım sonra bir bakmıştım sesim kısılmışım. E hadi ben koca insanım içiyorum ağrı kesicileri de kuzum mahvoldu. Ne yemek yiyebiliyor ne oyun oynayabiliyor. Öksürmekten ciğerleri parçalanacak :KK43:(((

kattım önüme getiriyom kızları:KK55::KK55::KK55::KK55:
çok geçmiş olsun canım

çok geçmiş olsun canım

küreen sapını yemeden geleyim dedim:KK1: epeydir uğramıyodum buralara. dark'cım çok geçmiş olsun sana da kuzuna da.. biraz uzun sürüyor maalesef bu hastalık..biz de evcek ancak atlattık. öksürüğümüz apartmandan duyuluyodu artık. koro halinde hep beraber öksürüyoduk biz de. kızım bana bi şurup getirdi, iyi gelmişti bayağı. vicks'in şurubuydu. ama çocuklar kullanabilir mi bilemicem. dediğin gibi büyükler neyse de el kadar bebeler çok zorlanıyo, inşallah bir an önce iyileşirsiniz canım

selam dark :KK3: beni sormamışsın ama haber vereyim ben de iyiyim
size çok geçmiş olsun
badenin çırpıbacağı büyüyor en gazman halleriyle
eva da en son mercimek köfte yapmaya çalışıyordu :KK1:
allright da iyidir herhalde
Seni bazı bazı görüyorum forumda yoksa cidden burda tanıştığım herkesi çok merak ediyorum:KK31:
çok geçmiş olsun canım
Sağol canım ama geçmiyor geçmiyor. Allah başka hastalık vermesin ama sağlığın kıymetini nasılda anladım :KK43:(
küreen sapını yemeden geleyim dedim:KK1: epeydir uğramıyodum buralara. dark'cım çok geçmiş olsun sana da kuzuna da.. biraz uzun sürüyor maalesef bu hastalık..biz de evcek ancak atlattık. öksürüğümüz apartmandan duyuluyodu artık. koro halinde hep beraber öksürüyoduk biz de. kızım bana bi şurup getirdi, iyi gelmişti bayağı. vicks'in şurubuydu. ama çocuklar kullanabilir mi bilemicem. dediğin gibi büyükler neyse de el kadar bebeler çok zorlanıyo, inşallah bir an önce iyileşirsiniz canım
Vikisini şururubumu varmış. Abla ben vikisi oğlanın sırtına ayaklarının altına sürüyorum. Ama öksürük kuruyken etki ediyorsa şimdi balgamı öksürüyor. Bir tek kuşunda rahatlıyor. Dün kustuda uykuya dalabildi. Yoksa taramalı tüfek gibi mübarek :KK43:(((

darksea geçen sene yaz tatilindeyken datçadan kekik balı almıştık ordaki satış görevlisi öksürüğe çok iyi geldiğini söylemişti
kendimde denemedim (hasta olmadığım için) ama anannem bir dönem çok kötü öksürüyordu o denemiş kesmiş. Bi deneseniz

Selam arkadaşlar ,
Naber nasılasınız. Biz bir haftadır çok feci hastayım oğlumda. Nasıl bir enfeksiyonda bu geçmiyor bırakmıyor yakamızı. Birgün boğazım ağrıyor sonra kulağım sonra bir bakmıştım sesim kısılmışım. E hadi ben koca insanım içiyorum ağrı kesicileri de kuzum mahvoldu. Ne yemek yiyebiliyor ne oyun oynayabiliyor. Öksürmekten ciğerleri parçalanacak :KK43:(((
geçmiş olsun cnm

Kızlar derfath hiç uğramıyor nasıl geçiyor hamileliği merak ettim
derfatı arada görüyorum maıs anneleri topiğinde cnm

darksea geçen sene yaz tatilindeyken datçadan kekik balı almıştık ordaki satış görevlisi öksürüğe çok iyi geldiğini söylemişti
kendimde denemedim (hasta olmadığım için) ama anannem bir dönem çok kötü öksürüyordu o denemiş kesmiş. Bi deneseniz

