Kirli Çıkılar )))

ben vakıfbanktan alıyorum, öyle değil sanırım.
yani hep webten aldım oyüzden kandırılıyormuyum tam bilemiyorum ama az önce alırken gramı 83 kusurluydu.
9 gr aldım yine 83 küsurdan hesapladı :44:

slm benimde vakıfta altın hesabım var bende bugün aldım 1 gr 83.59 tl ama bozdururken 82.97 tl oluyor yani 0.62 kuruş zararımız oluyor...

dante böyle şeyleri paylaşıta beni çıldırtmaya mı çalışıyosun ha bacım?
zaten hassasım bu konuda :KK5::KK5:
geçen oğlum cips istedi marketten. eğer cips yersen 3. kolun yada bacağın çıkar dedim. şimdi ağzına bile sürmüyor. babası alalım dediğinde hayııır başka bacağımız kolumuz çıkar diyor :)))))

dante böyle şeyleri paylaşıta beni çıldırtmaya mı çalışıyosun ha bacım?
zaten hassasım bu konuda :KK5::KK5:
geçen oğlum cips istedi marketten. eğer cips yersen 3. kolun yada bacağın çıkar dedim. şimdi ağzına bile sürmüyor. babası alalım dediğinde hayııır başka bacağımız kolumuz çıkar diyor :)))))

sen dua et sıla gibi daha çok kol bacakla daha çok şey yapabiliriz demiyor :KK52::KK52::KK52:

delirtmeye çalışmıyorum canım
en kıymetli varlıklarımız çocuklarımız için ucuza kaçmayalım güvendiğimiz bildiğimiz şeyleri alalım diyorum

Son düzenleme:
sen dua et sıla gibi daha çok kol bacakla daha çok şey yapabiliriz demiyor :KK52::KK52::KK52:

delirtmeye çalışmıyorum canım
en kıymetli varlıklarımız çocuklarımız için ucuza kaçmayalım güvendiğimiz bildiğimiz şeyleri alalım diyorum

yalnız seni pek bi bilinçli ?? anne gördüm
ne biçim korkutuyon çocuğu bacım:KK9::KK9:

yalnız seni pek bi bilinçli ?? anne gördüm
ne biçim korkutuyon çocuğu bacım:KK9::KK9:

napayım cips yemesinden iyidir :26:
tabii burda böyle direkt yazınca korkutucu görünüyor ama oğlumla iletişimizi farklı. ses tonum mimiklerimle sevecen bir şekilde anlattım.
zaten güldü, komik buldu. ve cips yemekten vazgeçt :)
asıl çocuğun eline cips paketi verip, 10 yıllarca bozulmayan hamburgerleri yediren anneleri çok bilinçli! buluyorum ben.
çocuklarda oluşacak genetik bozukluklarda yeme içmelerinin çok etkisi vardır. şimdi küçükken yediklerini ben seçiyorken kolay tabi. almam olur biter. ama yarın büyüdüğünde de böyle sağlıksız ürünlerden uzak durması için şimdiden bilinçlenmesi lazım. öteki türlüsüne vicdanım el vermez.

Son düzenleme:
napayım cips yemesinden iyidir :26:
tabii burda böyle direkt yazınca korkutucu görünüyor ama oğlumla iletişimizi farklı. ses tonum mimiklerimle sevecen bir şekilde anlattım.
zaten güldü, komik buldu. ve cips yemekten vazgeçt :)
asıl çocuğun eline cips paketi verip, 10 yıllarca bozulmayan hamburgerleri yediren anneleri çok bilinçli! buluyorum ben.
çocuklarda oluşacak genetik bozukluklarda yeme içmelerinin çok etkisi vardır. şimdi küçükken yediklerini ben seçiyorken kolay tabi. almam olur biter. ama yarın büyüdüğünde de böyle sağlıksız ürünlerden uzak durması için şimdiden bilinçlenmesi lazım. öteki türlüsüne vicdanım el vermez.

