Kirli Çıkılar )))

selinnn :KK3:
naber, oğluşun nasıl, büyüdü mü
ne çabuk geçiyor dimi zaman
bizimki 9 aylık oldu
anlat biraz, merak ediyorum

selinnn :KK3:
naber, oğluşun nasıl, büyüdü mü
ne çabuk geçiyor dimi zaman
bizimki 9 aylık oldu
anlat biraz, merak ediyorum

hemde NASIL nasıl ,
benimkide 6 aylık oldu ne zman büyüdü bu diorum bazen bakıp:)
alttan 2 tane dişimiz çıktı:) diğer bebklere oranlara hafif atlattık diyebilirim ilk dişlerimizi:)
çalışırken zor oluyo tbaiki ama eşim çok ama çok yardımcı oluyo saolsun gündüz o bakıyo bebişe akşam ben bakıyorum eşim bi gece evde bi gece çalışıyo işii ayarladı hep nöbette:) hani bebişi evde sıcak yatagında bıraktıgım vede eşime bıraktıgım için aklım hiç arkada kalmıyo içim çok ama çok rAHAT :))) bi altı ay dha düzenimiz bozulmazsa süper ötesi olcak:)
ek gıdaya başladık neler yapıorum bi görsen :) bizimki püre sevmiyo ama ağzının tadını biliyo bildiğin bizim yediğimiz çorbaları falan yemek istiyo bende çorbalarımı 1 tatlı kaşığı yağla yapıyorum salça yerinede yazdan domates yapmıştım onu kullanıyorum tuzda atmıyorum onun çorbasını püre yapıyorum bayıla bayıla yiyo:)
artık yoğurdumu evde yapıyorum:) sanırım en faydalı yaptıgım iş bu oldu:)
ha bide şimdi, oturmayabaşladık destekli oturuyo ama artık yatmak sitemiyo mümkün diil sırt üstü gelmez:) benimle birlikte koltukta oturcak:)
uyku eğitimide verdim:) şimdi yatağına koyyoruz uyku arkadaşınıda koyyorum yanına kendi kendine uyyo şükür geceleride kalkmaz:)
5-6 saatte bi beslemek koşuluyyla 12-13 saat aralıksız uyur:)
ama sütüm azaldı benim eskiden gürül gürül geliyodu şimdi cık eski randımanı yok:KK43:(((((;yavruda emiyo ama doyması mmkün diil yani, öğünlük bile doymuyo:KK43:((( ama genede emziriyorum bi damla bile girsin boğazından kardır:)
ne hayallerim vardı benim sütümden yogurtlar pudingler yapcaktım ben daha:)

darkcanım senin gösterge 3600 değil mi
maaştan başka ne getirisi var bunun özlük haklarında falan bi numara var mı:26:

dantemm ozluk haklarına bı faydası yok dıye bılıorum sadece emeklılıkte ıkramıyene yarıyo o göstergeye ulaşmak onuda elımıze bırakırlarsa tabı:KK14: dark o göstergede deıldır kac yıllık memurkı daha 1. dereceye dusunce 3600 oluyoo ek gösterge

dantemm ozluk haklarına bı faydası yok dıye bılıorum sadece emeklılıkte ıkramıyene yarıyo o göstergeye ulaşmak onuda elımıze bırakırlarsa tabı:KK14: dark o göstergede deıldır kac yıllık memurkı daha 1. dereceye dusunce 3600 oluyoo ek gösterge

yok canım dark mühendis mühendisler 3600 diye biliyorum bizimki de teknik olduğu için 3600 için uğraşıyolar mecliste
o babdan şeyettim
sadece emekliliğe değil maaş da fark ediyor ya la öle değil mi:KK31::KK31:

tamam bebeeeım bılıorum 1. dereceye düşerse 3600 olacak onlar teknıık sınıf oldukları ıcın oyle maasları daha yüksek ıste benımle arasınada 1000 lıra oynuyo. neşem dark anlatsın o daha ıyı bılır...

