Kirli Çıkılar )))

kernek çocuk işi kişilerin kendi karar vermesi gerek bi durum
benim görüşüme göre 2 çocuk çok bile:))) ama bi başkasına bakarsın 5 taneye az der:)

ama çalışan insanın çocuk büyütmesi çok zor yani bir çocuk olunca ilgin bire bölünür iki olunca ikiye bölünür üç olunca üçe bölünür ben bu durumda diğerlerine haksızlık olabilceni düşünüorum çünkü çalışıosun ve az bi zmanın var kalan zmanında ev işi eşin kendine ayırcan zmanın ve 3 e bölüncek ilgin zmanın yani bence yapma ben olsam yapmazdım ama sen bilirsin dediğim gibi çocuk meselesi çok göreceli bi kavram

keşke şu tatil döneminde gitseydiniz doktora şehir dışına falan da çıkabilirdiniz
artık hayırlısı olsun
sessizin dediklerini yap sen allahtan ümit kesilmez en hayırlısını versin inşallah rabbim amin

kernek çocuk konusu göreceli bence de o yüzden yorum yapmıyorum
şu kadar söyleyeyim bırak kayınvalideyi bir kadın kocasını bile hesaba katmadan tek başına bakabileceği kadar çocuk yapmalı
tek başına maddi ve manevi bakabileceği kadar

Son düzenleme:

yani yapma diyorsunuz bayanlar
aslında benimde mantığım yapma diyor
ama içimdeki o isteği de bastıramıyorum
kalabalık bir ailem olsun istiyorum
artık hakkımıza hayırlısı nasip olsun diyorum

Son düzenleme:

arkadaşım hepimizin gönlünde neler yatıyor ama imkanlar işte.4 kişilik bir ailesiniz bizim gibi.bu zamanda bu bile kalabalık aile sayılıyor.allah birliğimizi düzenimizi bozmasın inşallah.çocuklarınızın yaşını bilemiyorum ama büyüdükçe maddi ve manevi sorumlulukları artıyor.bebekken agucuk gugucuk sevmek çok güzel olsa da ömür boyu sürecek bir sorumluluğa imza atıyoruz ebeveyn olarak.bu çok büyük bir yükümlülük düşünürsek.herşey senin ve eşinin fikrine bağlı,altından kalkarım diyorsan yap tabii,evlattan tatlı bir şey mi var.en güzel dünya nimeti.

kv.nin bakmama konusuna gelirsek çok darda kalındığında,hastalık gibi acil durumlarda yardımcı olmaması elbette bencillik,sair zamanlarda ben kadına hak veriyorum.60 yaşıma geldiğimde torunum da olsa asla çocuk bakmak istemem.ki evlatlarımı çok zor yollardan,çok uzun seneler sonrasında buldum.kıymetleri benim için tartışılamaz.ama bana emrivaki yapmalarını hiç istemem.en kötü ihtimal bakıcı tutarlar ben arada denetlerim.[allah o günleri göstersin de inşallah].bir insan yaşlandığında hayatını otursun torun baksın bu yaşta diye planlamak ta bencilliktir unutmayalım.

Son düzenleme:
kernekcim,derfatcım,seyyahım saol kızlar
seyyhcım,yeni haberimiz oldu,adetim gelmedi,dra gittik,bi de deniyorduk bebiş olmuyordu 2 aydır
yani öylesine gittik
yıkıldık cnm yaaaa

poe cim öncelikle geçmiş olsun,allah şifanı versin güzelim.
çözümsüz bir derdin yok şükür,kışlık izniniz varsa eşinle denk getirip ameliyatını olabilirsin belki.
öyle ağlayıp kendini yıpratma,insanlar nelerle uğraşıyorlar bir tanem,dermansız dert vermesin rabbim.biz sana güzelce dualar ederiz,sen de hayırlısını iste allahtan.nice şerrin içine gizlenmiş hayırlar var unutma.

