- 15 Ocak 2010
- 1.908
- 924
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selinnn
naber, oğluşun nasıl, büyüdü mü
ne çabuk geçiyor dimi zaman
bizimki 9 aylık oldu
anlat biraz, merak ediyorum
selinnn
naber, oğluşun nasıl, büyüdü mü
ne çabuk geçiyor dimi zaman
bizimki 9 aylık oldu
anlat biraz, merak ediyorum
dantemm ozluk haklarına bı faydası yok dıye bılıorum sadece emeklılıkte ıkramıyene yarıyo o göstergeye ulaşmak onuda elımıze bırakırlarsa tabı dark o göstergede deıldır kac yıllık memurkı daha 1. dereceye dusunce 3600 oluyoo ek gösterge
darkcanım senin gösterge 3600 değil mi
maaştan başka ne getirisi var bunun özlük haklarında falan bi numara var mı:26:
o deılde bugun annemın seneyı devrıyesı olduğundan helva yapıp daıttım ısyerıne cumada mescıtte cemaatle okuycaz ınsallah hafta sonuda babamlarda evde yemek verıcez nasıpse... hayatımın 14 yılı annemle 14 yılıda annemsız gectıı... bı yıl yenı güzel bır baslangız olmuş olsun ınsallah... olmuslerımıze rahmet olsun... sağlarımız hep sağlıklı sıhhatlı olsun... amin....
darkcım muhendıse verdıgı 3 kuruşsa bıze verdıgı ne olakı acabasıı:) saka bı yana bızım kurumdaki muhendısler cok rahatlar kımse kadrosunun ısını yapmıo ama th sınıfının butun nımetlerınden faydalanıyolar daha ne olsun canım.. ha ozelde daha cok kazanırdım dıosan doğrudur bılemıcem ama devletteki rahat mumkun deıl hıc bıryerde yok maalesef... not: 4 aylık taze memur ozlem
bu ay ekders ve de kurs ücretimin toplamı 810 tl Allah bereket versin
ben full derse girmeyi sevdim :) ))))))))))
bereketini gör farmasicim. senin bunlar hariç çıplak maaşın ne?