o deılde bugun annemın seneyı devrıyesı olduğundan helva yapıp daıttım ısyerıne cumada mescıtte cemaatle okuycaz ınsallah hafta sonuda babamlarda evde yemek verıcez nasıpse... hayatımın 14 yılı annemle 14 yılıda annemsız gectıı... bı yıl yenı güzel bır baslangız olmuş olsun ınsallah... olmuslerımıze rahmet olsun... sağlarımız hep sağlıklı sıhhatlı olsun... amin....

darkcanım senin gösterge 3600 değil mi
maaştan başka ne getirisi var bunun özlük haklarında falan bi numara var mı:26:

üşenmedim bordroya baktım. şimdi ben daha taze memur sayıldığımdan yani 7/3 olduğundan ek göstergem 950 yazıyor. ben büyüdükçe büyüyecekmiş o da. valla ben ne getirisi var bilmiyorum ama maaş, ek ödeme, özel hizmet tazminatı, harcırah, arazi tazminatı filan hep bu göserge üzerinden hesaplanıyor.
yani ne kadar eski memursan bu kalemlerde de para o kadar artıyor heralde :KK31:
amaan mühendise zaten veriyor 3 kuruş , gösterge 3600 olsa ne olur olmasa ne olur :KK19:

o deılde bugun annemın seneyı devrıyesı olduğundan helva yapıp daıttım ısyerıne cumada mescıtte cemaatle okuycaz ınsallah hafta sonuda babamlarda evde yemek verıcez nasıpse... hayatımın 14 yılı annemle 14 yılıda annemsız gectıı... bı yıl yenı güzel bır baslangız olmuş olsun ınsallah... olmuslerımıze rahmet olsun... sağlarımız hep sağlıklı sıhhatlı olsun... amin....

allah anneciğine rahmet eylesin,sizinde yardımlarınızı kabul eylesin. annenize ulaştırsın inş....

Bugun sonunda garanti e vadeli ye yatırdım paramı aylık verdıgı faiz 7 lira 90 kuruş :)

bu ay ekders ve de kurs ücretimin toplamı 810 tl Allah bereket versin

ben full derse girmeyi sevdim :) ))))))))))

darkcım muhendıse verdıgı 3 kuruşsa bıze verdıgı ne olakı acabasıı:) saka bı yana bızım kurumdaki muhendısler cok rahatlar kımse kadrosunun ısını yapmıo ama th sınıfının butun nımetlerınden faydalanıyolar daha ne olsun canım.. ha ozelde daha cok kazanırdım dıosan doğrudur bılemıcem ama devletteki rahat mumkun deıl hıc bıryerde yok maalesef... not: 4 aylık taze memur ozlem:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

ayrıca bak 950 de olsa ek göstergen var ben 4/1 ıne dusunce ek gösterge alıcam buda kaba taslak yenı gelen derceyle bırlıkte 10 yıl demek hahaha bugünlere sukur

darkcım muhendıse verdıgı 3 kuruşsa bıze verdıgı ne olakı acabasıı:) saka bı yana bızım kurumdaki muhendısler cok rahatlar kımse kadrosunun ısını yapmıo ama th sınıfının butun nımetlerınden faydalanıyolar daha ne olsun canım.. ha ozelde daha cok kazanırdım dıosan doğrudur bılemıcem ama devletteki rahat mumkun deıl hıc bıryerde yok maalesef... not: 4 aylık taze memur ozlem:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

ya rahata rahatım ama mühendisler bence okuduklarının karşılığını alamıyorlar bence. sen hangi kurumdasın?
senin ünvanın ne canım?

kızlar 2008 den sonra işe başlayanlara 1 derece verilecekmiş. ben zaten 3 ay sonra 6 ya düşecektim. e 1 derece de ordan gelince hoop 5 olacağım :KK9:

tapudayım ben ama kadromuz memur gozukuoo ama bızım kurumda memur kadrosu yok aslında karısıık bır durum yanıı :KK1:

X