kernekcim,derfatcım,seyyahım saol kızlar
seyyhcım,yeni haberimiz oldu,adetim gelmedi,dra gittik,bi de deniyorduk bebiş olmuyordu 2 aydır
yani öylesine gittik
yıkıldık cnm yaaaa

yıkılma canım rabbim ne mucizeler gösteriyor
kaç kere konuştuk burda hele de çocuk konusunda
bol bol edicez hayırlısını isticez

poecanım bence tedavi için yapılması gerekenleri hiç tatile vs ye bırakma şimdiden başla izin rapor vs ne gerekiyorsa al ve sorunlarının çözümü için bir an önce gerekenleri yapmaya bak .....

sana kimse ilerde çocuğun olmasa böyle böyle fedakarlıkta bulundun vs demez bu senin sorunun bitanem ve bence bir an önce tedaviye başla

Rabbim tez zamanda acil şifalar versin canım benim

Son düzenleme:

haklısın ama halletmen lazım
arkadaşımın daha büyüktü ve patladı kisti
ameliyat şu bu şimdi hamile.
ümitsizliğe kapılma ama fırsat yaratıp yakınlardaki illerden birinde ameliyatını ol
sessizin dediği gibi lap.ile kolayca hallolur
çözülmeyecek bişey değil yani üzülme

poe çok geçmiş olsun...inşallah bir an önce bir çözüm yolu bulursun. sen doğuda hangi ildesin..batılılara kötü bakıyorlar demişsin ya ondan merak ettim...
selin aman Vestel mi...ben uzak dururum vestelden.yeni makineyi güle güle kullan...
derfat hayırlı olsun canım. sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşalah rabbim...

Detfatcim,gozun aydin olsun.bebegin,hamileligin hayirli olsun. :)
Poecim oncelikle cok gecmis olsun,ama kendini cok uzme,bence Hic beklemeden gerekli randevulari alip,hemen tedavine basla ,bak Ben yillarca bir gittin bir gitmedim.hicbirseye yaramayan kurler denedim,baña zaman kaybettirmekten,umutsuzluga suruklemekten baska Vidarte yaramadi.ne zamanki tedavinin pesine yapisip,basladim allaimi cok sukur bir kac ay icinde hamile kaldim.tabiki zor gunler atlattim ama degdi.keske daga onceden pesine dusseymisim diyorum.ama dogru zaman buymus,insallh sonumuzda iyi olur.
Kendi.e aciyip,PES etme ve hemen basla tedavine,bak gorursun bir kac aya kalmaz sende mujdeli haberi verirsin bizlere:)

Selin,yeni makinan hayirli olsun:)
Ben sekiz senedir beko kullaiyorum.burda yurtdisinda beko kesemize uygun bir markaydi diye evlenince almistik,gecen sene kurutma makinesinide bekodan aldik.masallh tas gibiler butun bey
as esyalarim.

Poe tekrar kist icin bisey yaxicam.sen Hic korkma,git aldir kistini,allahin izniyle hamile kalirsin.tamam belki biraz zor olur ama gerekirse tupbbebege basvur arkadasim,bak Ben laporoskapi oldum iyilesir iyilesmez tup bebege basladim.yeterki kararli ol ve umudunu yitirme.
Birde Ben en umutsuz animda su profilimdeki penguen alisene rastlamistim:)icimdeki umudu percinledi resmen,cok seviyorum bu resmi o yuzden

Son düzenleme:
kızlar teşekkür ederim,sabaha kadar uyuyamadım
dr araştırıp adana ya gitmeyi düşünüyorum kısmetse

badecim,cnm maalesef 2 dra gittim,pzartsi 3. dra gitcem artk
Allah kimseyi doğuya düşürmesin,sabah o kadar yol tepip,ünlü özel operatöre gittik,adam sadece gebe kalmayacağımı söyledi
dua edin bana

