bende onu düşünüyodum okyanus.. ben genelde altın alıodum..
eoro da olsun diye bu sefer ondan alcam
selam millet;
sabah sabah şok oldum, soluğu burda aldım
o ne ya akbankda alış 82, satış 86. az bişey altın vardı bozduracaaadım, dumur oldum.
farmasi anladıgım kadarıyla sen liste tutup ay sonu birikenleri buraya tablo olarak koyuyorsun değil mi? yoksa biz mi yazalım ? yani mesela ben bu hafta 500 koydum haftaya altın alırım,euro alırım yada 100-200 koyarım.genellikle haftalık olarak biriktiriyorum ben.yoksa ay sonu tüm birikenlerimizi sana mı bildiriyoruz ? :44:hoş geldin moonna listeye 530 tl ekledim bereketli olsun
kızlar size bişey danışmak istorum:)
baa iş yerinden kahvaltıya arkadaşlar gelcek iş yerinden sevdiğim 5 kişi davet etcem samimi olduğum kişiler sevdiğim insanlar yani:)
güzel bi kahvaltı sofrası hazırlamayı düşünüorum şimdi biz buluştuğumuzda falan hep sofrada oturuoruz yani sofradan hiç kalkmıoruz nerdeyse yemek bitse bile :)
ben kahvaltıdan sonra mercimek köftesi ve yalancı tavuk göğsü tatlısı ikram etsem nasıl olur yani kahvaltıdan sonrada oturcaz muhtemelen yada başka bişemi yapsam ne dersiniz?
kızlar size bişey danışmak istorum:)
baa iş yerinden kahvaltıya arkadaşlar gelcek iş yerinden sevdiğim 5 kişi davet etcem samimi olduğum kişiler sevdiğim insanlar yani:)
güzel bi kahvaltı sofrası hazırlamayı düşünüorum şimdi biz buluştuğumuzda falan hep sofrada oturuoruz yani sofradan hiç kalkmıoruz nerdeyse yemek bitse bile :)
ben kahvaltıdan sonra mercimek köftesi ve yalancı tavuk göğsü tatlısı ikram etsem nasıl olur yani kahvaltıdan sonrada oturcaz muhtemelen yada başka bişemi yapsam ne dersiniz?
günaydın kızlar