Kirli Çıkılar )))

ooo Maşallah bacımm SENİN BİRİKİMİN KARDEŞLERİN o zamann ALLAH KOLAYLIK VERE BENDE 3 YIL o durumu yaşadımmm bacım.. inşallah okuduklarında muvaffak olurlar :) görüşürüzz

öyle tabi canım çok şükür.
biri üniversite okuyor. bide kpss hazırlanıyor. inşALLAH çok iyi yerlere gelirler

bu ay 750 tl birikim yaptım ama kendime kızıyorum hedefim ayda 1000 lira toplamda 1800 oldu eylül ayından beri birikim yapıyorum önceki birikimleri yokmuş farz edip yeniden başladım daha maaşımada yeni zam aldım hadi bismillah bol bol birikimler ..

merhaba canlar ne haber?
ben baktım ki altın dibi gördü, birikimi ayakkabıya yatırdım. trendyoldan bir spor ayakkabı bir de bot aldım...
ohh nasıl bir hafifledim anlatamam

darkçım güle güle kullan cicilerini , ben de dün 300 tl ye 2 adet kaban aldım
üzerimdeki ağırlık gitti

merhaba canlar ne haber?
ben baktım ki altın dibi gördü, birikimi ayakkabıya yatırdım. trendyoldan bir spor ayakkabı bir de bot aldım...
ohh nasıl bir hafifledim anlatamam
oh oh ohhhhhhhhhh ne güzelllll güle güle giyinnn bacım
bende biii rahatlayabilsemmmm
çantadan ayakkabıya
saatten nevresime
perdeden tencereye abuk sabuk her ne varsa herşeye bakıyorumm herşeyden ihtiyacım olmasaaada hiçbirine alasım var ama henüz hiç bişey alamdımmm

üzerimdeki ağırlık gitti
sende güle güle giyin bacımmmm tekrarcıktan

kızlar merhaba :)
benim internette yine sorun var ( şimdi fırsat buldum okulun internetinden giriyorum .. malum okulda arka bahçede oynayamıyorum :) hepinizi çok öpüyorum... inşallah her şey yolundadır ... kendinize iyi bakın :) sorunumu halleder halletmez sahalara tekrar döneceğim :)))

selam kızlar nasılsınız..

alın verin ekonomiye can verin

bişi sorcam yine bu doğal gaz olayı
kimisi hiç kapatma kısık ateşte bırak yoksa daha çok gelir.
kimisi her peteği aç zaten farketmiyor aynı fatura gelir.
kimini sadece kullandıgın oda yı aç daha az gelir..

ben şansen eve gidiyorum. eger üşüyorsam duş alcakcam sadece odamı açıyorum 2 3 saat.. sonrada uyuyorum kapatıyorum.

sizin bilgileriniz neler

bı tek su fatura olayını cozebılmıs degılım
benım evım cok buyuk
gunduz kapatıyoruz bazen esım erken gelıyorsa 4 gıbı yakıyor bız 6da evde oluyoruz oglanla ama bence bız yatana kadar evın anca duvarları ısınıyor o da ayrı mesela
sureklı yaksan oda dıyosun evde yokum yanı eve bıraz gec gıtsen ayakta kaldıgın saat 2 saatı gecemıyor

bılemedım

bn açtıgımdada petege yapıştıgın için ısınıyorum. diğer türlü ev öle şaşalı ısınmıyor.
zaten peteklerde minicik

asu ben hep en kısıkta yakıyorum evde yokken
geldiğimizde artırıyoruz ısıyı
harcama kısmını bilmem ama o zaman ev daha kolay ısınıyor
açıkçası benim için ısınma önemli eşimin de benim de sinizütümüz var
yatarken bile soğuksa sabah genzimiz dolu kalkıyoruz
o yüzden petekleri kapatmıyorum ya da evde yokken çalıştırmamazlık etmiyorum

anladım. ben tek kalıyorum hani. çok şükür kaldıgım evde öyle çok soğuk bi ev deil..
bende eve gidince yakmak uyuyunca kapatmayı düşünüyorum

üzerimdeki ağırlık gitti

ohh, iyi günlerde giyin arkadaşım.. ben de bi tane bordo monta tav oldum emmee bedeni kalmamış

kızlar bizim burada doğal gaz yok, merkezi sistemle ısınıyoruz.. cam kapı hep açık, çünkü çok güzel ısınıyor maşallah. hele oğlanın odası ortada kaldığından sıcacık sabaha kadar. üstünü örtmüyo zaten sıpa, ordan kurtarıyoruz bari :))

sahalarda bekliyoz bacımmm

asuuu aslaa 2 şeyimden kısamıyomm
1 yemeğe harcamamdab (başta et harcamalarım aylık ciddi bir meblayı bulur)
2.ısınmaaa olayııı asla kapamamm bizim ev ekim 1 den beri full yanar vee ksııkda şu günelrde 60 dereceelrde o kadarrr doğunun en ala yerindende olsammm aslaaa soğuğu sevmemmm kedi gibi soğuk havada evimde penyeyle gezmeyi sevenelrdenimkii bunu en fazlada tokide yaşadığım merkezi sistemle alışa gelennnn kapı pencere açık günleride iyiceee alışkanlık kazandırtmıştı bakalım bunlar olmassa olmazım bacım

Farmasi benide listeye ekle
bu 3.girişim :)

yazayımmı birikimimi

biz de öyleyiz cnm
arkadaşlar bize gelir,piştik derler,ama bize göre ev normaldir

doğal gazla ilgili şunu söyleyebilirim geçen sene her kullanım yolunu denedim

38 derece bir ay sürekli yaktım tüm peteklerde açıktı sonuç 180 tl fatura<
burda şunuda göz ardı etmeyelim üstüm ve altım da bebekli aileler oturuyodu yani iyi yakıyolardı
evde ise ince bi penye ve pijamalarla dolaşabiliyodum

sonraki ay kullanmadığım bir odayı ve banyonun peteğini kapattım
eşimle gündüz evde yokken kapatıyoduk eve girince açıyoduk evimde 2 oda bir salondu ve güney cephe idi
yani salon yatak odası ve mutfak sadece biz evdeyen yanıyodu uyurken kapatmıyodum ama
evdede ilk bir saat üstümde ince bir hırka sonrada ince bir penyeyle gezebiliyodum
faturada sonuç 110-100 tl arasında gidip geldi
şuda var ben çok sıcağı sevmem hatta daralırım içim sıkılır bu yüzden en sevdiğim mevsimde kıştır hele hele sobalı evde mümkün diil duramam nefes alamam yani

şu an 40 derece sürekli yakıyorum çünkü evde hep birimiz varız evim kuzey cephe ve artı bir odam daha var altımda üstümde çocuklu aileler oturuyor onlarda iyi yakıyolar ve hiçbir odamı kapatmıyorum evde eşim atletle geziyo bende tişörtle geziorum çoğu zman mutfağı yemek yaparken açıorum sıkılıyorum çünkü
bu ay fatura 205 tlgeldi:) gene iyi geldi yani zaten ne gelirse eyvallah dicektik ama nsaflı çıktıgene:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…