Kirli Çıkılar )))

kızlar merhaba. müsadenizle bende aranıza katılmak istiyorum. kendi çapımda ufak tefek birikim yapmak istiyorum. evlenmeden önce çok para harcardım. evliliğimin ilk yılında da böyle devam ettim. şimdi kendime çeki düzen vermeye başladım yavaş yavaş. 2 aylık bir bebeğim var onun için birikim yapmak istiyorum. bu topik çok hoşuma gitti.aslında biz ev aldık onu ödüyoruz her ay. yani para biriktirmiş olunuyor sanıırm o zaman da ama ben ayrıca kızım için ufak tefek kenara bir şeyler koymak istiyorum. şimdilik 2 çeyreğim ve bir de 50 liram var. Rabbim hepimizin parasını bereketli ve helal kılsın inş

Farmasi,

Ben de listeye girmek istiyorum. An itibariyle 2800 lira param, bir çeyrek altınım ve 22 gr bileziğim var.

günaydııııınnnn

yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz sefa getirdiniz
ben burayı bulmadan önce birikimim sıfırdı çünkü birikim mantığım yoktu
ne güzel sizin zaten biriktirme bilinciniz varmış
burası size daha da faydalı olur inşallah

hayırlı sabahlar
yarın ay başı bu ay tüm borçlarım ödemelerim bitiyo.
aralık ayında bidaha başlayacam inşALLAH:16
150TL likte güne girdim

günaydın hanımlar yrn maaş günü hedefim bu ay yüksek bakalım tuttrurum ins gecen ay kurban estim ve mevlüt okuttum Allah kabul etsin gecen param kalmadı bırıkıme bu ay umutluyum Allah bereket versin sağlıgımız yerinde cok şükür birikimde olur yavas yavas her ay 380 tl bireysel emeklilik ödüyoruz eşimle ikimizin o parayı borc gıbı gorup hiç saymıyoruz bakalım bu ay odemelerı yapıp bırhaftaya birikime ayıracağımız para belli olacak

ben bi toparlanamadım canım
inşALLAH bu ay toparlancam . benim kız kardeşim diyarbakırda üni okuyor. diğer kız kardeşimde yanına gitti orda dersaneye gidip kpss hazırlanıyor. inşALLAH başarılı olur. ama acayip masraf oluyor..
inşALLAH bu ay borçlarımı kapatcam. bende her ay 100tl veriyorum BESe..
sende tek kişisin elektiriğin nekadr geliyor merak ettim
benm su 4,50 geldi iki ayda.. elektirik 16 küsür geldi

elektirk normalde 40 geliyor lojmanda kaloriferler yanmıyordu ufo yaktım 72 geldi bu ay suda evde yokum diye 5 metreküp yazmıslar 16 geldi ama 2 metreküp harcamısım gidicem kavgaya bu ne böyle kafaya göre ilerletiyor :26: bes benım 150 eşimin 230 ocakta benımkısını 170 yapıcaz bakalım yada ıksınıde 250 tam karar vermedık banka kredimiz vardı o bitti gecen ay kredi kartlarına taksitlerimiz var işte borç yiğidin kaçısıymıs

ben hafta sonları eve gidiyorum ailemin yanına.ısınmak içinde doğalgaz.. tüpümde doğalgaz.. ketıl kullanıyorum. bilgisayarım yok evde..
tv ketıl ışık kullanıyorum hani bi tek ondan geliyor..

benimkiler pek bişi değilmiş

bende BESimi yükseltsemmi diyorum acaba... şuan 100 tl veriyorum.. şuan dursunda bi düzenim yerine otursun olmadı tutarı artırırım
aslında annemede yaptırmak istiyorum. annem 47 yaşında.. ama nekadar işe yarar bilmiyorum ne zaman emekli olcak o var bide.. bide yaş böyle ilerledikçe yüksek mevladan açmak lazımmış.. o yüzden cesaret edemedim açıkcası

Son düzenleme:
okyanus annem hafta sonları bana
domatesin kabuklarını soyup biberle kavuruyor.. içinede biraz soğan..
konserve gibi düşün.. yemek yapınca doğramakla falan uğraşmıyorum.. çok rahat oluyor.. yemege makarnaya menemene aklında olsun seninde

benım annemın var 150 yatırıyor bu yıl arttıracak oda benım termosıfondan dolayı geliyor yuksek beyaz esyaalrım çok yakmıyor tasarruflular ben genelde haftasonlarıda evdeyım o yuzden bana fazla geliyor ama akşamdan aksama evdeyım yıne farkedıyor yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…