canım önce bir negatiflikten kurtul Allahım çaresiz dert vermesin
geçen yaz gittiğim doktorda bana sen hamile kalamazsın dedi ağustos ayında yumurtalıkların çalışmıyor dedi
Allahım büyük ekimde hamile kaldım ama aralıkta kalbi atmadığı için kürtaj oldum
6 aylık korunma süresinde tekrar hamile kaldım şimdi 5 aylık hamileyim öyle höt höt doktorlardan uzak dur
kardeşimin de 3 tüp bebek denedi olmadı sen daha buna bile başvurmamışsın kist dediğin ne ki ameliyatla alınır ya kardeşimin ki gibi bir yumurtalığı alınıp diğeri de çalışmaz halde olsa idin
burda inan kötü niyetle yazmıyorum sakin ol güzel düşün güzel olsun
olmadıysada bir hayır var deyip Rabbime sığınmak ona bırakmak lazım bazı şeyleri

Binlerce öğrenci üniversite kapısına yaklaşmak için sınavdan sınava koşarken YÖK, geçen yıl skandal bir karara imza atarak lise öğrenimini yurtdışında tamamlayan T.C. vatandaşlarına Türkiye’deki üniversitelere sınavsız girme olanağı tanımıştı. Düzenlemenin eşitsizlik yaratacağı yönünde tartışmalar sürerken bu kez Bakanlar Kurulu’ndan daha radikal bir adım geldi. Bakanlar Kurulu, bu öğrencilerden katkı payı ve öğrenim ücreti alınmamasını kararlaştırdı. Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ,“Yurtdışından gelen Türk öğrencilerimizden artık ücret talep etmeyeceğiz” tweet’i ile düzenlemeyi müjdeledi.
Ancak Cumhuriyet’ten Sinan Tartanoğlu’nun haberine göre; Bozdağ’ın verdiği müjdeden akrabası Necla Bozdağ’ın da yararlandığı ortaya çıktı.

31 Ağustos tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanan Bakanlar Kurulu kararı ile 2013-2014 eğitim öğretim döneminde üniversite öğrencilerinden alınacak harç ücretleri ve öğrenci katkı payları belirlendi. Buna göre“Yurtdışında ortaöğretimini bitiren ve mavi kart sahibi olan ve üniversite öğrenimine Türkiye’de devam etmek isteyen adaylardan üniversite öğrenim harcı alınmaması” kararlaştırıldı.

Kararın Resmi Gazete’de yayımlanmasının ardından Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ twitter hesabı üzerinden, “Yurtdışından gelen Türk öğrencilerimizden artık ücret talep etmeyeceğiz. Bu kararın mavi kartlılar ile ortaöğretimi yurtdışında bitirip Türkiye’de üniversite okuyacaklara hayırlı olmasını diliyorum” mesajını paylaştı. Ancak daha sonra Bozdağ’ın müjdeyi, kendi akrabasına da verdiği ortaya çıktı.

Bozdağ’ın akrabası Necla Bozdağ, lise öğrenimini Avusturya’da tamamladı. YÖK’ün daha önce aldığı sınavsız üniversite kararından yararlanarak Türkiye’de okumak istedi. Ardından Bakanlar Kurulu’nun yurtdışından gelen lise mezunlarına katkı paylarını kaldıran düzenlemesi geldi. Necla Bozdağ, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’ne kayıt yaptırdı.

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nin yayımladığı “2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı Lisans Öğrenci Katkı Payı ve Öğrenim Ücreti Miktarları” tablosuna göre, Necla Bozdağ’ın okuyacağı Tıp Fakültesi’nin ücreti yıllık 15 bin TL. 6 yıllık tıp öğreniminin toplam ücreti 90 bin TL. YÖK kararı ile üniversite sınavına girmeden Tıp Fakültesi’ne giren Necla Bozdağ, Bakanlar Kurulu kararı ile de 90 bin TL ödemekten kurtulmuş oldu.

Gunaydin guzeller,kizlar bisey soracam,profilimi incelerken bazi yazilan iletilere,silinmis konudan alinti gibi bir Ibare var.ne ki b:26:u simdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…