Hımm doğrudur canım ya. Bizde çam balı ve organik çiçek balı var. Aslında bal iyi geliyorda onu bile öyle zar zor içiriyorum ki....
Şuanda daha iyi uyuyor. Pek öksürmüyorda :)))) şükürler olsun. Şimdide eşim ağır hasta.
Zaten buralarda salgın varmış kreşler okullar dökülüyormuş

Kirli çıkılar size birsey danısmak ıstıyorum:KK31: araba alacagız nasıpse nisan ayı gıbı dusunuyoruz ama karar veremedık dizel otomatık vites istiyoruz :KK31:

Volkswagen polo

Renault clio

Hyundai i30

Honda civic ( benzin lpg) fabrıka cıkısı lpg lı oluyormus bu aracı kullanan varmı aranızda uUn yolda fln nasıl?

Kirli çıkılar size birsey danısmak ıstıyorum:KK31: araba alacagız nasıpse nisan ayı gıbı dusunuyoruz ama karar veremedık dizel otomatık vites istiyoruz :KK31:

Volkswagen polo

Renault clio

Hyundai i30

Honda civic ( benzin lpg) fabrıka cıkısı lpg lı oluyormus bu aracı kullanan varmı aranızda uUn yolda fln nasıl?

öncelikle hangi segment araba alacagına karar vermeniz gerekiyor. sizn alacagınız segment a sınıfı yani küçük şehir içi bir araba ise WV POLO bu sınıfın en tatmin edicilerindendir ve wv ile CLİO aynı kefeye sokup, kıyas bile yapılmaz. WV otomatiklerde en iyisidir, DSG Şanzımanlı, vites geçişlerinde kesinlikle hissettirmez, otomatiklerde yokuşlarda geri kaçma olabiliyor ancak wv kesinlikle olmaz. wv motorunu audi ve skoda ile aynı motoru kullanmaktadır.
aynı sınıf olan clio ise paranız az ise alınabilecek bir araba, 2. ele düştüğünde cok kaybettirir, sağlamlıgı tartışılır. param varsa polo alırım.

eger c segmentinde honda alacaksanız, o da sağlam araba. yıllardır benzinli üretilen araba bu yıl dizel olarak çıktı diye biliyorum. kullanıcıları cok memnun. çocuk falan düşünüyorsanız, sedan bir araba iyidir. (bebek arabası, bavul taşımak acısından) uzun yolda rahat edersiniz.
İ30 için de iyi diyorlar, çevremde kullanan yok.
sizin limit sorununuz yoksa segmenti yüksek tutun derim. ayrıca wv ile aynı motoru ve otomatik vitesi kullanan SKODA ya da bakabilirsiniz. SUPER B modeli üst sınıf bir arac, fiyatı uygun, içi full donanımlı.

sertsessiz önüde saygıyla eğiliyorum
a segmenti ne c segmenti ne bunları nereden biliyorsun
vay bee

ben de şekline bakıp toparlak araba arayıp renk beğeneyim :KK37::KK37::KK37:

öncelikle hangi segment araba alacagına karar vermeniz gerekiyor. sizn alacagınız segment a sınıfı yani küçük şehir içi bir araba ise WV POLO bu sınıfın en tatmin edicilerindendir ve wv ile CLİO aynı kefeye sokup, kıyas bile yapılmaz. WV otomatiklerde en iyisidir, DSG Şanzımanlı, vites geçişlerinde kesinlikle hissettirmez, otomatiklerde yokuşlarda geri kaçma olabiliyor ancak wv kesinlikle olmaz. wv motorunu audi ve skoda ile aynı motoru kullanmaktadır.
aynı sınıf olan clio ise paranız az ise alınabilecek bir araba, 2. ele düştüğünde cok kaybettirir, sağlamlıgı tartışılır. param varsa polo alırım.

