Kirli Çıkılar )))

Evet,

kasım ayı ciromu açıklıyorum.

Şimdi 8500 liram var. 250 lira harcarım galiba aralık 15e kadar.

8250 diyelim :)

günaydın hanımlar

topağa uygun soru sorayım
bu altın için ne diyorsunuz

valla kısa vadede battık gibi görünsede ben 3-5 yıl sonra ev almak için biriktiriyorum altıncıkları.
o zaman kadar en azından zarar etmeyeceğim bir değere gelmesini umuyorum. çok şey mi istiyorum ki allah'ım :KK31::KK31:

bu ay 20 gram aldım. tüm birikimim 130 gram. allah bereket versin.....

bu ayyy kendimi şöyle bir silkeledimmm şunu fark ettimki buraya girince daha az ayakkabıya ve çantaya para harcamaktayımmm.. bu ayyy cidden kendime gelem dedim artık böyleee davranacammm farmasi bacımmm eklersen bildiremmm altın altlarda olsadaa 18,54 gramlık bir bilezzik aldım vede yarında toplam para birikimimi bildiricemmm inşallh hedefim araba için ciddi birikimler yapmakkk size ihtiyacım varr yoksaa cidden olan param çantayaa ayakkabıya gidecekkkkkkkkkkkkk yardımmmmmmmmmm

bu ayyy kendimi şöyle bir silkeledimmm şunu fark ettimki buraya girince daha az ayakkabıya ve çantaya para harcamaktayımmm.. bu ayyy cidden kendime gelem dedim artık böyleee davranacammm farmasi bacımmm eklersen bildiremmm altın altlarda olsadaa 18,54 gramlık bir bilezzik aldım vede yarında toplam para birikimimi bildiricemmm inşallh hedefim araba için ciddi birikimler yapmakkk size ihtiyacım varr yoksaa cidden olan param çantayaa ayakkabıya gidecekkkkkkkkkkkkk yardımmmmmmmmmm

gökçe sen listesin canımm

durmak yok birikimlere son gaz devam inşaallah :KK55::KK55::KK55::KK55::KK19::KK19::KK19:

KASIM AYI BİRİKİMİ
kk NİCKTLÇEYREK ALTINCUMH. ALTINIYARIM ALTINGR ALTINDÖVİZBİLEZİK grREŞAT ALTINbirikim zamanıkasım ayı birikimi
farmasi4.500 TL352 gr2011 nisantamam
sunny664500 tl1731025 gr2011 temmuz
sevimsiz_256250tltamam2000 tl
kalinkaselin50 tl250 euro20 gr2012 ağustos2 çeyrek 50 euro
Papatya216gr105 euro 1 gr
pepeti14300 tl9 gr
banusultan200 tl14 gr
darksea2800 tl110 gr9 gr
mutnojmet4050 tl21 gr300 dolar2012ekim300 tl 2 gr
derfat460 tl52 gr100 euro
deren1907300 tl104 gr
elifcino314.79 gr100 dolar
allright700 tl
ozlem_su7000tl21 gr2000 tl 1 gr
seyhan77170 euro
giz08
helinim08293 gr
mikelaze700 tl2013 mayıs
okyanus170 gr2145 euro100grtamam14 gr 495 euro
sertSessiz505 TL
kernek1500tl
kedifatos11850 tl122 grtamam
karamsar_karam1305 tl56 gr
lpgli_ferrari1050tl250 tl
kgökçe90 tl210 euro2 çeyrek 10 euro 90 tl
moonna530 tl

Son düzenleme:
Farmasi benim 1000 TL olacak toplam :) 530 ilk haftaydı. Sonra üzerine daha ekledim.bu ay yani kasımda başladım.toplam 1000 TL oldu.1 ay için hiç fena sayılmaz sanırım :))) Bereketli olsun inşallah. :KK15:

Son düzenleme:
Farmasi benim 1000 TL olacak toplam :) 530 ilk haftaydı. Sonra üzerine daha ekledim.bu ay yani kasımda başladım.toplam 1000 TL oldu.1 ay için hiç fena sayılmaz sanırım :))) Bereketli olsun inşallah. :KK15:

ben tabloyu oluşturmadan önce bildirim yapmadığın için canım geçen ayki var

tabloyu dikkatli incelersen bir sütunda bildirim yapanların yaptığına dair tamam yazıyor .....:KK34:

Farmasi rica etsem benide ekleyin lütfen.
Belki daha sisitemli bir şekilde birikim yaparım.
Kendi çapımda birikim yapmaya çalışıyorum zaten.
Arkadaşlarla ne güzel bir sistem oluşturmuşsunuz.
Kabul ederseniz katılmak isterim.

günaydın kirli çıkılar:KK55::KK55: maaş gününe son 13 gün sonra gelsin birikmlerr:KK9::KK9:vadeli hesaptan eşim vazgecirdi euro ya devam ediıyorum ben :KK14::KK14:

Farmasi rica etsem benide ekleyin lütfen.
Belki daha sisitemli bir şekilde birikim yaparım.
Kendi çapımda birikim yapmaya çalışıyorum zaten.
Arkadaşlarla ne güzel bir sistem oluşturmuşsunuz.
Kabul ederseniz katılmak isterim.

tamam canım ekliyorum :KK34:

listeye girmek isteyenler ya da listede kalmak isteyenler bugün akşam saat 19:00 'a kadar lütfen bildirim yapsınlar

gökçe sen listesin canımm

durmak yok birikimlere son gaz devam inşaallah :KK55::KK55::KK55::KK55::KK19::KK19::KK19:
SAĞOLASIN BACIMMM yahuu artık alıntılanan msjım gözükmüyorrr bende mi sorun nee .. yazmışınn kirli çıkıları tek tek okumasam göremeyecem yazdığını bacım... neyse sağolasınnnn
DURMAK YOK BİRİKİME DEVAMM AYNENNN
listeye girmek isteyenler ya da listede kalmak isteyenler bugün akşam saat 19:00 'a kadar lütfen bildirim yapsınlar
bende listede kalmak istiyommm... bu ay kimselere sormadannn biriktirdiğim tl mi gidip altına yatırdım bilezziğee 82.25 deyken gramı gidip aldım 18.54 gram bilezzik ve şimdii herşeyyy dipte ya bakalım ne olcakkk :KK43: üstelik docamm da bilmiyorrr zaten bilmesine de gerek yok yaaa amannn

bu arada özel dersim var 1 tane ondan gelen parayı artık çeyreğe yatıram diyommmmmm siz ne dersinizzz ciddden hedefim kendimeee marta dek bir araç almakkk ama kendimeeeeee:KK4::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK4::KK4::KK4:

yeni işe girdim yeni dediğim 4 ay oluyor.1maaşta fazla aldım.
ben anlamadım hiç bişi maaşımdam.
bişilerden kısayım diyorum kısacak bişeyimde yokki. fuzuli bişeyde almıyorum.
maaşım bereketsiz çıktı :KK5:

yeni işe girdim yeni dediğim 4 ay oluyor.1maaşta fazla aldım.
ben anlamadım hiç bişi maaşımdam.
bişilerden kısayım diyorum kısacak bişeyimde yokki. fuzuli bişeyde almıyorum.
maaşım bereketsiz çıktı :KK5:
işin hayırlı ola bacımmmm... kızkardeşimde 3 yılını devirdi öğretmen yalnız yaşıyor o bakıma o da sen gibi diyordu maaşım bereketsiz diyordu ama benim çok şükür hiç öyle olmadı kiii sorardı hep ne edersin sen diyeee vel hasılll bilmem ne dersin amaa kardeşime önerdiğimi diyecem :)
"ben ilk maaşımla kendime Kuranı kerim almıştım.. birileri önermişti ve cidden arada sırada da okusammm cidden ilk maaşımla kendime aldığım ilk ve en önemli şeydi...bu durumu kardeşimle paylaşır gibi sana da yazmak istedim bacım..." paranın bereketi olsun inşallahhh hayırlı şeylerde harcaman dilekllerimle:KK16:

işin hayırlı ola bacımmmm... kızkardeşimde 3 yılını devirdi öğretmen yalnız yaşıyor o bakıma o da sen gibi diyordu maaşım bereketsiz diyordu ama benim çok şükür hiç öyle olmadı kiii sorardı hep ne edersin sen diyeee vel hasılll bilmem ne dersin amaa kardeşime önerdiğimi diyecem :)
"ben ilk maaşımla kendime Kuranı kerim almıştım.. birileri önermişti ve cidden arada sırada da okusammm cidden ilk maaşımla kendime aldığım ilk ve en önemli şeydi...bu durumu kardeşimle paylaşır gibi sana da yazmak istedim bacım..." paranın bereketi olsun inşallahhh hayırlı şeylerde harcaman dilekllerimle:KK16:

tşk ederim canım.
ben eskiden daha düşük maaş alıyodum. ama daha çok birikim yapıyodum.
kardeşlerim şehir dışında okuyor. onlara göndermem dengesizleştirdi beni. bu sene oldu.
harçlıkları ver.. gelip gidince uçak biletlerini al..
bakalım bu ay için ümitliyim inşALLAH düzene giricem.
dediğin şeyi yapıcam inşALLAH.

tşk ederim canım.
ben eskiden daha düşük maaş alıyodum. ama daha çok birikim yapıyodum.
kardeşlerim şehir dışında okuyor. onlara göndermem dengesizleştirdi beni. bu sene oldu.
harçlıkları ver.. gelip gidince uçak biletlerini al..
bakalım bu ay için ümitliyim inşALLAH düzene giricem.
dediğin şeyi yapıcam inşALLAH.
ooo Maşallah bacımm SENİN BİRİKİMİN KARDEŞLERİN o zamann ALLAH KOLAYLIK VERE BENDE 3 YIL o durumu yaşadımmm bacım.. inşallah okuduklarında muvaffak olurlar :) görüşürüzz:KK16:

X