- 24 Ağustos 2011
- 2.354
- 1.839
geçmişler olsunn
bizdede herşey üstümeyken ben giden oldum. yoksa benimle mahalle kavgası edebilcek potansiyele sahip kendisi..
ben ev tutuna kadar bende kalır diye düşünüyorkan, o dün tek başına eve gitti ve cagırmadı bile beni. bende izmite gittim mecbur. 5 bucuktan beri yollardayım..
24 25 yasına gelmiş ama insan olamamış işte..
hayat onun için SAÇ ve MAŞAsı..
insan mutfakta saçını maşa yaparmı
acayip pasaklı biriydi..
biz mutfaktayken o uzanır dururdu.
çok iyi oldu.
rabbime şükürler..
herkes zaten doğru olanı yaptın diyor.. geçimsiz biriydi gerçekten..
selam kızlar
birazdan pazara gitcem,biraz közlemelik,biraz kurutmalık kırmızı biber alcam
asmunikal
en iyisini yapmışsın cnm
Günlerden bir gün şeytanın yolu bir köye düşmüş.
Keyfi yerinde olan şeytan sırtını bir ağaca dayamış ve buzağısı kazığa bağlı
olan ineğini sağan genç bir kadını uzaktan izlemiş.
Şeytan kadını epeyce izledikten sonra yerinden kalkıp kazığa bağlı buzağının
ipini biraz gevşetmiş.
Buzağı bu az ötede annesinin sütünün kovaya sağılmasını aç karnına izlemeye
daha fazla dayanamamış debelenmiş ve boynundaki ip çözülmüş.
Koşarak annesini emmeye giden buzağı süt kovasını devirmiş.
Sağdığı süt ziyan olunca sinirlenen genç kadın eline geçirdiği odunu
buzağıya vurunca yavru yere yığılmış.
Yavrusuna saldırılan inek kayıtsız kalamayıp bir tekmede kadını yere serip öldürmüş.
Uzaktan geçmekte olan kadının kayın pederi, ineğin ´gelinini öldürdüğünü görüp ineği tüfekle vurmuş.
Silah sesini duyan koca , karısını yerde cansız yatar babasını da elinde tüfekle görünce silahını çekip babasını öldürmüş.
Kısa bir süre sonra gerçeği öğrenen genç adam , bu kadar acıya dayanamayıp intihar etmiş.
Bütün bu olayları bir kenardan izleyen şeytan;
"BU FELAKETİ DE BANA YÜKLERLER, BUZAĞININ İPİNİ GEVŞETMEKTEN BAŞKA BEN NE YAPTIM ŞİMDİ" demiş.
evet şükür canım bunadaselam kızlar
birazdan pazara gitcem,biraz közlemelik,biraz kurutmalık kırmızı biber alcam
asmunikal
en iyisini yapmışsın cnm
ayy canım şükür kurtulmuşsun
elle(yabancıyla) uğraşmak çok zor
parantez içinde açıkladım belki sizin yörede kullanılmıyodur diye
sewgili ablalarım küçüklerim
malum artık tek yaşıyorum. akşam eve gidince yemek yapıcam.
neler yapsam kısa sürer..kısadan kastım, mesela yanlış hatırlamıyorsam biri şey yazmıştı, taze fasulyeyi ayıklayıp yemeklik doğrayıp buzluğa atıyormuş. aynı şekilde biberleri de.. sonrada direk çıkarıp yemege dahil ediyormuş. yani onu o an doğramakla uğraşmıyormuş..
yanlışmı hatırlıyorum. böyle bişeydi ama. yemekle pek aram olmadığı için neyi atsam bozulur neyi atsam bozulmaz. ne yencek durumdadır bilmiyorum.
fikirlerinizi bekliyorum
sewgili ablalarım küçüklerim
malum artık tek yaşıyorum. akşam eve gidince yemek yapıcam.
