Kirli Çıkılar )))

merhaba hanımlar

altın çakılmış ne güzel
ne zaman benim ekstra param olmasa altın yerlerde geziyor

cutemom canım vadeli hesaptan ve altın hesabından masraf almıyor bankalar

tesekkur ederım canım benım subeye gıdıp sorma sansım yok , garantınınde o sıstemınden dolayı bı turlu musterı hızmetlerıne baglanamıyorum kendımı saf gıbı hıssedıyorum robotla konusurken :)
cuma gunu maasları alalım e vadelı actıracagız ınsallah 500 tl alt lımıtmıs 1 aylıktan baslıyacagız ınsallah

okyonus naptı acaba gıdıp soracaktı bankaya

benim de işler çok yoğun bu ara
arka bahçeye de ancak akşam gidebiliyorum

az kaldı rahatlayacağız inşallah
ama seyyah az gelirse muhabbet az döner bence
ben asıl performansı yeni arkadaşlardan bekliyorum

cute canım ben de garanti kullanıyorum
iki fatura otomatik ödeme verdim
vadesizden de masraf alınıyor
ma değişiklik olmuş olabilir garanti.com.tr ye bak
geçen bant kaydı ile aradılar hesap işletim ücreti için
ayrıntılı bilgiyi garanti.com.tr den alabilirsiniz diyorlardı
fırsatım olup da bakamadım

bende maas musterısıyım ancak dovız oalrak tl hesabından bende 2 adet fatura verdım ancak gecende mesaj geldı bana ocak 7 ıtıbarıyle 58 tl olmustur hesap ısletım ucretı dıye
benımde arayıps sormam lazım otomatık talımatım var da ne ıstıyorlar
e vadelıden alınmıyor dıyorsun dımı ama?
sende maas musterısımısın garantıden dıcemde o zaman 1 hesaptan para kesmıyorlar oda dovız tl hesabından durdurmustuk ama bakalım

Bugün kredi kartı ekstrem geliyor. onu bir öğreneyim, ödemelerimi yapayım döneceğim size.
Bakalım ne kadar atmışım bu ay bir kenara.

ben daha gidip konusamadım canım işler cok yogun ama kafaya koydum burdakı arkadaslarda vadeliyi boşver euro 1 yılda baya kazandırır euro ya devam et diyorlar karar veremedim risk almak istemiyorum bende indiydi çıktıydı sinir oluyorum vadeli olursa en azından net paramı bilirim bugun gidip konusmaya calışıcam müşteri temsilcisiyle altın artık almam bekliycem istedigim seviyeye geldiginde bozdurucam ama 100 den aldım gramı okadarda cıkmaz battım benım eurolar vadeli hesapta ama ben tl briktirmek istiyorum artık hata yaparsın tl öldü getirirsi yok diyor herkes :26:

bu vadeli hesap ne:44::44:

Artık ben ve minik kızımda kirli çıkı olmaya karar verdik.
Dün eşim kızıma ve bana kumbara aldı.
Sabah ben kumbara 10euro attım
kızımın kumbarasınada babası akşam 6 euro attı.

Birikim yapmaya hayatta beceremem ama kumbara sayesinde paralarımı harcamadan durabilirim galiba

bu vadeli hesap ne:44::44:

vadelı ıste 1 ay paranı ısletıyorsun ana paran bozulmuyor vadesı gelmeden cekersen (ben cekmeyı dusunmuyom) 8.95 tl gıbı bı getırısı var ben aylık bırıkım yapcam yanı oyle kenarda yuklu param yok benım net hesapta var ama aylık sabıt odeme ıstıyor ona gelemem bı ay 500 koyarım obur ay 100 koyarım bellımı olur bu

canım benimm. kız yine alırız. gelmiyomuydunuz hem sız sılayla birlikte bize

bakarsın yaza geliriz yine
bi de ben bi karar verdim burda kalıcam ailemden uzaklaşmayacağım
artık izinleri biriktirip yazları kaçarım bi yerlere
tabi bu kararımda bodrumu vuran yağmurun şimşeğin gökgürültüsünün de payı yok değil:18::18::18::18:
atandık da iş izne kaldı
aç tavuk duası benimki

ben normal müşteriyim canım o yüzden Allah ne verdiyse alıyorlar benden

garantinin ücretler kısmına baktım
vadesiz hesapta var işletim ücreti
vadeli için yazmıyor birşey

bu arada altın gram olarak yani altın olarak çekilebiliyormuş garantiden
şimdi gördüm ücretler kısmında komisyon istiyor
sadece 1 kilo ise çekilebiliyor o yüzden caiz olmaz diyorlardı garantinin altın hesabı için
bu durumda o sorun da kalmadı
2 gram veya 10 gram olarak çekilebiliyorsa sorun olmaz di mi
farmasi bi bak hele

Son düzenleme:

tabiii ki imkanlar el verirse ailenin yanında kalmak en iyisi. gurbet elde ölsen , kalsan kapını çalan olmaz (
senin oraya kadro açılırsa niye başka yeri tercih edesin ki tatlım zaten

ssonunda ayaklar yere basmaya başlamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…