eger c segmentinde honda alacaksanız, o da sağlam araba. yıllardır benzinli üretilen araba bu yıl dizel olarak çıktı diye biliyorum. kullanıcıları cok memnun. çocuk falan düşünüyorsanız, sedan bir araba iyidir. (bebek arabası, bavul taşımak acısından) uzun yolda rahat edersiniz.
sizin limit sorununuz yoksa segmenti yüksek tutun derim. ayrıca wv ile aynı motoru ve otomatik vitesi kullanan SKODA ya da bakabilirsiniz. SUPER B modeli üst sınıf bir arac, fiyatı uygun, içi full donanımlı.

okyonus ne kadarlık bir araba bakıyorsunuz

60000 e kadar dusunuyoruz canım. poloyu cok begenıyorum yokus kalkış desteği patınaj önleme fln tüm donanımları koyduracagız eger polo alırsak 1.6 motor dizel otomatik düşünüyoruz suan cocuk yok ama 2 yıl sonra falan istiyoruz 0 araba aldıgımızdada baya bir arkamıza bakmayız aldıgımızla idare ederiz diyoruz ama kafamız karıstı honda civic benzinli lpg liyide cok övenler oldu uzun yol aracı sessız fln dediler ama oda yere yapışık alcak bir araba :KK31: skodayıda dusunduk onada bakacagız bu hafta zaten vw bayısıyle yan yana dediğin gibi vw motorlarını kullanıyormus :KK31: hondayı otomatık viteste iyi dediler ama kafamız karıştı iyice bu hafta bakıcaz bakalım renault ve hyundai ıstemıyorum onları eledım gönümde yatan polo :KK1: içine binip bir incelememiz lazım iyice :KK9: polo bir cocukla bizi idare edermi sence? biz yılda bir veya 2 kez tatıle memlekete fln cıkarız cok uzun yolda kullanmayacagız arabayı hondanın tanpon yere cok cabuk vuruyormus karda buzda sızı ugrastırır cok dıyenler var :KK31:çok iyi bir tercih yapmamız lazım uzun sure kallanacagız cunku hondanın 6 yıl garantı vermeside bizi cebetti ama hondanın içi vw gibi donananımlı değilmiş sedan arabaları kullanmakta zor diyorlar polo cok rahat al pişman olmassın dıyenlerde var kafamız ııce karıstı:KK52:wv polo dizel az yakıyor oda hosumuza gıttı 4.2 sehir içinde sehir dısında 3.8 litre yakıyormus honda cıcıv sehir içinde 10 litre yakıyormus lpg veya benzın cok geldi bana acıkcası ikisininde motoru 1.6.

Son düzenleme:

herşeyi de bilir bi de kek tarifi bilse

sertsessiz önüde saygıyla eğiliyorum
a segmenti ne c segmenti ne bunları nereden biliyorsun
vay bee

ben de şekline bakıp toparlak araba arayıp renk beğeneyim :KK37::KK37::KK37:

senin herif de kafanı susmadan bunlarla doldursa, her yıl araba alıp satsa benden iyi bilirdin. çoğu kez konustuklarını dinliyormuş gibi yapıp, ben kafamda başka şeyler düşünüyor oluyorum

60000 e kadar dusunuyoruz canım. poloyu cok begenıyorum yokus kalkış desteği patınaj önleme fln tüm donanımları koyduracagız eger polo alırsak 1.6 motor dizel otomatik düşünüyoruz suan cocuk yok ama 2 yıl sonra falan istiyoruz 0 araba aldıgımızdada baya bir arkamıza bakmayız aldıgımızla idare ederiz diyoruz ama kafamız karıstı honda civic benzinli lpg liyide cok övenler oldu uzun yol aracı sessız fln dediler ama oda yere yapışık alcak bir araba :KK31: skodayıda dusunduk onada bakacagız bu hafta zaten vw bayısıyle yan yana dediğin gibi vw motorlarını kullanıyormus :KK31: hondayı otomatık viteste iyi dediler ama kafamız karıştı iyice bu hafta bakıcaz bakalım renault ve hyundai ıstemıyorum onları eledım gönümde yatan polo :KK1: içine binip bir incelememiz lazım iyice :KK9: polo bir cocukla bizi idare edermi sence? biz yılda bir veya 2 kez tatıle memlekete fln cıkarız cok uzun yolda kullanmayacagız arabayı hondanın tanpon yere cok cabuk vuruyormus karda buzda sızı ugrastırır cok dıyenler var :KK31:çok iyi bir tercih yapmamız lazım uzun sure kallanacagız cunku hondanın 6 yıl garantı vermeside bizi cebetti ama hondanın içi vw gibi donananımlı değilmiş sedan arabaları kullanmakta zor diyorlar polo cok rahat al pişman olmassın dıyenlerde var kafamız ııce karıstı:KK52:wv polo dizel az yakıyor oda hosumuza gıttı 4.2 sehir içinde sehir dısında 3.8 litre yakıyormus honda cıcıv sehir içinde 10 litre yakıyormus lpg veya benzın cok geldi bana acıkcası ikisininde motoru 1.6.