neler yapsam kısa sürer..kısadan kastım, mesela yanlış hatırlamıyorsam biri şey yazmıştı, taze fasulyeyi ayıklayıp yemeklik doğrayıp buzluğa atıyormuş. aynı şekilde biberleri de.. sonrada direk çıkarıp yemege dahil ediyormuş. yani onu o an doğramakla uğraşmıyormuş..
yanlışmı hatırlıyorum. böyle bişeydi ama. yemekle pek aram olmadığı için neyi atsam bozulur neyi atsam bozulmaz. ne yencek durumdadır bilmiyorum.
fikirlerinizi bekliyorum
sevgili kirli çıkılar
ben öğretmenim
kafama takılan soruları hemen çekip internetten birilerine sormak istiyorum bunun için nasıl bir cihaz önerirsiniz
önerisi olan arkadaş var mı?
neyseeee bacımm... itle dalaşacağına çalıyı dolaşşşş... ben dolaştımmm çok iyi gelmişti banaageçmişler olsunn
bizdede herşey üstümeyken ben giden oldum. yoksa benimle mahalle kavgası edebilcek potansiyele sahip kendisi..
ben ev tutuna kadar bende kalır diye düşünüyorkan, o dün tek başına eve gitti ve cagırmadı bile beni. bende izmite gittim mecbur. 5 bucuktan beri yollardayım..
24 25 yasına gelmiş ama insan olamamış işte..
hayat onun için SAÇ ve MAŞAsı..
insan mutfakta saçını maşa yaparmı
acayip pasaklı biriydi..
biz mutfaktayken o uzanır dururdu.
çok iyi oldu.
rabbime şükürler..
herkes zaten doğru olanı yaptın diyor.. geçimsiz biriydi gerçekten..
hmmm bence telefondan ziyade hattınınn internet sınırı iyi olmalı:)sevgili kirli çıkılar
ben öğretmenim
kafama takılan soruları hemen çekip internetten birilerine sormak istiyorum bunun için nasıl bir cihaz önerirsiniz
önerisi olan arkadaş var mı?
nasıl cihaz
gokce bacım normal dogum güvencesini kimse sana vermez. veririm diyen yalan söyler. kordon dolandı, bebek ters döndü, suyun azalmış, kalp atışı yavaşladı derrr ve istese sezeryana alır canım.
bence üniversite hastanesinde dogum yap, kontrollerine de oraya git. hocalar özel bakabiliyor artıkın. hem temiz, hem güvenilir, usg cihazları son teknoloci, yeni doğan ünitesi, kan bankası var, 24 saat dr da var. normal dogum yapma şansın daha yüksek.
ben teknoloji fakiri biri olarak tam bilmiyorum
kızımın samsung tableti var fakat kablosuz internet olmadan internete bağlanamıyor
yani ben öyle biliyorum
bizim evdeki internet bağlantısı kablolu
fotograf makinesi ile resim yüklemeye çalışınca boyutunu küçültmem gerekiyor çok zaman kaybediyorum,
bana pratik ve ekonomik birşeyler önerebilir misiniz
bacımmmmgokce bacım normal dogum güvencesini kimse sana vermez. veririm diyen yalan söyler. kordon dolandı, bebek ters döndü, suyun azalmış, kalp atışı yavaşladı derrr ve istese sezeryana alır canım.
bence üniversite hastanesinde dogum yap, kontrollerine de oraya git. hocalar özel bakabiliyor artıkın. hem temiz, hem güvenilir, usg cihazları son teknoloci, yeni doğan ünitesi, kan bankası var, 24 saat dr da var. normal dogum yapma şansın daha yüksek.