biliyorum bebeğim ya
doğrusunu yapıyorsun
yazı dilinde komik oluyo işte

Kızım 1 yaşındayken çevredeki yakınlardan birileri kola içirmişlerdi ve çocuk kolayı her gördüğünde istiyordu , normalde bende içmem ama eşim ve eve gelen misafirler için dolapta kola oluyordu, ramazan ayında bir gün meyan kökü bilirsiniz çok içilir buralarda, sofrada meyan kökü vardı iftardabizim kız kola zannedip istedi bende al dedim çünkü ok ağır bir tadı var ben içemiyorum meyan kökünü görüntü olarak kolaya çok benziyor, ağzına aldığı gibi yüzü ekşide ogünden beri şuan 8 yaşında ve hala kola içmez :)
Birde şu tavuk ve et bulyonlarda çok zararlı cipslerin iindeki zararluı maddeler onlardada varmış.

kızlar günaydın uykusuzummm bizim efe 4 te uyanıp yatağında oturma kararı almış bir türü uyutamadım sabah 6 :20 de eşim alıp oturma odasına gitti 7 20 de ben işe elmek için uyandım zaten 1 de uyumuştum leylayım şuan 13 ayın sonlrındayız bu aydadamı kriz var şua kriz ler hangi ay biri anlatsın bana yaa :KK43: :KK14::KK76::18:

merhabalar cıkılarr... nasılsınız kızlar buraya yazmayı ozlemısım yahuu :) cnm o sendromların basındasın daha yası var tuvalet egıtımı sırasında yaşanacaklar var varda var yanıı fazla kafana takma olması gerekn seyler dıye dusun nasılsa gelıp geçecek hem kendıne hem oğluna bunu asılarsan daha kolay olur senın ıcın...

merhabalar cıkılarr... nasılsınız kızlar buraya yazmayı ozlemısım yahuu :) cnm o sendromların basındasın daha yası var tuvalet egıtımı sırasında yaşanacaklar var varda var yanıı fazla kafana takma olması gerekn seyler dıye dusun nasılsa gelıp geçecek hem kendıne hem oğluna bunu asılarsan daha kolay olur senın ıcın...

vuuu :KK30:
ben daha nerdeyiiim :KK53:

selam topik güncel mi?? yani ilk sayfadaki o liste konusu devam mı?? devamsa ben de kirli çıkı olmak istiyorum...

EKİM AYI BİRİKİMİ
kk NİCK
TL
ÇEYREK ALTIN
CUMH. ALTINI
YARIM ALTIN
GR ALTIN
DÖVİZ
BİLEZİK gr
REŞAT ALTIN
birikim zamanı
farmasi
2000 tl
292 gr
2011 nisan
tamam
sunny66
4500 tl
17
3
10
25 gr
2011 temmuz
sevimsiz_25
4250
tamam
kalinkaselin
50 tl
20 gr
2012 ağustos
Papatya
3350 tl
2
15 gr
800 euro 380 dolar
pepeti
14300 tl
9 gr
banusultan
200 tl
1
4 gr
darksea
2800 tl
110 gr
tamam
mutnojmet
4050 tl
21 gr
300 dolar
2012ekim
tamam
derfat
460 tl
5
2 gr
100 euro
deren1907
300 tl
10
4 gr
elifcino
3
14.79 gr
100 dolar
allright
700 tl
ozlem_su
5000 tl
2
seyhan77
170 euro
giz08
helinim08
2
93 gr
mikelaze
700 tl
2013 mayıs
okyanus
815 euro
sertSessiz
505 TL
kernek
1500tl

Son düzenleme:
kızlar şu ana kadar yapılan bildirimlerle tablo şu şekilde oluştu

kızlar şu ana kadar yapılan bildirimlerle tablo şu şekilde oluştu

farmasi canım benim bu ay sadece 1 gram altınım var. listeye baktım da benim adımın yanında geçen paralar yok şimdi. yaz aylarında harcadık. eşya falan aldım uçtu hepdi.
benim toplam param şu şekilde
16 gram altın
105 Euro para
2 adet çeyrek
lisytede benim hanemi güncelleyebilir misin..

farmasi canım benim bu ay sadece 1 gram altınım var. listeye baktım da benim adımın yanında geçen paralar yok şimdi. yaz aylarında harcadık. eşya falan aldım uçtu hepdi.
benim toplam param şu şekilde
16 gram altın
105 Euro para
2 adet çeyrek
lisytede benim hanemi güncelleyebilir misin..

masaüstündeki tabloda güncelledim canım

Beni de listele bari :)

Bir çeyrek altın
22 gram bilezik 1 tane
3000 lira para

Şimdilik yani inşallah artar.

X