60 bin lira arabaya vereceksem ben a segmenti düşünmem. daha büyük bir araba düşünürüm. kısa sürede değiştirmeyecekseniz, polo çocukla size az gelir. nisanda bile alacaksanız bayileri gezin bakın. polonun kalitesini tartışmam ancak bagaj benim için çok önemli bir kadın olarak. bir markete git 2 torba ile küçük bagaj dolar. çocugun arabasını sıgdıramazsın bile. ailenin yanına gidecek olsan, arka koltukta çocuk koltugu yanında sen, ön koltuga valizler, bagaja ise çocuk arabası zor sıgar. eşimde bilir bir arabaya baktıgımda önce bagajı açarım. biz çok şehir dışı yapıyoruz. çocugun eşyaları bir valiz, bir valiz bizim eşyalar, gittiğimiz yerde alış veriş yapıyoruz, getir götür cok oluyor.
6 yıl garanti veriyor honda yazmışsın, genelde 3-5 yıl garanti veriyor arabalar. yani sıfır araba arıza çıkartmıyor. kaza yapıyorsun onu da garanti karşılamıyor kasko karşılıyor. biz de citröen 5 varken garantiden sadece direksiyon kılıfını yenilettik, sıcaktan kılıf soyulmuştu. onun dışında sıfır arabada fabrika çıkışı sorun yoksa sorun yaşama ihtimali az.
küçük arabaya çok para verirseniz donanımı yüksek bir şey alırsınız, aynı paraya büyük araba bakarsanız içi biraz daha boş olabilri. önceliğinize bağlı. bir de arabayı çok kullanacak mısınız, km çok yapacak mısınız. kapının önünde duracaksa benzinli de olabilir.
bazıları için arabanın içine ses almaması çok önemlidir, ilk baktıgı odur. uzun yol yapanlarda ses rahatsız eder. wv arabalar çok sessiz, o bakımdan honda ile fark olacagını sanmam. honda düz vites mi, otomatik golflere baksanız, bir de. bir de skodanın otomatik oktava modeli var. sizin arabada neyi tercih edeceğiz önemli, az yakması mı, otomatik olması mı, büyüklüğü mü? garanti cok tercih sebebi olmamalı bence, arabada garantilik değil kaskoluk sorun oluyor. inşaallah olmaz da

biz de arabamızı satılığa çıkaracaız 1 ay sonra. biz de 20 bin lik bir şey alacagız. bagaj ilk şartım olacak. eğer 25 e çıkabilirsek 2005 model falan otomatik ford focus hp olabilir.

bir tarif veren olsa onu da bilicem de :) soru soruyorum bazıları gereksiz konusuyor (misal sen )

sunny ablanın oğlu iyimiş papatyanın oğlan da badiş oğlanı büyütüp duru multinin durum malum sirke yılbaşı hediyeleriyle boğuşuyor böcük sarayda düğün hazırlıklarında sıla içgüveysinden hallice
bi de ikizim var ki sorma gitsin onun hali ohooo:KK35::KK35::KK35::KK35:

Son düzenleme:
X