- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
selin bu makine Arçelik mi ?
maalesef cnm 5cm
belki hiç çocuk sahibi olamıycam
tüp bebek işi bile zormuş,kist olduğu için düşükle sonuçlanıyormuş
badecim,cnm maalesef 2 dra gittim,pzartsi 3. dra gitcem artk
Allah kimseyi doğuya düşürmesin,sabah o kadar yol tepip,ünlü özel operatöre gittik,adam sadece gebe kalmayacağımı söyledi
dua edin bana kızlar
sessizcim
o kadar korkuyorum ki, daha da büyümesinden
ne gelirse elimizden yapıcaz ama gerçekten doğuda kaldığımıza bugün 1 kez daha ağladım
ankara desen 15 saat uzakta,offff ,kendimi iyice çaresiz hissediyorum
burada özele de gitsen batılısın diye yzüne bile bakmıyorlar
kernek çocuk işi kişilerin kendi karar vermesi gerek bi durum
benim görüşüme göre 2 çocuk çok bile:))) ama bi başkasına bakarsın 5 taneye az der:)
ama çalışan insanın çocuk büyütmesi çok zor yani bir çocuk olunca ilgin bire bölünür iki olunca ikiye bölünür üç olunca üçe bölünür ben bu durumda diğerlerine haksızlık olabilceni düşünüorum çünkü çalışıosun ve az bi zmanın var kalan zmanında ev işi eşin kendine ayırcan zmanın ve 3 e bölüncek ilgin zmanın yani bence yapma ben olsam yapmazdım ama sen bilirsin dediğim gibi çocuk meselesi çok göreceli bi kavram
keşke şu tatil döneminde gitseydiniz doktora şehir dışına falan da çıkabilirdiniz
artık hayırlısı olsun
sessizin dediklerini yap sen allahtan ümit kesilmez en hayırlısını versin inşallah rabbim amin
kernek çocuk konusu göreceli bence de o yüzden yorum yapmıyorum
şu kadar söyleyeyim bırak kayınvalideyi bir kadın kocasını bile hesaba katmadan tek başına bakabileceği kadar çocuk yapmalı
tek başına maddi ve manevi bakabileceğin kadar
maalesef cnm 5cm
belki hiç çocuk sahibi olamıycam
tüp bebek işi bile zormuş,kist olduğu için düşükle sonuçlanıyormuş
yani yapma diyorsunuz bayanlar
aslında benimde mantığım yapma diyor
ama içimdeki o isteği de bastıramıyorum
hep kalabalık bir ailem olsun isterdim halende istiyorum
artık hakkımıza hayırlısı nasip olsun diyorum
kernekcim,derfatcım,seyyahım saol kızlar
seyyhcım,yeni haberimiz oldu,adetim gelmedi,dra gittik,bi de deniyorduk bebiş olmuyordu 2 aydır
yani öylesine gittik
yıkıldık cnm yaaaa
satıcım makinam Vestel:)
Allah kimseyi doğuya düşürmesin,sabah o kadar yol tepip,ünlü özel operatöre gittik,adam sadece gebe kalmayacağımı söyledi
dua edin bana kızlar
:
dua edin bana