evet arkdşmn eşi de kadın doğumcu ve bir çok hastasına hrs de doğum yaptırmakta nedeni yeni doğan ünitesinn olması vs...gökçe hrs de doğum yapman için oranın doktoruna gitmen şart değil
dışarıda muayenehanesi olan doktorlar da oradan faydalanabiliyor
yani doktoru sen seçiyorsun doktor doğum zamanı o hastanede yaptırıyor
ama sezeryan riski hep var tabi
sertsessiz canım ben üniversite hocası istiyorum ama o özel hastanede doğum yaptırsın istiyorum
yaptırıyorlar da
ama gene dediğin gibi olur di mi sezeryana yönlendirme ihtimali
gerçi bana fark etmiyor
hatta bebeğe doğumda birşey olur korkumdan sezeryan istiyorum
Süper haber selincim hadi gözün aydın iyi olmuş yenisini getirmeleri.kızlar bugün dehşey manyak bi hebr aldım süppppper hemde hemen haber vercem size:))) içim içime sığmıyor
benim bulaşık makinamı geçen sene evlenirken almıştık daha 1 yıllık makine ama o kadar kötü yıkıyoduki size anlatamam ne yaptıysam olmadı kireç ayarı sirke her türlü bulaşık deterjanı kapsülü jeli temizleyicisi yok yok yok temiz koyduğum su içtiğim bardağı bile pis çıkarıodu
neyse bu makinaya herşeyi denerken arada çamaşır suyuda fısfıslıodum mikrobu kırılsın hesabına bi gün çamaşır suyum kalmamış evde bende kireç çözücü döktüm makinada dolmamıştı ertes
gün bi yıkadım makinanın içini porçöz yakmış öyle kötü görünüoduki böle sanki metal kısımları soyulmuş gibiydi ben cifledim makinanın içini az biraz kendine geldi ama hala çok kötüydü aman diyim size sakın lavabo teknesine falan porçöz dökmey
n bren gibi
neyse temmuz gibi bi gün makinam çalışırken yanık kablo kokusu geldi çaaaaaaaaaaat dedi kapandı töbe açılmıyor servisi çağırdık geldiler yaptılar geri getirdiler makinayı ben geldiği gün gene doldurdum çalıştırdım gene aynısı yanık kokusu çaaaaaaat dedi gene gitti servis gene geldi ağustos başıydı makinayı götürdüler bugün aradılar:)))
''makinanaızın kazanı delinmiş bu tamir edilemez bi bozukluk yapamadık garanti kapsamında size sıfır makine getircez dediler'' ve 1 hafta içinde yeni makinam gelcek ay çok mutluyum o makinanın ağzına tükürmüştüm içi öyle pis görünüoduki şimdi yeni makinam olcak nihahahaha:))))
kızlar bugün dehşey manyak bi hebr aldım süppppper hemde hemen haber vercem size:))) içim içime sığmıyor
benim bulaşık makinamı geçen sene evlenirken almıştık daha 1 yıllık makine ama o kadar kötü yıkıyoduki size anlatamam ne yaptıysam olmadı kireç ayarı sirke her türlü bulaşık deterjanı kapsülü jeli temizleyicisi yok yok yok temiz koyduğum su içtiğim bardağı bile pis çıkarıodu
neyse bu makinaya herşeyi denerken arada çamaşır suyuda fısfıslıodum mikrobu kırılsın hesabına bi gün çamaşır suyum kalmamış evde bende kireç çözücü döktüm makinada dolmamıştı ertes
gün bi yıkadım makinanın içini porçöz yakmış öyle kötü görünüoduki böle sanki metal kısımları soyulmuş gibiydi ben cifledim makinanın içini az biraz kendine geldi ama hala çok kötüydü aman diyim size sakın lavabo teknesine falan porçöz dökmey
n bren gibi
neyse temmuz gibi bi gün makinam çalışırken yanık kablo kokusu geldi çaaaaaaaaaaat dedi kapandı töbe açılmıyor servisi çağırdık geldiler yaptılar geri getirdiler makinayı ben geldiği gün gene doldurdum çalıştırdım gene aynısı yanık kokusu çaaaaaaat dedi gene gitti servis gene geldi ağustos başıydı makinayı götürdüler bugün aradılar:)))
''makinanaızın kazanı delinmiş bu tamir edilemez bi bozukluk yapamadık garanti kapsamında size sıfır makine getircez dediler'' ve 1 hafta içinde yeni makinam gelcek ay çok mutluyum o makinanın ağzına tükürmüştüm içi öyle pis görünüoduki şimdi yeni makinam olcak nihahahaha:))))