Kirli Çıkılar )))

Kızlar beni de ekleyiverseniz ya şu listeye Bende ufaktan başladım bi kumbara edindim geçen haftadan beri sadece bozuklukları oraya attım baktım 30 tl falan olmuş ayrıca bu hafta 500 TL koydum kenara.ben tüm olan paraları banka kartımda,bozuklukları kumbarada biriktirmeyi düşünüyorum bir de bu hafta sonu faturaları falan ödedikten sonra 1 çeyrek alıcam.alınca onu da eklerim inşallah.
yani şimdilik 530 tl diyebiliriz.

Son düzenleme:
hoş geldin moonna listeye 530 tl ekledim bereketli olsun
farmasi anladıgım kadarıyla sen liste tutup ay sonu birikenleri buraya tablo olarak koyuyorsun değil mi? yoksa biz mi yazalım ? yani mesela ben bu hafta 500 koydum haftaya altın alırım,euro alırım yada 100-200 koyarım.genellikle haftalık olarak biriktiriyorum ben.yoksa ay sonu tüm birikenlerimizi sana mı bildiriyoruz ? :44:

kızlar size bişey danışmak istorum:)

baa iş yerinden kahvaltıya arkadaşlar gelcek iş yerinden sevdiğim 5 kişi davet etcem samimi olduğum kişiler sevdiğim insanlar yani:)
güzel bi kahvaltı sofrası hazırlamayı düşünüorum şimdi biz buluştuğumuzda falan hep sofrada oturuoruz yani sofradan hiç kalkmıoruz nerdeyse yemek bitse bile :)

ben kahvaltıdan sonra mercimek köftesi ve yalancı tavuk göğsü tatlısı ikram etsem nasıl olur yani kahvaltıdan sonrada oturcaz muhtemelen yada başka bişemi yapsam ne dersiniz?

gayet güzel olur bebişim

moona hoş geldin

selincim gayet iyi fikir
kahvaltıya da börek yaparsan onları da yersiniz sonrasına gayet güzel olur

selincim, geçenlerde bizim de on kişilik bi kahvaltı maceramız olmuştu hatırlarsan. kahvaltılıkların haricinde poğaça börek falan yaparsın. kahvaltıya haliyle biraz geç oturuluyo millet toplanana kadar. kahvaltıdan sonra da oturuluyo tabi baya bi zaman.. onun için de biz kupta tiramisu, bir de halley pasta yapmıştık. kahveyle beraber servis edilmişti. sen mercimek köftesini yaparsan kahvaltıya bile koyabilirsin bence. zaten nerdeyse öğle saatinde oturulacak masaya. yenebilir diye düşünüyorum. saat iki üç gibi de kahveyle tatlı ikramı yaparsan tamamdır bence

bnde birikim yapmak istiyorum gr altın alıyorum kuyumcudan yazdırıyorum parama göre başka ne yapabilirim bes düşünüyorum ama kredi var sıkışırım bu gr altın doğru bir yatırım mı sizce?

zeytin nerelerde acaba
tabi ki insanların işleri güçleri sorunları vardır ama
keşke burda belli bir samimiyet yakalayan insanlar diğerlerinin merak edeceğini de düşünse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…